Wkanl

Hoe te zijn eigenzinnige

Being "quirky" is niet alleen een fashion statement. Het is een manier van zijn, altijd vangen mensen overvallen met uw onvoorspelbaarheid en spannende ze met je uitdrukking van uw immer aanwezige verwondering over de wereld en haar mensen. Het ontwikkelen van een eigenzinnige persoonlijkheid en interesses moeten komen van nature voor jou, eigenzinnigheid is niet iets wat je kan dwingen, maar als je al leunen aan bij het zien van het leven anders dan anderen om je heen en je graag om dit te vieren bent, ben je al te waarschuwen voor uw eigenzinnigheid en het kan gewoon zijn dat u meer vertrouwen in het brengen van deze kant van jezelf nodig hebt.

Het verhogen van uw eigenzinnigheid vereist een meer intense focus op de meer unieke kwaliteiten en het vinden van manieren om deze te laten schijnen, zelfs als je een beetje verlegen over te doen eerder heb gevoeld.

Stappen

Hoe te zijn eigenzinnige. Beseffen wat uw definitie van "eigenzinnige" is.
Hoe te zijn eigenzinnige. Beseffen wat uw definitie van "eigenzinnige" is.
 1. 1
  Beseffen wat uw definitie van "eigenzinnige" is. Dit artikel wordt ervan uitgegaan op zijn minst dat eigenzinnige is over het feit dat een ongebruikelijke en onverwachte persoon die weet waar ze in de wereld staan. In principe is eigenzinnigheid gericht op het vieren van je eigen perspectief van de wereld, niet lastig te worden ingehaald in geen trends, rages of massamedia berichten over "typen", waar geen van deze benaderingen te wonen gel met wie je bent. Is vastbesloten de wereld te laten zien wie je bent en waar je voor staat, zonder van streek raken door tegenstanders (en er zullen altijd tegenstanders ) is een belangrijk onderdeel van zijn eigenzinnige, zoals het breken van de trend regels.
  • Merk op dat een aantal alternatieve culturen zoals, punkers of beatniks, enz. eigenzinnige kon worden beschouwd. Dat is waarschijnlijk juist, maar je hoeft niet om forfaitaire jezelf in een alternatief samenwerkingsverband te zijn eigenzinnig. U kunt zelfs uw eigen stijl van eigenzinnig. Eigenzinnige mensen vaak staan ​​goed alleen van zelfs de ironische pogingen van alternatieve groepen anders te zijn, terwijl al is hetzelfde.
 2. 2
  Ga niet veranderen om te proberen om iedereen te behagen. Een eigenzinnige persoon zal ongetwijfeld de aandacht trekken en wat van het ongewenste, wat van het onvriendelijke. Ontwikkel een backbone vroeg op en beseffen dat er altijd zullen zijn die in deze wereld die verschil en kracht om los te staan ​​van de menigte als bedreigend zien. Vergeet niet dat degenen die klagen of plagen de luidste hebben het minst en hebben de grootste neiging om te voldoen aan de menigte en om ideeën van wat zij "zou moeten doen" in plaats van het volgen van het ritme van hun eigen trommel. Is dat voor u? Niet als je wilt zijn eigenzinnige en vieren dat alles is uniek u! Dus laat ze niet krijg je naar beneden en zeker jezelf niet veranderen voor hen - een conforme eigenzinnige persoon is als het zijn halve leven.
 3. 3
  Vier het delen van je persoonlijkheid die je onderscheiden van "de norm". Wie is te zeggen wat "normaal" is? Echter, er zijn altijd mensen vastbesloten om te proberen en maak een normale door het groeperen en handelen allemaal hetzelfde, zoek hetzelfde en allemaal dezelfde dingen doen. Ze bepalen hun eigen normale en behandelen iedereen anders buiten dit normaal van hen als "buiten" en daarom "verdachte". Dat is triest en je weet het; zulke mensen missen op zo veel in het leven - inderdaad, leven ze het leven in zwart-wit en missen de kleurenversie met hun oogkleppen visie en redeneren. Hou van die delen van je persoonlijkheid die rebelleren tegen "zijn normaal" en "zijn zoals iedereen". Waarom cruise door het leven de manier waarop iemand anders wil voor u wanneer u niet alleen wilt een ander pad proberen, maar je weet dat het de juiste weg voor u?
 4. 4
  Ken jezelf. Welke dingen maken je het gevoel dat je eigenzinnig bent? Je kunt nooit te veel over jezelf leren, dus wat tijd door te brengen opschrijven van de manieren waarop je anders dan andere mensen voelen en waarom je het gevoel dat zijn belangrijke onderdelen van uw eigen make-up. Zo kan je altijd stoppen om te merken hoe zorgvuldig een architect ontwerpen heeft gemaakt op een gebouw terwijl al je vrienden vrolijk vat door de voordeur, volledig onbewust. Of je zou kunnen vinden kleuren die anderen denken botsing prachtig in elkaar over als dressing in de ochtend. Misschien heb je liever boekhoudkundige problemen te analyseren op het werk in visuele vorm door het tekenen van foto's en pijlen die het allemaal bij elkaar te brengen. Wat ook manieren waarop je, noteer deze en veroordeel hen niet - ze gewoon te accepteren en voeg ze toe aan je lijst van zelfontdekking.
 5. 5
