Wkanl

Hoe te kleden om indruk te maken als een meisje

Je hebt een sollicitatiegesprek en je weet niet wat te dragen. Hoe ga je te imponeren zonder over de top? Hier zijn enkele fundamentele richtlijnen voor het kijken goed op elk gewenst moment!

Stappen

Hoe te kleden om indruk te maken als een meisje. Bij het ​​kopen van kleding, op zoek naar items die u past en platter je lichaam het type.
Hoe te kleden om indruk te maken als een meisje. Bij het ​​kopen van kleding, op zoek naar items die u past en platter je lichaam het type.
 1. 1
  Bij het ​​kopen van kleding, op zoek naar items die u past en platter je lichaam het type. Bijvoorbeeld, als je een beetje groter, niet dragen van strak zittende shirts. Kies kleuren die mooi uitzien met uw huid of brengen van uw ogen. Weet trendy kleding niet kopen, alleen maar omdat ze zijn trendy! Dragen wat je wilt en wat je er goed uitzien inch Het is een goed idee om te beginnen met het opbouwen van een garderobe van basics. Probeer een aantal effen gekleurde t-shirts en topjes voor gelaagdheid, en een paar geweldige licht jassen. Je zult in staat om mix-and-match en blijven op zoek geweldig voor dag te komen!
 2. 2
  Wees bescheiden in je uiterlijk. Dat betekent niet dat je moet kijken als een non, maar niet al te onthullend! Geloof het of niet dit is een afslag naar sommige meisjes want het maakt je trashy uitzien. Je indruk wilt maken, niet kijken wanhopig! Resultaat teveel huid kan onaantrekkelijk en zelfs storend! Misschien een laag uitgesneden shirt of iets meisje de aandacht.
 3. 3
  Wees niet te over-the-top te zijn. Het lijkt erop dat je veel te veel moeite in en belandt op zoek slecht in het einde. Soms is het goed om dingen eenvoudig te houden!
 4. 4
  Nu dat je de perfecte outfit, niet slap op het haar! Het maakt niet uit wat je doet is, maar houd het kijken stijlvol en elegant! Je wilt niet dat uw geweldige outfit verpesten met slechte haar.
 5. 5
  Onthoud goed hygiëne is belangrijk! Wat is het punt van naar al dat werk te kijken geweldig als mensen worden afgeschrikt door uw geur? Omdat het schoon houden u op zoek gezonder en beter te voelen!
 6. 6
  Nu alles wat je hoeft te maken over je persoonlijkheid. Wees zelfverzekerd, maar niet eigenwijs, en u zult iedereen te imponeren! Als je niet vertrouwen eerder, zal je nieuwe dressing vaardigheden uw vertrouwen in elke situatie boost!
 7. 7
  Vergeet niet om dingen uit te proberen voordat je koopt of zij zal zijn om groot of klein.

Tips

 • Vergeet niet wie je bent! Je hoeft niet naar een volledige stijl verandering te maken, misschien alles wat je nodig hebt is om toon dingen een beetje.
 • ! Alleen maar omdat je je look hebt veranderd betekent niet dat je hebt om te allen verlegen.
 • Trendy is niet erg belangrijk voor de meeste mensen.
 • Het kiezen van kleding die een beetje specialer dan een gewone T-shirt of jeans is indrukwekkend. Misschien een decoratie of ruches op je top of een ketting. Balancing en accentueren het beste van je lichaam zonder dat trashy kan lastig zijn.