Wkanl

Hoe maak je een sleepover hosten

Bent u het hosten van een sleepover? Wil je het zo leuk dat de volgende keer dat je vrienden je zullen uitnodigen om hun logeerpartijtjes maken? Lees dan verder!

Stappen

Hoe maak je een sleepover hosten. Denk aan een thema voor uw feest of sleepover.
Hoe maak je een sleepover hosten. Denk aan een thema voor uw feest of sleepover.
 1. 1
  Vraag je ouders. Als je vraagt ​​je ouders ruim van tevoren, zullen ze meer kans om ja te zeggen, want je gaf hen de tijd. Als zij nee zeggen, niet bedelen. Gewoon echt goed en ze opnieuw te vragen dan later op.
 2. 2
  Denk aan een thema voor uw feest of sleepover. Dit is niet echt nodig, maar het helpt om uw feest nog leuker! Mensen kunnen komen in allerlei maffe kostuums en u kunt profiteren van de mogelijkheid om te pronken met je nieuwe western-stijl jurk of 60 rok. Een aantal leuke thema voorbeelden kunnen zijn:
  • Een andere periode
  • Feestdag
  • Gek Haar, Backwards dag, Pretend dag (wanneer de gasten en jezelf jurk als iemand die je wilt zijn voor iedereen en verbazen wanneer ze aankomen)
  • Western
  • Hawaiiaans
  • Pop-Star
  • Harry potter
  • (Gebaseerd op een boek)
  • Chocolade of een vanille partij op basis van wat je wilt
  • Een theekransje
  • Celebrity (Iedereen komt verkleed als hun favoriete beroemdheid)
  • Pasen, Valentijnsdag of Kerstmis (als uw partij zal zijn in de buurt van een van hen)
 3. 3
  Beslis over uw gasten lijst. Praat met je ouders over het maximaal aantal personen dat ze zullen u laten uitnodigen en of ze willen je logeerpartij te zijn co-ed of niet (herinneren, hoe meer hoe beter). Overweeg het uitnodigen van een even aantal personen (inclusief uzelf) om games gemakkelijker te maken.
 4. 4
  Shop voor alle speciale dingen die u nodig heeft. Weet voedsel, diner, snacks, films, soda, decoraties, of iets anders dat u zou willen niet vergeten. Zorg ervoor dat u in contact op met voedselallergieën uw gasten kunt have.If heb je een dier ervoor zorgen dat gasten niet allergie aan een te hebben.
 5. 5
  Schrijven en verzenden van de uitnodigingen. U kunt de mail uw gasten, ze e-mailen, ze noemen, tekst hen, Facebook hen, of zelfs vertel hen in persoon. Ook kunt u proberen op zoek naar uitnodigingen die uw feest thema passen, zodat mensen wel een algemeen gevoel van wat de partij is over. Houd u aan speciale informatie, zoals wat de gasten kunnen willen brengen omvatten. Vertel je vrienden in prive, dus andere mensen niet buitengesloten voelen.
 6. 6
  Wees beleefd wanneer uw gasten arriveren. Vertel hen waar ze hun jassen op te hangen, waar ze hun schoenen en waar ze hun slapende dingen gezet. Vraag of ze willen eten of drinken. Geef ze een rondleiding door het huis ook, als ze niet vertrouwd zijn. Zorg ervoor dat u de plaatsen waar ze kunnen noemen en kan er niet ingaan. Toon hen waar de badkamer is, ook!
 7. 7
  Bereiden voedsel. Bepaal wat je gaat eten. Zorg ervoor dat je iedereen vragen wat ze willen en als ze zijn allergisch voor alles en ervoor te zorgen dat vegetariërs zijn blij met hun voedingskeuzes. Pizza is altijd een favoriet, maar kunt u ook graag frieten, chips, of misschien een aantal dips.
  • Voor snoepjes kon je cookies, brownies, cupcakes, ga naar de winkel en koop veel snoep en popcorn omdat mensen altijd honger krijgt.
  • Bieden een verscheidenheid aan frisdranken zijn geweldig ook kunt u wat water nodig als mensen ziek van koolzuurhoudende dranken. Vergeet niet om cafeïne krijgen gratis als u niet wilt dat de hele nacht wakker.
