Wkanl

Hoe kunt u uw benen te scheren

Er zijn zo veel redenen voor benen scheren want er zijn manieren en middelen om het te doen. Misschien heb je bent gewoon een meisje die graag gladde benen. Of misschien bent u een competitieve fietser op zoek naar elke aerodynamische rand. Ongeacht wat de reden is, het blijft een feit dat het een onhandige, onhandig proces vol gevaar en verdraaiingen. De beste manier om je benen te scheren zal afhangen van je-hoe veel haar heb je, hoe snel het groeit, en hoe je geleerd (als ze geleerd hebben bij allen). Als je moet weten, we zijn hier om te helpen. Lees verder voor een aantal tips over hoe je gladde, zijdezachte benen te krijgen.

Stappen

Hoe kunt u uw benen te scheren. Toepassing scheerschuim.
Hoe kunt u uw benen te scheren. Toepassing scheerschuim.

Methode 1: mes

 1. 1
  Grijp je scheermes. Zorg ervoor dat het schoon, scherp, en onbeschadigd. Als u een zeer licht haar, kunt u dezelfde mes meerdere malen te gebruiken. Als je grof haar, krijgt u mogelijk alleen een paar scheert uit een blad. Als je niet zeker bent, als je eenmaal het gevoel het mes te trekken of het vangen wanneer je je scheert, is het tijd om te veranderen.
 2. 2
  Hop in de douche. Of bad-wat je ook comfortabeler maakt. Doe je normale wassen routine voordat je je scheert. Je wilt dat je haar en huid nat wordt voor ongeveer twee tot vier minuten, maar niet zo lang in heet water dat je follikels beginnen te zwellen, remmen een glad scheerresultaat.
 3. 3
  Zitting hebben. Als je het douchen bent, hebben een zetel aan de rand van het bad. Als je in het bad, prop een voet op de muur. U wilt dat uw been gebogen, zodat u kunt eenvoudig je enkels te bereiken.
 4. 4
  Toepassing scheerschuim. Proberen om iets dat moisturizers daarin is te vinden. De verzachtende ingrediënten helpen de huid glad, en het houden van het geur-vrij betekent dat je het risico op huidirritatie te verlagen. Het bevrijdt je ook van de verplichting om gendergerelateerd scheren benodigdheden te kopen.
 5. 5
  Begin bij je enkel. Begin aan de onderkant van je been, en met lange slagen omhoog, scheer het haar met de winst. Haast je niet, dit is niet een race naar de finish. Het is belangrijker om een ​​soepele, gelijkmatige bewegingen maken dan een snelle chop.
  • Werk je weg omhoog het been, en vergeet niet uw innerlijke en uiterlijke dijen.
 6. 6
  Scheer je voeten. Herhaal het proces op uw voeten-shave crème, scheren soepel, en spoelen. Scheer de toppen van je tenen, en de bovenkant van je voet. De huid op je voet is veel dunner dan de huid op je benen. Wees voorzichtig dienovereenkomstig.
 7. 7
  Afspoelen. Nadat u klaar bent met een been, spoel het af, en herhaal het hele proces aan het andere been.
 8. 8
  Gecontroleerd voor gemiste plekken. Voer de toppen van je vingers over alle onderdelen van je been dat scheren vereisen. Als je enige gemiste stukjes, scheren die, dan blijven de inspectie. Wanneer je tevreden bent is alles goed, afspoelen, handdoek uit, en geniet van je gladde benen.
 9. 9
  Hydrateren. Gebruik een olie, een moisturizer, of een geneesmiddel smeersel op de rode bultjes die soms voorkomen bij het scheren te verminderen of te elimineren.

