Wkanl

Hoe je klaar voor de prom te krijgen op voorhand

Dit is een gids over het krijgen van klaar prom beginnend 2 maanden van tevoren voor. Het is echt voor meisjes, en het heeft ook de vermelding van alcohol als u van plan bent op het drinken. Zo niet, gewoon overslaan de stappen.

Stappen

Hoe je klaar voor de prom te krijgen op voorhand. Start kleden winkelen twee maanden van tevoren.
Hoe je klaar voor de prom te krijgen op voorhand. Start kleden winkelen twee maanden van tevoren.
 1. 1
  Start kleden winkelen twee maanden van tevoren. Je nodig hebt om een ​​jurk die u vertrouwd bent inch Als je twijfels hebt of niet zeker bent over het, snap het niet vinden. U wilt niet alle zorgen te hebben tegen de tijd dat prom rond rolt.
 2. 2
  Maak uw afspraken, zodat de vlekken niet krijgen gevuld en er is ruimte voor u. Nagels, haar, limo en hotelkamers zijn de basismaatregelen, en alles wat je echt nodig hebt. Je zou natuurlijk, krijgen een gezicht, maar je moet ten minste twee dagen voor je gezicht om te genezen voordat je make-up kan op zetten, en als het je eerste keer, of je hebt een heleboel allergieën, of u hebt gereageerd in het verleden, of proberen een nieuw gezicht, dan moet je jezelf minstens vijf dagen genezing tijd.
 3. 3
  Start gaan door tijdschriften en het maken van lijsten van de make-up die je nodig hebt om te kopen en krijgt make-up ideeën een maand op voorhand. Paperclip tijdschrift pagina's die je leuk vindt en houdt instructies als je een goede make-up idee.
 4. 4
  Bel uw afspraken en bevestig ze. Het is beter om de afspraken te vroeg te maken, zodat je weet dat de salon wordt niet overboekt. Als u wilt, start gaan looien 3 tot 4 keer per week, omdat een kleurtje ziet er goed uit met een jurk. Een zonnestudio is een goede plek om het gedaan te krijgen, omdat het meer zelfs dan buiten zullen zijn. Als u nodig hebt om een jurk op maat of schoenen geverfd te krijgen, doe het nu.
 5. 5
  Probeer om je date mogelijk te laten aansluiten (i. E. Je jurk past bij zijn vest / stropdas.). Bestel Boutonniere / corsage. Als je gebruikt je ouders creditcard voor de partij bus / limo en hotel, verzamel nu het geld.
 6. 6
  Koop tickets zo snel mogelijk. Indien tickets gaan over de verkoop eerder voor senioren, gebruik dan uw anciënniteit. Tickets gaan een stuk sneller dan veel mensen denken. Probeer om dezelfde tafel te krijgen als je vrienden. Koop eventuele last-minute stukken van sieraden, en teennagelpoetsmiddel als je niet krijgt een pedicure.
 7. 7
  Zorg ervoor dat je al je spullen een week voor het evenement. Probeer op je jurk en zorg ervoor dat het ziet er precies goed.
 8. 8
  Polijsten sieraden en bevestig afspraken. Het klinkt als veel, maar het is de moeite waard om ze te bevestigen.
 9. 9
  Bevestigen afspraken op de dag voor prom.
 10. 10
  Maak een lijst van dingen die je nodig hebt voor de after party, kleding en dergelijke.
 11. 11
  Laad mobiele telefoon en camera, pak tas en als je wordt klaar bij een vriendin thuis morgen, krijg dat spul klaar. Proberen op kleding met schoenen en sieraden voor de laatste keer en pak 's nachts spullen voor het hotel. (Er zal een lijst in de 'dingen die je zult sectie nodig hebt.)
 12. 12
  Hier krijg je een goede nachtrust!!
 13. 13
  Nodig een vriend op om de nacht door te brengen. Als je iets vergeet, zal ze waarschijnlijk om het te onthouden en is net zo enthousiast als je bent, zodat u meer enthousiast zal maken.
 14. 14
  Wakker rond 9: 30 uur op de dag van de prom.
 15. 15
  Eet een ontbijt en een appel, omdat ze je wakker.
 16. 16
  Doe badjas en een bad nemen (niet een douche, een bad helpt je te ontspannen).
 17. 17
  Wassen gezicht en lichaam met zeep dat maakt je voelt en ruikt lekker. # Shave! Gebruik scheergel in plaats van zeep, dus je hebt geen hobbels. Scheren oksels, benen, bikinilijn (of Braziliaanse bikinilijn als je wilt), en misschien armen als je jurk is mouwloos en je hebt donker haar arm.
 18. 18
  Stap uit en droog af en gebruik een puimsteen op je benen om ze extra zacht te maken.
 19. 19
  Doe lotion die herstelt.
 20. 20
  Poetsen tanden met extra zorg. Gebruik een pre-borstel whitening spoelen (zoals Listerine whitening). Poets je tanden. Flos je tanden. Gebruik een mondspoeling zoals Crest Pro-gezondheid dat er geen alcohol of suiker in zich heeft.
 21. 21
  Get gekleed (niet in jurk) en verf je teennagels. Gebruik een kleur die past bij je jurk. Gaan winkelen voor de afterparty. (Aangeraden afterparty boodschappenlijstje is in dingen die je nodig hebt). Als je gaat naar een vrienden huis, inpakken spullen en gaan.
 22. 22
  Pak je wrap / cover-up als je er een hebt, en je koppeling. In je koppeling moet je lipgloss, tij-te-gaan (voor je vriend dat is de slordige eter van de groep), en alle andere extra's zoals parfum, deodorant, tandzijde, weefsels, Tylenol, etc. zijn verpakt
 23. 23
  Drop spullen af bij haar huis en ga naar uw afspraken. Na afspraken, ga terug naar haar huis en krijg spullen klaar voor hotel / after party.
 24. 24
  Op make-up en kleding en schoenen en sieraden. Vergeet niet om te zetten deodorant! Zet op parfum, geen lotions die u zou willen, en doe last minute touch-ups. Verpak het dan allemaal
 25. 25
  Maak foto's bij haar huis met uw data en andere vrienden, als ze er zijn. Indien mogelijk, vraag je familie te gaan naar haar huis en foto's mee te nemen. het kan nu nerdy lijken, maar het zal de moeite waard op de lange termijn en zij zullen het op prijs stellen, ook.
 26. 26
  Ga ergens mooi om foto's te maken met iedereen in je party bus / limo. Ga naar prom en hebben een geweldige tijd!
 27. 27
  De hele nacht lang. Laat niemand ruïneren uw plezier. Dit is uw nacht.