 8. 8
  Vertel je broers en zussen van tevoren dat na een bepaalde tijd (1-2 uur voordat het feest begint) ze moeten uit het verblijf van de sleepover kamer. Als ze dit niet doen, vraag je moeder of vader te houden uit de weg, of je kan ze geven een activiteit, als een puzzel om te gaan en te doen in een andere kamer. Vergeet niet dat ze jaloers op je hebben van een ontzagwekkende sleepover kan zijn!
 9. 9
  Maak de partij plezier! Zet de muziek, dans rond, spelletjes doen, pak de popcorn, en stemmen over welke film je vrienden wilt bekijken. Stel uw slaapzakken en krijgen in je pyjama.
 10. 10
  Stijl van sleepover. Als u graag wat plezier maken, kijken naar een actiefilm, hebben een kussengevecht dan het feest beginnen! Als je wilt om te ontspannen, probeer gezichtsmaskers, nagel schilderij en een girly film! Of je zou kunnen verzinnen ideeën van je eigen of rollen alles in een!
 11. 11
  Films kijken. Komedies zijn het beste voor logeerpartijtjes.
 12. 12
  Voor wiis: Vraag uw gasten om hun Wii-afstandsbedieningen te brengen, op die manier je Wii kunt spelen. Dat is altijd leuk! Games zoals de Just Dance-serie, Wii Party, Mario Party en Mario Kart zijn geweldig voor logeerpartijtjes.
 13. 13
  Maak foto's. U wilt de nacht herinneren! Je zou zelfs een mini foto-shoot.
 14. 14
  Respect mensen die willen veranderen in verschillende kamers of mensen die willen gaan vroeger slapen. Niemand houdt of wil een onbeleefde gastheer.
 15. 15
  Spelen een aantal leuke nacht-games, zoals waarheid of durft, of pop gaat het feest. Games zijn een erg leuke manier om een ​​sleepover te genieten. Of, vertellen enge verhalen, of wat u maar kunt bedenken. Als iemand te bang is, zijn mooi en bieden een ander spel zul je allemaal willen spelen.
 16. 16
  Als je wakker wordt, zorg ervoor om aardig te zijn, maar rustig wakker worden al uw gasten.
 17. 17
  Als je het hosten en iemand begint andere mensen ruzie of verstoren, de leiding nemen. Als mensen luidruchtig en het houden van anderen wakker vriendelijk vertel hen dat als ze willen praten, hebben ze in een andere kamer te praten.
 18. 18
  Als je een zusje, haar jurk omhoog! Breng de make-up en nagellak en gaan op het, maar vergeet niet om eerst contact op met je moeder!
 19. 19
  Vraag of uw gasten zijn klaar voor het ontbijt. Als de meeste mensen honger, vertel uw gasten al hun ontbijt keuzes. Als je ouders wakker zijn, vragen of ze het ontbijt konden maken voor jullie allemaal. Proberen om iets wat de meeste mensen normaal gesproken niet de hele tijd, zoals zelfgemaakte Belgische wafels, maar vergeet niet te krijgen, hebben eenvoudige cornflakes of een andere vlakte granen als optie ook.
 20. 20
  Loop naar de deur als iemand's ouders komen en zeker om hen te bedanken voor zijn komst naar de sleepover. Bieden om hun dingen te dragen naar de auto.
 21. 21
  Opruimen. Gooi popcorn en plastic bekers van de vloer en in de prullenbak. Het was uw feest, dus je moet de rotzooi opruimen, niet je ouders. Dan, zullen ze meer kans om u te laten een andere sleepover.
 22. 22
  Nodig ze uit. Als je denkt dat ze had echt een leuke tijd en ook u deed, kunt u een van hen of allemaal uit te nodigen op een andere sleepover, of nodig ze uit om te komen op vakantie met je mee. Zorg ervoor dat u er zeker van zijn goed met hen, je ouders en die van hen. Maak je geen zorgen als ze niet willen hoewel, er is altijd een volgende keer!