Methode 2: elektrisch scheerapparaat

 1. 1
  Was uw benen. U wilt dat uw haren gehydrateerd en staan ​​rechtop, klaar om te worden neergemaaid.
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw scheerapparaat is mooi en schoon. Vuile scheerapparaten zal niet zo goed knippen, en haren kon trekken, waardoor rode vlekken, samen met enkele 'kastjes' en krachttermen. Gebruik altijd een schoon scheerapparaat.
 3. 3
  Druk het scheerapparaat zachtjes tegen je been. Zorg ervoor dat alle hoofden raken je been bij elkaar. Dit geeft je het dichtst scheren met minimale slijtage geven.
  • Je hoeft niet te veel druk uit te oefenen tijdens het scheren-met slechts een zachte aanraking, laat het scheerapparaat glide langs uw huid. Als je te veel druk te gebruiken, zult u de haren, wat resulteert in een ongelijke plat, stoppels scheren. Het zal ook de messen saai sneller.
  • Een zachte aanraking maakt scheren makkelijker en voorkomt u mogelijke huidirritatie.
 4. 4
  Houd het scheermes plat tegen je been. Vast te houden in een hoek kan leiden tot irritatie van de huid, en stoppels.

Methode 3: wax on, wax off

 1. 1
  Groeien uw haar. Voor het waxen om te werken, moet er genoeg haar op je benen te zijn voor de was om klink op. Laat je been haren groeien tot ten minste 1/4 inch (1 cm) lang.
 2. 2
  Exfoliëren. Een paar dagen voordat je wax je benen, gebruik een mild schuurmiddel body scrub om ze te exfoliëren. Doe dit van tevoren om eventuele irritatie van de huid te voorkomen.
 3. 3
  Poeder je benen. Net voordat je wax, strooi talk of babypoeder op je benen. Het poeder zal geen olie te absorberen op je huid, en het was meer kleeft gemakkelijk aan de haren.
 4. 4
  Warm het op. Verhit de was zoals aangegeven door de fabrikant. Zorg ervoor dat het niet te heet de was-de resulterende wax brandwonden kan zeer pijnlijk zijn.
 5. 5
  Trek een comfortabele stoel. Neem plaats op een oppervlak dat gemakkelijk kan worden gereinigd-waxen kan worden rommelig. Breng de wax voorzichtig in een dunne, gelijkmatige laag. Houd de applicator op een hoek van 90 °, en passen de was in de richting van de haargroei. Vergeet niet de voeten!
 6. 6
  Pull! Maak de huid strak met een hand, en verwijder de strip met de andere. Trek de strip in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Trek snel-het langzamer je trekt, hoe langer de pijn.
  • Houd uw hand zo dicht mogelijk bij de huid mogelijk wanneer je trekken. Het zal minder pijnlijk op die manier. Verwijder al de was.
  • Breng een vochtige doek over je benen als dat nodig is, om irritatie te verzachten.
 7. 7
  Verwijder alle resten van was van het oppervlak van uw huid. Dompel een wattenschijfje met een beetje body olie en breng het op je benen.
 8. 8
  Toepassing een antiseptische. Na het ontharen, gebruik dan een topische of spray-on antiseptische (met salicylzuur) om het gebied te desinfecteren, te stoppen ingegroeide haren uit het vormen, en verzacht irritatie.

Methode 4: chemische ontharing

 1. 1
  Zorg ervoor dat uw huid schoon en vrij van vlekken en verwondingen. De chemicaliën die de keratine oplossen aan de basis van de haarschacht.
  • Met schone huid zal dit gemakkelijker maken, zoals olie op de huid en het haar wordt voorkomen dat de ontharingscrème van werken effectief.
  • Met ongebroken huid zal irritatie op afstand te houden.
 2. 2
  Verzachten de haren. Breng een warm washandje om je benen om het haar te verzachten. Bevochtig het haar voor ongeveer drie tot vijf minuten. Droog uw benen als u klaar bent.
 3. 3
  Breng de crème royaal, die alle het haar dat u wilt gaan. Niet in de huid wrijven: de ontharingscrème is ontworpen om te werken zonder dat.
 4. 4
  Volg de instructies. Laat de ontharingscrème voor zo lang als de instructies die je vertellen. Heb ontharingscrème niet weg langer dan de aangegeven tijd-het zou kunnen irriteren, of zelfs je huid verbranden.
  • Houd een timer handig, zodat je niet gaan over de limiet. Als je benen het gevoel dat ze verbranden voordat het tijd is om de crème te verwijderen, spoel het af.
 5. 5
  Opruimen. Nadat u klaar bent, verwijder het product over het algemeen door het afschrapen van het residu met de plastic gereedschap (als er een is meegeleverd) en het afspoelen wat er over is.
  • Gebruik een vochtige washandje in een neerwaartse beweging. Deze weg zal duidelijk elke straggling haren, en de afwerking van het opruimen van je benen.
 6. 6
  Voorkomen irritatie. Probeer niet te agressieve producten of behandelingen te gebruiken na het gebruik van een ontharingscrème voor een dag of twee.