Tips

 • Als u niet beschikt over een date, toch gaan! Je moet echt niet een date nodig om plezier te hebben en je zal niet de enige solo een daar. Wanneer ze spelen slow dansen, vind iemand anders die is tijdloos en vraag hen om te dansen, ook al net als vrienden. Laat niets verpesten deze avond, zal je het voor altijd onthouden.
 • Heeft alles wat je spijt van krijgt, zelfs in de spijt zal pas jaren later komen niet doen. Als u met tweede gedachten over iets, dan is er waarschijnlijk iets mis. Doe niets, alleen maar omdat "dat" is wat iedereen aan het doen is "zeker niet vanavond.
 • Als je gaat met een hoop mensen, een partij bus is waarschijnlijk een beter antwoord dan een limo omdat bussen kunnen 3 keer zoveel mensen als een limo afhankelijk van de grootte te houden.
 • Een paar dagen na prom, CVS is een geweldige plek om je foto's print rechtstreeks vanaf uw camera. Krijgt degene die je wilt (als je ze allemaal willen dan krijgen ze allemaal, zo niet dan niet doen) en maak een kopie voor iedereen op de foto, die is een belangrijke focus, wat betekent dat niet iedereen op de achtergrond of iets. Zij zullen zo dankbaar.

Waarschuwingen

 • De consumptie van alcohol kan illegaal zijn voor mensen onder de 21. Neem contact op met uw staat en lokale wetten. Maakt niet uit wat, niet OOIT drinken en rijden.
 • Zorg ervoor dat je weet wat je doet op prom night. Maak plannen voor tijd.
 • Sommige mensen hebben seks op prom night en uiteindelijk spijt. Wees voorzichtig, er kan zijn repercussies die je leven in de toekomst zal veranderen negen maanden.

Dingen die je nodig hebt

 • Te pakken voor het hotel: Na prom kleding, pyjama's, sandalen, prom kaartjes, corsages (en bellen om hem te herinneren aan de corsage), make-up, nagellak, tampons en Midol (zelfs als je niet met je menstruatie), condooms (just in case), en Tylenol.