Wkanl

Hoe maak je een trendy tiener geworden

Mode is niet over pronken de duurste designer merken of het hebben van een eindeloze garderobe. Zelfs met de meest high-end kleding kun je nog steeds ziet er verschrikkelijk als je niet weet hoe je alles wat je hebt te coördineren. Mode is over het uiten van uw persoonlijke stijl en het gebruik van creativiteit om samen te trekken unieke outfits die je je goed voelt inch Je hoeft niet te kleden door wat de modebladen zeggen, heb vertrouwen in wat je draagt ​​en wees een trendsetter, zullen mensen bewonderen je voor dat.

Stappen

Hoe maak je een trendy tiener geworden. Onderzoek ontwerpers en kijken naar hun klaar om collecties te dragen.
Hoe maak je een trendy tiener geworden. Onderzoek ontwerpers en kijken naar hun klaar om collecties te dragen.
 1. 1
  Onderzoek ontwerpers en kijken naar hun klaar om collecties te dragen. True, zal je waarschijnlijk niet in staat zijn om die fabelachtige Marc Jacob jurk te kopen, maar het helpt om wat inspiratie hebben.
 2. 2
  Kijk naar gerenommeerde modebladen zoals Vogue, Elle, of glamour. Als je iets gericht voor uw leeftijdsgroep wilt, probeer Teen Vogue of Seventeen. Nogmaals, dit zijn geweldige bronnen voor inspiratie (en mode roddels!).
 3. 3
  Lees de blogs. Deze werken kunnen worden gebruikt in plaats van tijdschriftabonnementen, of andere bron van gegevens. Blogs hebben veel verschillende doeleinden - Style Bubble is een populaire "alles" blog, en blogs zoals Streetpeeper focus op street style. Sommige meer blogs zijn: Goedkoop chica (low budget), The Coveteur (zoals kast tours).
 4. 4
  Winkelen voor kleding die modieus. U hoeft niet te winkelen bij winkels zoals Abercrombie en Hollister te modieus zijn (in feite, zijn deze winkels vaak afgekeurd in de mode-industrie.) In feite, zult u meer geluk bij tweedehands winkels! Dit decennium in de mode is vintage en voegt een draai aan. Probeer plaatsen als Goodwill of het Leger des Heils voor uitstekende vintage kleding / re-draagbare kleding. Als u niet wilt vintage proberen warenhuizen winkelen zoals Macy's of Nordstrom. Ze hebben een brede selectie van kleding, dus je bent gebonden om te vinden wat u zoekt. Forever 21 en Urban Outfitters zijn meer 'mainstream', maar je kunt nog steeds een aantal grote dingen te vinden!
 5. 5
  Pronken met je nieuwe stijl. Probeer niet om dingen te passen. De mode-industrie is niet over matching. Kijk naar silhouetten van ontwerpen die u wilt en emuleren hen. Of nog beter, maak uw eigen ontwerpen! Op deze manier zullen mensen merken wat je draagt, en het zal een trend geworden.

Tips

 • Wees niet snotterig met mensen. Respect voor hun stijl, zelfs als ze gewoon volgen de menigte.
 • Winkelen in leuke boetiekjes of antieke kleding winkels. Er zijn tal van kleding en accessoires. Je zou verbaasd zijn wat je kunt vinden!
 • Mensen niet schelen als je rijk bent. In feite, met alle nep zakken, het dragen van een tas met een gigantische logo zal gewoon je smakeloos uitzien. Niet pronken met je geld. Conservatief zijn met het. Natuurlijk, logo's zijn niet verschrikkelijk, maar als je niet kunt veroorloven koop nooit een nep-een! Vergeet niet om te lachen.
 • Vergeet over merken. Mode is niet een tee met "Europese Eagle" gepleisterd op de voorzijde. Labelen jezelf is een dom ding om te doen en alleen maar bewijst dat je meer van menigte volger dan een fashion forward tiener.
 • Probeer niet te kleden als een sloddervos alledaagse. Het is prima om af en toe een luie dag waar je gewoon relaxen in een spijkerbroek en een sweatshirt hebben, maar doe het niet elke dag. Het maakt niet portretteren een smaakvolle afbeelding.
 • Er zijn meer ontwerpers dan Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Prada en Dior! Onderzoeken ze, hou van ze! Maar ze niet aanbidden.

Waarschuwingen

 • Niet al je geld niet uitgeven aan "rage" punten, zal deze uit te gaan van stijl in een paar maanden en je zal worden geplakt met geen geld en een verouderde garderobe. Plaats daarvan te investeren uw geld in goed gemaakt klassiekers die nooit zal gaan van stijl en je kunt dragen voor jaren. Sommige van deze klassieke stijlen zijn blazers, basic truien, button-up Collard shirts, omgekeerde, blauwe jeans en kleding in neutrale kleuren en prints, zoals ruitjes en strepen.
 • Er zijn mensen die bezuinigen op fashionista's omdat ze niet aan de menigte. Luister niet naar hen. Originaliteit is het meest belangrijke ding in de mode. Als je bent jezelf niet (iedereen is origineel, omdat iedereen anders is). Hoe kunt u modieus zijn?
 • Niet volgen van een trend! Stel het! Shop wijnoogst, boutique, zelfs spaarzaamheid, zul je niet weet wat je daar zult vinden!