  Bereid manieren om uw visie te verdedigen aan de wereld. Lekker gek waarschijnlijk betekent dat je gaat en standpunten die sterk verschillen van anderen, ben je waarschijnlijk dragen van mode je weg en niet als de huidige trends aandringen, en je bent een heleboel dingen anders te doen dan andere mensen. Dit kan leiden tot een gevoel van en het terugdringen van de ophaalbrug te stoppen laten bij mensen die je bekritiseren. In plaats van dat te laten gebeuren, vooruit te denken aan manieren om te gaan met de kritiek en om jezelf te verdedigen met luchthartige borstel-offs die anderen in hun plaats. Defensieve reacties zal altijd potentieel Garner meer kritiek omdat mensen weten dat ze een zenuw geraakt, dus richten op niet mensen te laten weten dat ze je van streek. Leren, te ontslaan of gewoon beleefd lachen jibes gericht op uw verschillende manier van doen en dingen te zien. Het beste is om een ​​te houden en te behandelen ontbreken van andere mensen van begrip met luchthartigheid, zoveel voor je eigen geluk als voor het verwijderen van hun gevoel van tevredenheid bij jou kwetsen.
  • Noteer een lijst met antwoorden op mensen als je merkt dat je tong-twisted wanneer iemand u bekritiseert. Na verloop van tijd, voorraad standaard zal gaan beantwoorden van mensen beleefd een tweede natuur geworden. Hoe meer je het lijken dat hun houding je niet beïnvloeden, hoe beter.
 6. 6
  Wonen groot. De vrije loop aan uw eigenzinnigheid en de unieke elementen over uw leven die voor u van belang te ontwikkelen. Eigenzinnigheid kan niet slaafs worden vermeld in een artikel - het is wat het is om u persoonlijk. Het kan wel of niet dingen te betrekken dat een andere persoon behandelt als eigenzinnige - immers, hoef je niet wilt eindigen ironisch "voldoen" aan een ideaal van eigenzinnigheid! Wees bereid om die kanten van jezelf die niet altijd gemakkelijk te doen zitten met de huidige trends en verwachtingen, of dit is uw fashion stijl, uw muzieksmaak, uw politieke opvattingen, uw mening in het algemeen, je levensstijl, je hobby's en onthullen aan de wereld andere belangen, en zelfs uw relaties.
  • Spreek uw mening. Mits je bent welbespraakt, attent en respectvol voor de menselijke waardigheid, het spreken je geest is een belangrijk onderdeel van het zijn eigenzinnig. Het kan choqueren sommige mensen om te horen dingen botweg en naar waarheid in te zetten, maar een eigenzinnige persoon geen blad voor de mond - een eigenzinnige persoon zegt de dingen zoals ze ze zien.
  • Went articuleren controversiële onderwerpen duidelijk. Als je iets gelooft veel andere mensen niet, je zult feiten, goede helderheid en een vastberadenheid om goed uit te leggen om je punten te krijgen over nodig. Voorkom pesten, schreeuwen, of dwingen je mening op anderen; gewoon heel goed onderzocht worden, feitelijk gebaseerd en persistent is om over te brengen uw alternatief punten.
  • Let op de mainstream zonder dat het aan je boos. Dit kan een moeilijke uitdaging voor eigenzinnige persoonlijkheden die vaak wilt uitvoeren van de reguliere dingen, maar een beetje kennis gaat een lange weg te houden beleefde kleine praten en weten wat je niet wilt om een ​​deel van te zijn! En wees ervan bewust dat het krijgen van te boos over de mainstream wordt boos over iets wat je niet kunt beheersen en dus zal je energie uitputten. In plaats daarvan, te aanvaarden dat het bestaan ​​van de mainstream is wat bevordert uw eigenzinnigheid en stelt u in staat om zo duidelijk verschillend.
 7. 7
  Geniet van de tijd alleen en wees niet bang om single te zijn wanneer iedereen wordt gekoppeld. Het is geen races deel van een ander het leven en het is geen noodzaak. Eigenzinnige mensen hebben vaak de tijd om nauwe banden te ontwikkelen met een paar kwaliteit van mensen als ze nodig hebben om te weten dat deze mensen hen zullen steunen in moeilijke tijden. Eigenzinnige mensen zijn niet dol op mooi-weer vrienden en zal niet mensen die duplicitous van nature tolereren. Kijk voor eenvoudige, rechttoe-rechtaan, en zorgzame mensen om een ​​deel van uw vriendschap en romantische kringen.
  • Leren als je niet al. Sociale boodschappen neiging om neer op eenzaamheid, insinueren dat degenen die het graag even of eenzaam moet zijn. De waarheid is dat iedereen een beetje eenzaamheid nu en dan, en sommige hebben het meer dan anderen, om na te denken, nadenken, nadenken over de grotere betekenis van je leven en om gewoon te sorteren op de problemen van het dagelijks leven. Kampioen eenzaamheid door anderen te helpen om zijn waarde te begrijpen en niet genieten van de negatieve berichten over.
 8. 8
  Hou andere eigenzinnige mensen en eigenzinnige dingen. Zijn voorstander van anderen 'eigenzinnigheid en hen helpen om de waarde van hun eigenzinnige naturen zien. En kijk voor de eigenzinnige dingen in het leven, zoals een eigenzinnige huisje om in te wonen, eigenzinnige tuinplanten, een eigenzinnige auto om te rijden en een eigenzinnige huisdier aan uw zijde. Leef je eigenzinnige en spreid de eigenzinnige liefde!

