Wkanl

Hoe maak je een zoete partij zestien gooien

Sweet sixteen! Het gebeurt maar een keer, dus moet je beter wel wat mee doen. Hier zijn enkele tips om u op uw weg naar de beste verjaardagsfeestje ooit.

Stappen

Hoe maak je een zoete partij zestien gooien. Praat met je ouders over budget.
Hoe maak je een zoete partij zestien gooien. Praat met je ouders over budget.
 1. 1
  Praat met je ouders over budget. Vergeet niet meer geld niet per se maakt het leuker - het is te doen om het ontspannen en onvergetelijk.
 2. 2
  Vraag eens rond je school als ze weten dat als iemand anders is het hebben van een feestje die avond, zodat de partijen zal niet in strijd zijn en de mensen zullen niet hoeven te kiezen tussen de twee.
 3. 3
  Zoek een populaire plek om het te hebben. Huur een plek waar je weet dat iedereen is bekend met en houdt. Je zou ook kunnen hebben in uw eigen huis te besparen op geld om te helpen versieren het uit of om te besteden aan partij gunsten voor de gasten.
 4. 4
  Kies een thema. Iets als "Summer Fun", met items zoals strandstoelen en zand.
 5. 5
  Verlichting, badkamers, hete muziek dragen allemaal bij aan uw partij wezen van de haak. Krijg iemand die biedt spelletjes verlichting en kan je iedereen gaat. Dit kan maken of breken je verjaardag!
 6. 6
  Hebben koele uitnodigingen om uw thema te ondersteunen, maar houd uitnodigingen aan mensen die je eigenlijk weten en zorg over. Houd het exclusieve, ongeveer 100 als je met een heel groot feest. Mensen willen om uw feest te komen. Stuur uw uitnodigt op zijn minst een maand voor het feest.
 7. 7
  Zorg ervoor dat je iets uw gasten te vermaken hebben - een dance off, djs, een show, cadeaus, veel goede muziek die mensen zullen genieten.
 8. 8
  Eet goed. Eten is een must. Zorg ervoor dat u al uw favoriete voedsel daar, en voedingsmiddelen hebben om uw thema aan te passen - opnieuw als er een zeer populair restaurant, dat iedereen gaat naar, krijg je eten verzorgd daar. Eten is een goede manier om het feest op gang als de dingen beginnen te kalmeren of te krijgen soort droog. Zorg ervoor dat je een heleboel gezonde voeding zoals wortelen, ton appels en salades, en geen dranken zoals water niet vergeten. Je wilt je gasten gelukkig en gezond te allen tijde.
 9. 9
  Zorg ervoor dat je ouders zijn onderdeel van het feest. Laat ze je volgen rond, dit is uw feest, dus geniet er van met je ouders, en als ze schelen dat veel over het kijken over je heen en de partij, vertel hen om een ​​lijfwacht inhuren (mooi natuurlijk!)

Tips

 • Zorg ervoor dat u een echt cool outfit. Het is jouw feestje en wilt u het middelpunt van de belangstelling. Krijg iets dat zal je opvallen. Laten we zeggen dat uw partij was club kledij - misschien zou je graag een fancy dress te krijgen, zodat je zou steken de meeste.
 • Hier krijg je een echt goede DJ. Verlichting kan een groot verschil maken. Zorg ervoor dat de DJ die je krijgt is niet oud en vet. Zoek iemand die je een Sweet Sixteen MTV stijl partij kan geven.
 • Het hoeft niet om een ​​groot feest te zijn! Hebben alleen de mensen waar je om geeft!
 • Als er een probleem met het krijgen van uw gasten aan de partij (bijv. het is ver weg), het huren van een bus, touringcar of limo voor uw gasten om te reizen inch Vertel de bus te zijn op een bepaalde plaats (bijvoorbeeld het plaatselijke park ) op een bepaalde tijd en vertel alle gasten die een rit naar opdagen nodig. Geef dit aan op de uitnodiging.
 • Word een geweldige band op het spel komen zoals op mijn super sweet sixteen op mtv. Deze kosten veel hoor.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig dat je niet iets op uw kleding morst. Als u zich zorgen maakt, kunt u altijd een reserve top met jou.
 • U zult hebben mensen kijken naar je elke beweging, die je snel te verknoeien, dit is wat wij noemen de haters, gewoon niet betalen ze geen verstand (ze zijn gewoon jaloers), laat uw haters zijn uw drijfveren!, Lach, kijk schattig, en omarmen steeds het gooien van de heetste b-day!
 • Besteed je geld verstandig, of anders zult u brak na het feest. In plaats van het kopen van een taart, krijg je een familielid naar een bakken. In plaats van het kopen van al het voedsel hebben een paar mensen brengen het voedsel dat je van plan bent om te hebben. Maak uw uitnodigingen in plaats van ze te kopen. Door het redden van zoveel mogelijk geld kunt u een totaal ontzagwekkende Sweet 16 en ook je ouders gelukkig te maken.

Dingen die je nodig hebt

 • cake
 • voedsel
 • decoraties
 • feestartikelen (cds, traktaties, foto's, enz...)
 • mensen
 • dj of muziek