Wkanl

Hoe plezier te hebben bij sleepover met slechts een vriend

Is je vriend komen naar de nacht door te brengen? Het saai lijkt misschien met slechts een persoon, maar het kan ook echt geweldig. Hier zijn enkele ideeën over wat te doen!

Stappen

Hoe plezier te hebben bij sleepover met slechts een vriend. Doe elkaars haren / nagels / tenen / make-up.
Hoe plezier te hebben bij sleepover met slechts een vriend. Doe elkaars haren / nagels / tenen / make-up.
 1. 1
  Zing en dans: Hier is uw perfecte tijd om te dansen en zingen met je vriend! Zet op een aantal funky hoeden en groovy zonnebrillen te krijgen in de dans soort stemming. Maar vergeet niet om niet te luid!
 2. 2
  Films kijken: Stop bij een lokale videotheek en pick-up een aantal films. Probeer dan films die je allebei graag. Krijg popcorn en snacks en misschien zelfs wat frisdrank! Het opzetten van een mooie omgeving met veel gezellige kussens en dekens. Doe het licht uit. Als je altijd moe tijdens een film te houden dan het licht op. Het houdt je alert en wakker!
 3. 3
  Doe elkaars haren / nagels / tenen / make-up: Stap uit het haar leveringen en de make-up en nagellak! Geef je vriend een make-over en zet haar in een nieuw meisje! Test verschillende kapsels uit met elkaar en nemen veel foto!
 4. 4
  Vertel verhalen: Schrik je vriend met een eng verhaal je grote broer verteld of barsten haar met de nieuwste ding je broertje deed.
 5. 5
  De hele nacht opblijven: Heeft ton suiker en drinken frisdrank en blijf op en neer springen. Het zal worden onderhoudend ook! Als je slaap gemakkelijk vallen, naar buiten in je achtertuin en swing. Als het koud is draag een poncho of jas. Ook denk je de volgende dag moe. Vergeet niet om plezier te hebben!
 6. 6
  Praten over jongens: Geef je vriend de laatste nieuwtjes op de schattige jongen uit je klasse Math of krijgen haar advies op jongens.
 7. 7
  Talk: Het zal je houden!
 8. 8
  Maak films: Silly, zinloos en rondom goofy video's houden u lachen. Hier krijg je een digitale camera, videocamera of iets om op te nemen en doen wat je wilt in de film! Lachen, zingen, dansen, grappen vertellen, en hebben een blast!

Tips

 • Spelen waarheid of durven, het kan saai met slechts een vriend, maar het is een klassieker sleepover spel!
 • Spelletjes spelen in het donker!
 • Als een gevecht wordt gestart tussen jullie twee, dan gewoon zeggen: "laten we gewoon erachter iets dat ons beiden gelukkig zal maken!" Laat niets ruïneren uw leuke avond.
 • Probeer zoveel plezier hebben als mogelijk, net als de hele nacht opblijven of tv kijken.
 • Heb een film marathon en blijf de hele nacht films kijken!
 • Probeer iets klassieker. Kussengevecht. Alleen niet vergeten om niet te uit de hand te krijgen en doe het in een grote open ruimte waar je minder kans om iets te breken!
 • Heb een super leuke kietelen strijd! Ook u zult een ontploffing.
 • Maak een armband van plastic string. Het zal brengen de tijd weg tot iets spannends gebeurt! Plus je kan echt mooie dingen van te maken.
 • Probeer uw ouders krijgen oude spel van Taboo (als ze er een) en "buzz" als iemand in slaap valt
 • Maak een animatie! Dit werkt het beste als je spelen deeg of klei zoals je modellen kunt maken, maar Lego werkt ook. Pak een camera, maak een instelling en wees creatief! Enkele ideeën zijn: badmeester redden iemand op het strand / zwembad, Iemand kopen iets uit de winkel, Iemand probeert op schoenen etc etc.

Waarschuwingen

 • Sommige mensen houden niet van te laat opblijven. Als je vriend wil gaan vroeger dan je bed, respecteren hun wens. Lach niet te maken van hen, of probeer om ze te laten blijven. Plus, sommige mensen hebben om medicatie die maakt ze in slaap vallen met vervroegd.
 • Als de ouders van je vriendin niet weten je ouders heel goed, zouden ze niet comfortabel met de sleepover. Probeer het niet te persoonlijk op te vatten - als je een ouder bent, denk je dat je zou laten uw zoon / dochter de nacht doorbrengen in het huis van mensen die je niet kent?
 • Wees niet te luid. Houden wat je doet rustig, vooral als het kijken naar televisie.
 • Zingen en dansen maakt sommige mensen meer moe, dus wees voorzichtig!
 • Als betrapt tee-plassen, hitsen, streek roeping, of ding-dong-noodlanding op het water kunnen er enkele ernstige gevolgen en de sleepover zou voorbij zijn. Denk er niet eens over doen omdat de politie zou kunnen worden genoemd als je gepakt wordt.