Tips

 • Wrijven een ijsblokje op je benen direct na het scheren zal ze zo glad als glas te maken.
 • Gebruik body scrub voor het scheren om zich te ontdoen van dode huidcellen voor een goede scheerbeurt.
 • Wees extra voorzichtig bij het scheren van de knieën.
 • De eerste paar keer je je scheert, gaat heel eenvoudig met de druk totdat je wennen aan wat er nodig is. Als u te hard drukt, zul je jezelf gesneden, dus makkelijk zijn. Begin licht, en alleen als het niet werkt, drukt u een beetje harder.
 • U zult de beste resultaten te krijgen met een nieuw, scherp scheermes-ze veranderen regelmatig.
 • Conditioner is een geweldige vervanger voor scheerschuim of gel, omdat het hydrateert tijdens het scheren, dus geen noodzaak voor lotion na.
 • Ga langzaam als je op de top van je been. Het bot kan een potje van maken!
 • Spoel het bad wanneer u klaar bent-niet laten een harige puinhoop achter.
 • Als je eenmaal hebt scheren voor een tijdje, een scheermes met ingebouwde scheren bars is een geweldige manier om oksels en benen scheren, minus de scheergel! Dit is een geweldige manier om geld te besparen ook.
 • Als je wilt, maar kan niet krijgen om een ​​douche of bad, probeer die je benen met een dikke vacht van lotion en dan scheren het af voor een zeer gladde scheerbeurt. Spoel de lotion en haar van het scheermes in een kopje water of veeg het op een doek.
 • Als je ongemakkelijk over scheermesjes zijn of zich zorgen maken over het krijgen van gejat, kon je naar buiten en kopen Nair of Veet. (Deze vereisen razor-minder bladen, laat je benen gladder en de laatste een stuk langer dan de reguliere scheren).
 • Terwijl u het scheren van de achterkant van je dijen, erg dat haar kan groeien in de oneven richting daar en op de billen gebied. Voelen met je hand voor de richting waar haar groeit, dan scheer alles tegen de stroom in.
 • Gebruik niet een elektrisch scheerapparaat bij het opstarten uit. U krijgt sneetjes en scheermes brandwonden.
 • Bij het scheren, ga niet van links naar rechts! U kunt een cut te krijgen. Ga gewoon een rechte lijn.
 • Als scheren is continu irritant bij het scheren tegen de stroom in, probeer dan scheren met het graan. Heb je een minder glad scheerresultaat, maar het zal ook minder irritant.
 • Het enige verschil tussen de scheermesjes markt voor mannen en die verkocht onder vrouwen in de vormgeving van de handgreep en de kleur.

Waarschuwingen

 • Niet droog scheren!
 • Als je scheren, doe er niet geurende lotion op het, het zal steken.
 • Te licht op de knieën, enkels, tenen, heupen en andere "benige" delen van uw lichaam om te voorkomen dat het snijden van de bovenste laag van de huid.
 • Als je jezelf snijden, wassen de snit en een band-steun toe te passen.
 • Als je een gevoelige huid hebt, wil je gewoon een zachte zeep gebruiken in plaats van scheergel om irritatie te voorkomen.
 • Ga rond kneuzingen en snijwonden, en gebruik een lichte aanraking om sneetjes en scheermes brandwonden te voorkomen.
 • Gebruik een in-douche lotion na het scheren. Het geldt vocht en maakt je benen ziet er geweldig uit.
 • Als je niet lotion op na het scheren, zal uw huid te krijgen droog en schilferig.
 • Laat niet je zus, vrienden, moeder, tante, of iemand naast je, gebruik je scheermes.

Dingen die je nodig hebt

 • Bad of gootsteen
 • Scheermes
 • Scheergel, conditioner, crème, zeep of een scheermesje met scheergel bars
 • Als u niet de eigenaar van een van de bovenstaande (of wilt u een goedkopere optie), kunt u regelmatig, drug-store conditioner te gebruiken.
 • Lotion (te glad op na het scheren)