Het ontwikkelen van je eigenzinnigheid

 1. 1
  Indien u graag een aantal eigenzinnige aspecten van jezelf te ontwikkelen, zal dit deel geven enkele suggesties om uw ontdekkingsreis te helpen.
 2. 2
  Als u een meer open liefde voor muziek willen, probeer dan de volgende dingen (met een open geest in ieder geval):
  • Vraag familieleden, vrienden en mensen die je kent voor aanbevelingen van de muziek die ze leuk vinden. Luister ernaar en zien of er iets is wat je vooral genieten.
  • Ga naar je bibliotheek of tweedehands winkel, en kies sommige nummers - of op een CD, plaat of cassette.
  • ! Onderzoek mensen die je bewondert, lees hun blogs en ontdek wat ze aan het luisteren bent. Of beter nog, ga gewoon YouTube!
  • Maak er een punt naar een ander radiostation te luisteren gedurende minstens een uur per dag voor een week. In het Europa, FM-zenders in de 88-92MHz frequentiebereik hebben de neiging om heel verschillende formaten hebben van de rest van de wijzerplaat
  • releases 2-3 nieuwe nummers een week gratis in verschillende stijlen, variërend van Renaissance tot Hip-Hop. Download deze naar uw muzikale horizon te verbreden, alsook houden met de trends. De minder anderen om je heen hebt gehoord, hoe beter!
  • Pandora internet radio is een geweldige bron voor nieuwe bands.
 3. 3
  Voor sommige mensen, "quirky" komt neer op kleding en niets anders. Onderzoek oudere films voor bijzonder effectief kledingstijlen - enkele voorbeelden: Breakfast At Tiffany's, Pretty In Pink, Some Kind of Wonderful, enz. of zelfs terug te gaan naar eerdere tijdperken uit de jaren 1920 tot de jaren 1960. En wees niet bang om stijlen tussen tijdperken en modehuizen hakken en te veranderen. Wat u ook wilt uw mode evolueren naar is volledig aan uw eigen gevoel voor stijl en voorkeuren. Wees erg voorzichtig met elk advies dat de hoge weg van wat je wel en niet kan dragen is - altijd af waar dergelijk advies herauten uit en waarom dat fashionista heeft een dergelijke agenda te duwen!
  • Om een aantal geweldige kleding te vinden, ga naar, eBay, verkoop garage - waar u ze kunt vinden. Vergeet niet om dozen te controleren op de zolder.
  • Als je niet veel geld of dingen gewoon niet kijken zoals u dat wilt, gewoon je eigen spullen. Zo oud paar jeans kan worden versnipperd, ingekort of gebleekt. Alter, te wijzigen, om het even wat te blijken net hoe je het wilt veranderen. (Hint: een eigenzinnige persoon is meestal beter af te weten hoe om te naaien!)
  • Leren te sparren kleding. Dingen zoals kralen,, linten, badges en veren naar schoenen, hoeden en tassen.
 4. 4
  Versier je wereld met om het even wat! Of het nu oude gumball wikkels, Superman stickers, oude filmposters of gewoon een vreemde collage, kunt u versieren of transformeren studie boeken, tassen, muren, huisdieren etensbakjes, laptop deksels, skateboards, huishoudelijke artikelen, je auto of scooter, en iets anders om het uniek te maken. Bekijk uw leven als levende kunst en versier deze enorme doek elke dag van je bestaan.
 5. 5