Tips

 • Zorg ervoor dat al uw gasten zijn comfortabel en genieten van zichzelf.
 • Spelen waarheid of durven, of andere leuke groepswedstrijden. Maar zorg ervoor dat niemand krijgt hun gevoelens echt pijn-en niet iets veel te persoonlijk niet vragen en zorg ervoor dat het niet uit de hand of je vrienden wilt niet weer komen.
 • Controleer altijd dat iedereen een geweldige tijd! Zorg ervoor dat u niet alleen het geven van aandacht voor slechts een persoon. Onder iedereen.
 • Zorg ervoor dat iedereen weet waar de badkamer dichtst bij de plaats waar je slaapt is. Plus, laat een aantal boeken of games rond in het geval iemand niet kan slapen. Vergeet niet te geven uit een aantal zaklampen dus niemand zal schrikken.
 • Zorg ervoor dat je alles wat je gaat doen in je slaapfeestje, en zorg ervoor dat u van plan het uit met je vriend (en) te plannen, want als je dat niet doet dan alle dingen die op de lijst, u misschien niet eens in staat zijn om alles doen!
 • Beslissen waar iedereen zal slapen. Luchtbedden, die als klap up matrassen, zijn comfortabel. Vraag je vrienden om een ​​slaapzak en kussens en dekens brengen om te slapen op luchtbedden of matrassen op de grond.
 • Als je graag vroeg naar bed dan een paar dagen voor de praktijk, laat opblijven. Echter, de avond voor de sleepover gaan vroeg naar bed, zodat je niet moe bent op de avond.
 • Niet te veel zorgen over wat mensen denken van de partij, enkel genieten. Als je gasten niet bevalt, zullen ze geven u tips. Ze zullen je niet vertellen als ze niet leuk vinden dus je moet oppassen voor alle kleine hints of te zien als ze niet meedoen met alles.
 • Heb een! Maar wees niet te agressief of breken iets.
 • Als iemand een vegetarisch of veganistisch, zorg ervoor dat je genoeg fruit, groenten, en heerlijk smakende voedsel dat hen zal vullen, zodat ze geen honger, maar zorg ervoor dat er voedsel voor iedereen om van te genieten!
 • Zorg ervoor dat je een goede indruk maken en schoonmaken van uw woning voordat het hebben van mensen over! Vooral de badkamer en de ruimte waar je slaapt.
 • Doen makeovers! Geen ernstige, maar degene die je niet zou dragen in het openbaar.
 • Krijg je gasten om tijdschriften te brengen, cd's, en een goede lijst van durft. Als iedereen iets brengt, zullen er meer om uit te kiezen!
 • Heeft u een interessante combinatie voor het ontbijt en laat uw gasten kiezen wat ze willen eten omdat iedereen houdt van verschillende dingen.
 • Zorg dat iedereen is comfortabel met wie ze slaapt dan met. Het is beter niet om al je beste vrienden mee uit verschillende plaatsen elkaar-dan lijken ze te verdelen in groepen en geen plezier hebben. Toch, als je ingesteld op het hebben van al je vrienden op, zorg ervoor dat ze allemaal geïntroduceerd en misschien een spel voor jullie allemaal aan om elkaar beter te leren kennen spelen.
 • Wanneer u kiest uitnodigt, kies verstandig. Soms zijn mensen zich richten op het uitnodigen alle koel kind, en zodat ze niet kiezen hun vrienden te komen.
 • Weet films niet over je leeftijd cijfer, tenzij je ouders en de ouders van je vriend zijn allemaal goed mee. Je zou in de problemen zouden krijgen. Probeer ook om de films te licht te houden - een smartlap of verdrietig, verontrustende film kon echt omlaag brengen van de stemming. Komedies zijn fantastisch voor logeerpartijtjes.
 • Maak foto's! U wilt deze nacht herinneren. Na het feest, e-mail de foto's naar uw gasten. Je zou zelfs schattig scrapbook-pagina's of frames te maken tijdens de logeerpartij als een leuke activiteit of het beeld nog beter gezegd in het dank je kaart.
 • Zorg ervoor dat u voldoende muziek hebben! Houd het volume omlaag, omdat je niet wilt dat de buren klagen. Dat zal de hele avond verpesten.
 • Niet binnen blijven van je huis de hele tijd! Ga naar buiten en spelen daar ook.
 • Maak een ambacht een herinnering! Maak eenvoudige fotolijsten uit ijslollystokken en plaats een foto van de logeerpartij in het. Dit zal een herinnering van alle grote plezier uw gasten gehad.
 • Als u van plan bent op te trekken elke streken tijdens de nacht, zou een goed idee zijn om te vragen of het goed met iedereen als sommige onheil gebeurt. Als iemand nee zegt, dan is het gewoon niet alles doen om hem of haar! Het kan de verrassing verpesten, maar ze weten niet wie het gaat gebeuren aan, en misschien zullen ze gewoon een beetje minder kans om vroeg naar bed!
 • Als u vertellen enge verhalen tegen je sleepover, zeker om hen te vertellen wanneer het buiten donker is.
 • Ook niet nodig iemand uit voor een logeerpartij als je niet weet hen goed. Ze hoeven niet aan je beste vriend zijn, maar je moet op zijn minst redelijk goede vrienden. Een goede vuistregel is: als je nooit naar het huis van deze persoon zijn geweest en ze hebben nooit de jouwe geweest, weet je niet ze goed genoeg om ze uit te nodigen voor een sleepover.
 • Als u zelf een huisdier, laat iedereen ermee spelen.

