Wkanl

Hoe te mixen en matchen uw garderobe

Het kan moeilijk zijn om een ​​uniek kijkje in de school te hebben omdat veel meisjes hebben dezelfde shirts, rokken en broeken. Om jezelf te onderscheiden, simpelweg Accessorize je outfits. Lees verder om te leren hoe je je kunt onderscheiden van de massa.

Stappen

Hoe te mixen en matchen uw garderobe. Budget zodat u trendy stukken toe te voegen aan je garderobe.
Hoe te mixen en matchen uw garderobe. Budget zodat u trendy stukken toe te voegen aan je garderobe.
 1. 1
  Budget zodat u trendy stukken toe te voegen aan je garderobe.
 2. 2
  Verkennen kleur! Met een flexibele kast, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u weet welke kleuren gaan goed samen. Experimenteer door het nemen van foto's van jezelf te dragen van meerdere outfits, en zorg ervoor om te mixen en matchen. Op deze manier kunt u zien wat er goed uitziet en wat niet.
 3. 3
  Layer uw overhemden. Het is cool om een ​​v-hals dragen met een tank onder, maar ga niet te gek en uiteindelijk het dragen van 5 overhemden. Ook rekening mee dat verschillende lagen bulk kan toevoegen.
 4. 4
  Accessorize met een leuke riem en ketting, oorbellen of een armband. Niet meer doen. Meestal is een belangrijke accessoire is genoeg met andere toevoegingen spelen bijrollen.
 5. 5
  Aandacht aan je haar. Heb een veelzijdige snit die meerdere stijlen mogelijk maakt.
 6. 6
  Haal alles uit uw schoen garderobe wanneer je kunt. Schoenen kunnen maken van dezelfde outfit er anders uitzien in combinatie met uw accessoires. Wees niet bang om te gaan met felle kleuren te animeren een outfit, maar zorg ervoor dat je een paar paren van neutraal gekleurde schoenen ook.
 7. 7
  Gebruik uw accessoires om een outfit te vernieuwen. Hou het fris en spannend!
 8. 8
  Kijken vol vertrouwen - niet traag. Op zoek naar vertrouwen maakt elke outfit ziet er goed uit.
 9. 9
  Hou van hoe je het bekijkt!

Tips

 • Doe er niet te veel make-up, het duurt de kleur van je outfit op je gezicht en je zal zien als een clown. Draag voldoende om eventuele puistjes te dekken. Het ziet er altijd leuk als je alleen maar een fundament, een vleugje roze sparkly blozen, en een smokey eyeliner met een pure lipgloss toe te passen.
 • Zorg ervoor dat je kleren kreukvrij!
 • Riemen en lichte vesten in verschillende kleuren kan een jurk, broek en t-shirt, evenals zomerkleren te maken, kijk als geheel een nieuwe look! Hier krijg je een beetje creatief!
 • Plan outfits van tevoren, dan zult u zeker zijn van jezelf en je beslissing. Je hebt ook meer tijd voor last minute veranderingen.
 • Als u niet weet hoe te beginnen, vraag je vrienden om hulp.

Waarschuwingen

 • Enkele tips misschien niet geweldig voor iedereen; controleren om ervoor te zorgen dat ze op u van toepassing.