Wkanl

Hoe te kleden rijk in de middelbare school

Ziet er goed uit en kleden mooi op de middelbare school is nogal belangrijk. Deze gids zal u helpen beter te zoeken naar de 6e, 7e, 8e of rangen. Dit is misschien niet voor iedereen, maar voor degenen die kunnen gebruik maken van deze strategie zou moeten gebruiken.

Stappen

Hoe te kleden rijk in de middelbare school. Kleden schattig.
Hoe te kleden rijk in de middelbare school. Kleden schattig.
 1. 1
  Kleden schattig. Probeer het dragen van betaalbare kleding die in stijl.
 2. 2
  Te reinigen. Douchen elke dag en je gezicht wassen met reinigingsmiddelen en scrubs. Gebruik body scrub, dat maakt je goed ruikt, en houdt je huid zacht. Als je bezig bent en nauwelijks tijd in de ochtend hebben, neem douches 's nachts, zodat u kunt wakker prachtig. Toepassing lotion en netjes je nagels na het nemen van een douche. Hebben altijd golvend of steil haar, dus als je natuurlijk golvend haar, kunt u om het recht (en vice-versa). Gebruik shampoo en conditioner die maakt het haar minder vet en gehydrateerd, of verwijdert kroezen. Als u een sport dansen of spelen, trek je haar terug in een losse knot of paardenstaart te kijken schattig en in staat zijn om te bewegen. Als je ballet doet, zal je leraar je wilt in zwarte panty. Die zijn saai, en gekleurde degenen zijn veel beter. Als u wilt, kunt u (of doe je eigen) een French manicure om nog meer glam kijken. Wees voorzichtig als je wilt felle kleuren, want sommige kunnen plakkerig uitzien. Echter, geen heldere kleur, zoals fel roze, ziet er cool op je tenen.
 3. 3
  Draag wat make-up. Niet te veel te dragen, als u niet wilt uitzien als een clown. Draag wat eyeliner, mascara, oogschaduw en lipgloss. Indien u wilt, kunt u ook op concealer om puistjes te verbergen en krijg tijdschrift-perfecte teint. Tijdschriften zoals Zeventien en CosmoGirl hebben grote make-up tips. Draag een ketting dagelijks en een paar leuke armbanden die passen bij uw outfit. Het dragen van te veel van een ding (bijv. 3 kettingen, armbanden 8) meestal ziet er smakeloos. Vermijd grote hoepels als je oren zijn doorboord, omdat ze er vreemd uitzien op jonge meisjes. Kleine hoepels of grotere Stacey-stijl hoepels zijn veilig.
 4. 4
  Get elektronica. Rijke meisjes hebben doorgaans een hete mobiele telefoon, zoals een Android, Blackberry, of Sidekick, een iPhone 5 en een iPod, ook. Ze hebben ook leuke, kleine digitale camera's.

Tips

 • Alle tijdschriften zal raden u dragen alleen make-up voor uw huid toon. Deze tips zijn voor wat ziet er het beste voor u, niet wat je te dragen.
 • Zorg ervoor dat al je kleren goed passen, rijke meisjes hebben meestal hun eigen persoonlijke kleermaker.
 • Het verzamelen van sieraden is een goede gewoonte voor elke fashionista.
 • Schakel alle gadgets op school. Je wilt niet eindigen als die kinderen die krijgen hun mobiele telefoons weggenomen, denk je?
 • Rondhangen in het winkelcentrum een ​​stuk, op deze manier het eruit zal zien je super rijk en kopen percelen als je eigenlijk niet en doe niet.
 • Draag kleding die duur uitzien. Ze hoeven niet om daadwerkelijk duur zijn, maar als je die draagt ​​mooie stoffen, kleding zonder gaten of scheuren en geen super nep kijken materialen je kleren (en u) eruit zal zien als een miljoen dollar.
 • Als je niet kan veroorloven alle van de in deze handleiding genoemde merken, zijn er tal van andere merken en winkels die zijn net zo goed. Bijvoorbeeld, Old Navy, Target, Mervan's en Kohl's hebben schattige pyjama's die kunnen worden gedragen in de zomer, en ze hebben leuke jeans, ook, net als Levi's.

Waarschuwingen

 • Wees een leider, maar nooit een verwend gemiddelde snotaap zijn. Mensen zullen niet genieten van uw bedrijf als u dat doet.
 • Als je geld te gebruiken, probeer het niet te gebruiken of te laten zien dat het een stuk. Loop met je vrienden en ga naar een cafe en iets te kopen, maar niet in de gang het tellen van je vijf dollarbiljetten staan.
 • Merk op dat rijk maakt je niet populair te maken, en het zijn populaire betekent niet dat je nodig hebt om rijk te worden. Indien u graag om populair te zijn, kijken naar enkele van de gerelateerde Googles hieronder.