Wkanl

Hoe maak je een girly sleepover hebben

Bent u met een sleepover en willen dat het een girly thema hebben? Volg dan deze handleiding voor de perfecte girly sleepover.

Stappen

Hoe maak je een girly sleepover hebben. Maak een gastenlijst (indien u slechts een gast die je kunt er wel wat plezier met deze echt handige tips).
Hoe maak je een girly sleepover hebben. Maak een gastenlijst (indien u slechts een gast die je kunt er wel wat plezier met deze echt handige tips).
 1. 1
  Maak een gastenlijst (indien u slechts een gast die je kunt er wel wat plezier met deze echt handige tips)
 2. 2
  Send nodigt uit! Geef het niet door ze uit op school. Stuur ze via de mail.
 3. 3
  Als dat niet mogelijk is, doe het als mensen niet te veel zullen merken. Zorg ervoor dat u een lijst van alles wat ze zullen moeten brengen, zoals slaapzakken, kussens, cd's, etc.
 4. 4
  Denk aan een thema! Bijvoorbeeld, als je een award show thema maken weinig awards en proberen en een rode loper! Of vertel al uw gasten te komen in hun fraaiste kleren!
 5. 5
  Een paar uur voordat de gasten arriveren, versieren! Zet kussens overal, breng licht gezonde snack eten. Als u wilt, licht een aantal lekker ruikende kaarsen, vooral voor de spa-gedeelte.
 6. 6
  Toen de meisjes aankomt, vertel hen waar ze hun kleren en dergelijke zetten. Als ze nieuw voor uw huis zijn, laten ze rond. Stel enkele basisregels en houd je eraan. Zeggen als je moeder niet wil dat jullie allemaal gaan in haar kantoor, niet doen!
 7. 7
  Begin met slechts enkele leuke dingen voor overdag. Spelen een sport, of als je woont in de buurt van een strand of een zwembad hebben, gaan zwemmen! Laat de sappige roddelen en spelletjes voor 's nachts.
 8. 8
  Als de zon begint onder te gaan, terug te gaan in en ga naar het hol, uw slaapkamer, of waar je maar wilt. Laat het roddelen beginnen! Jongens maken een goed onderwerp om mee te beginnen.
 9. 9
  Nadat u stopt met piepen van de leuke jongen roddels, nog wat cd's en dance! Maken een dansje en de praktijk!
 10. 10
  Maak een coole, grappige video's en dans of iets en post het op youtube
 11. 11
  Nadat je alles gewoon niet meer dansen, is het tijd voor de kuur! Maak kleine "stations" voor de meisjes om door. Als een meisje dat is geweldig op manicure / pedicure, maken haar de manicure / pedicure persoon. Als een ander meisje is echt geweldig op make-up, maken haar de make-over persoon, dan overschakelen. U zult zien er allemaal (en voelen) zeer glamoureus!
 12. 12
  Spelen waarheid of durven, zou je liever, of soortgelijke spellen. Gewoon veel plezier ermee! Voor een leuk spel van Truth or Dare, geven elk meisje een stuk papier en hebben haar op te schrijven als vele waarheden en durft ze kan bedenken. Doe alle waarheden in een doos of hoed, en durft in een ander. Vervolgens hebben de persoon af te halen een van de gewenste container.
 13. 13
  Kussengevecht! Dat is altijd leuk!
 14. 14
  Prank call mensen. Doe niets te eng niet doen alsof, net als de hele ademen echt zwaar en zeggen: "Ik ga je vermoorden" ding of iets dergelijks. Maak het grappig!
 15. 15
  Bekijk films en eet veel gezonde popcorn! (Ja ze hebben gezonde popcorn!)
 16. 16
  Prank mensen naar je sleepover! Als uw vrienden niet zullen boos, en zal denken dat het grappig, streek ze! Voordat uw partij u een of twee vrienden kunnen vertellen over de streek, en dan als de tijd komt, doe de grap! Zorg ervoor dat de persoon of personen die u pranking niet zal boos en laat uw sleepover. U wilt dat dit een leuke logeerpartij zijn. Als u alleen uitgenodigd een persoon, zorg ervoor dat ze niet boos, en prank haar! Op het einde van uw grappen, moet het gegiechel te zijn en te zeggen, "herinneren wanneer". in plaats van huilen en roepen ouders om de gasten op te halen. Het moet een leuke avond worden!
 17. 17
  Geven elkaar make-overs en nieuwe do's. Maar zorg ervoor dat ze niet te wild!
 18. 18
  Neem veel vriendschap's - Jij wilt dat dit een avond die nooit is vergeten zijn, want het is zo geweldig!

Tips

 • Zorg voor een warme slaapruimte voor elk meisje, zodat ze zich thuis voelen.
 • Zorg ervoor dat niemand is allergisch voor een van de bestanddelen in de make-up of iets dergelijks.
 • Voel je vrij om deze te doen in een andere volgorde of zet uw eigen draai aan dingen.
 • Houden de sfeer licht en blij.
 • Als je denkt dat je gaat een puinhoop (die met een heleboel meisjes die je waarschijnlijk) te maken, zet een prullenbak in het slaapgedeelte, maar zorg ervoor dat er een nieuwe vuilniszak, niemand houdt van stinkende vuilnis!
 • Probeer het raken van de mall! Go crazy! Probeer op gekke outfits die je nooit zou dromen van het dragen. Wie weet, misschien iemand zal denken dat het ziet er schattig uit, waaronder tutu's en minging accessoires!

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat iedereen die je hebt uitgenodigd voor de sleepover zijn vrienden met elkaar en zullen geen ruzie.
 • Houd de gastenlijst kort. Te veel mensen konden uit de hand!
 • Heb een puinhoop niet te maken (Als je dat doet bod op te ruimen!)
 • Wees niet zo serieus!
 • Vertel niet alle enge verhalen, want het is gewoon niet girly en u zult niet in staat om te slapen na dat.

Dingen die je nodig hebt

 • Verzinnen
 • Nagellak
 • Een ruimte voor iedereen om in te slapen
 • Bioscoop
 • popcorn
 • dekens
 • kussens voor iedereen
 • fingerfood