  Zoek een offbeat hobby die je interesseert. Eigenzinnige mensen zijn dol op dingen die ook gevestigd vaak zal ontslaan als vreemd (vergeet niet om positief te zijn en te lezen "eigenzinnige" voor oneven, elke keer) doen. Dus geef in uw drang om hobby's of interesses die anderen zouden bekijken met desinteresse of ongeloof volgen. Of het verzamelen van oude tijd televisieprogramma's, tomaten teelt op een veranda of balkon, luisteren naar NPR, steeds een activist voor enige oorzaak u gelooft in, het schrijven van een blog over webcomics, zeepziederij, opknappen junk computers - alles is de limiet zolang het interesseert en voldoet aan uw gevoel van welzijn. Wordt gepassioneerd over iets ongewoon is een ding dat veel eigenzinnige mensen gemeen hebben en vaak die passie kan leiden tot verbazingwekkende ontdekkingen, creëren op lange termijn waarde voor anderen in de wereld, of resulteren in het creëren van langdurige collecties van dingen die niemand anders ooit gedachte te houden. Als het plezierige, bevredigende en binnen uw budget, go for it.
  • Vermijd copycatting andermans hobby's, tenzij je echt geïnteresseerd bent in dat onderwerp of activiteit.
 6. 6
  Breiden jezelf. Zelfontdekking is een reis die iedereen nodig heeft, ongeacht hoe ze zichzelf zien in de wereld te maken. Het is niet anders voor een eigenzinnige persoon en door je innerlijke zelf te verkennen, zult u een grotere tevredenheid vinden en meer te leren over wie je werkelijk bent. Dingen die je kunt doen om dat proces te starten omvatten yoga, schrijven in een dagboek, en aan anderen of andere dingen te helpen. Je zult een stuk beter voelt over jezelf!

Tips

 • Vergeet niet dat jaloerse mensen zijn degenen met de problemen, niet jij. Ze zich vervelen met hun eigen leven, uit de ideeën, gebrek aan verbeelding, doodsbang dat zich, bang om te golven en alles wat te maken, vergeet niet dat zij zich ondanks en mededogen naar hen.
 • Blijf positief over nieuwe dingen en staat open voor hen. Zelfs mainstream dingen hebben hun tijd en kan soms in ongelooflijk verschillende richtingen die nooit in het begin waren voorzien worden ontwikkeld. En denk na over hoe het verstrijken van de tijd een keer modieuze items kunnen verlossen en ze lijken ronduit eigenzinnige decennia later!
 • Check out indie films en indie cultuur. Je kan wel of niet identificeren met Indie cultuur (en je hoeft niet te), maar eigenzinnige mensen zijn vaak in Indie cultuur vanwege de zeer onderbouwing van de ondersteuning van onafhankelijke kunst en cultuur.
 • Hebzucht en obsessie met materialisme is niet eigenzinnig. Niet in de val van het vergaren van dingen die je vastbinden of neem je op in de concurrentiepositie met andere vallen.

Waarschuwingen

 • Je hoeft niet te "zijn" alles wat niet goed voelt. Weerstaan ​​aan druk uit jezelf om iets dat niet overeenstemt met je eigen waarden, overtuigingen en voorkeuren vast.
 • Vermijd druk anderen om dingen te zien op jouw manier. Uw eigenzinnigheid kan nodig zijn om alleen maar soms stand-alone; accepteren dat. Het kan zijn dat je ver vooruit van je tijd.