Waarschuwingen

 • Weet tv de hele tijd niet te kijken, iedereen zal vervelen.
 • Zorg ervoor dat je voedsel dat iedereen kan eten, bijvoorbeeld als je een vriend hebt die is vegetarisch, niet over hamburgers.
 • Zorg ervoor dat popcorn hebben. Het is een klassieke traktatie voor een film die iedereen zeker is te houden. Echter, als u weet dat uw gasten hebben bretels, kunt u overwegen dat bij de selectie van snacks.
 • Afhankelijk van uw leeftijd, kunnen sommige gasten een beetje heimwee. Probeer dit te voorkomen door het houden van dingen bezig en leuk, en als iemand wil naar huis, zorg ervoor dat je ouders te vertellen en ze zullen omgaan met de situatie, of laat ze hun ouders bellen, zodat ze zich beter voelt.
 • Zorg ervoor dat iedereen weet waar ze terecht kunnen en waar ze kunnen niet in uw huis. Als ze waren om te gaan in een verboden ruimte, niet alleen zouden ze in de problemen komen, maar je zou ook!
 • Het is fijn om foto's te nemen, en het is fijn om ze te posten op Facebook, maar doe niet post: gênante foto's, seksueel getinte foto's, foto's die een illegale activiteit (zoals alcoholgebruik door minderjarigen) vertonen, of anderszins iets dat je zou kunnen krijgen in de problemen en / of belachelijk gemaakt. Ook als iemand je heeft gevraagd niet te taggen in een foto, niet te taggen. Als je al iemand gelabeld en ze hebben je gevraagd om ze te verwijderen voor, onmiddellijk verwijderen voor hen.
 • Als iemand bang is van uw huisdier, (als je die hebt) zorg ervoor dat je ze in een andere plaats, zodat uw gasten zich veilig voelt.
 • Begin niet te halen op een andere vriend, alleen maar omdat een van je andere vrienden niet zoals zij.
 • Zorg ervoor dat uw partij niet te krijgen uit de hand. Als je ooit ongemakkelijk voelen, doen of iets te zeggen dan onmiddellijk contact op met uw ouders.
 • Niet storen of wakker je ouders als ze slapen.
 • Zorg ervoor dat het niet te maken over de top. Het is gewoon een sleepover dus zorg ervoor dat je houdt het redelijk eenvoudig en niet uitnodigen te veel mensen, vooral mensen die problemen hebben met elkaar. Het laatste wat je wilt is een gevecht.
 • Zorg ervoor dat alle vervelende broers en zussen zijn bezet tijdens het feest.
 • Als je ouders vertellen dat je om te gaan slapen, doe dat dan, wil je niet om ze te houden de hele nacht lang, zodat ze chagrijnig en boos in de ochtend, ook als je een broertje of zusje te zien als ze willen doe mee met de pret!

Dingen die je nodig hebt

 • Kussens, slaapzakken, etc.
 • Snacks (koekjes, chips, poptarts, enz.)
 • Stereo
 • TV
 • Games
 • Dvd of blu-ray-speler
 • Bioscoop
 • Video games
 • Een kleine tafel (voor voedsel of bordspellen)
 • Make-up en haarverzorging monsters (of vertel iedereen zelf meebrengen)
 • Nagellak
 • Recepten voor zelfgemaakte gezichtsmaskers, body scrubs, enz.
 • Leuke muziek-proberen om het te mengen met allerlei soorten muziek van klassieke rock, tot pop, 80's, en zo verder en zo voort! Het zal iedereen opstaan ​​en dansen!
 • Een gesprek onderwerp doos
 • Een telefoon
 • Camera
 • Vraag je vriend brengen een controller voor de game-systeem heb je!
 • Een computer om foto's te bekijken
 • Veel frisdranken (Coca Cola ®, 7UP ®, Snapple, enz.) en water
 • Zaklampen om uw spookverhaal verbeteren vertellen ervaringen
 • Basis Supplies (Kleding, Pj's, tandenborstel, etc.)
 • Je zou ook zou willen krijgen of maken een aantal decoraties als u van plan bent een thema.