Wkanl

Hoe maak je een harde kern geavanceerde therapeutische massage te doen

Een geavanceerde techniek om te helpen verlichten het lichaam pijn en het bevorderen van ontspanning.

Hoewel deze therapieën zal niet diagnosticeren of te genezen ziekte, moeten ze een goede bloedsomloop te bevorderen, en maken de spieren soepeler en gehydrateerd. Bewegingsbereik kan worden verhoogd en spierpijn kunnen worden verminderd.

Stappen

Hoe maak je een harde kern geavanceerde therapeutische massage te doen. Begin met face-up borst, hun arm naar beneden naar de andere kant.
Hoe maak je een harde kern geavanceerde therapeutische massage te doen. Begin met face-up borst, hun arm naar beneden naar de andere kant.
 1. 1
  Begin met face-up borst, hun arm naar beneden naar de andere kant. Prop hun arm omhoog op je knie of kussen om de borstspier, voorste deltaspier om gemakkelijker werken door het los te maken. U kunt beginnen in het midden van hun borst door het sleutelbeen en het werk naar u toe om het gebied duim-breedte door de duim-breedte te wissen, zoals kammen door hun spieren bit-voor-bit. Dan veranderen hun arm positie om boven hun hoofd en prop hem weer, dit verandert de vezels van elke spier gebied, gaan door het gebied opnieuw voor een meer gedetailleerde, dieper effect. Plaats de arm naar de kant en gaan door weer.
 2. 2
  Armen: Biceps werkte zowel van en naar het hart meerdere malen over. Onderarm flexoren en extensoren en dan de handen, het werken met een constante druk in de palm, en zachte draai / pull voor elke vinger.
 3. 3
  Dijen: Bovenkant van de benen, naar en van het hart, kunt u uw lichaam onder ogen aan hun gezicht en zet in de richting van hun voeten wanneer je van richting te veranderen om het voor u gemakkelijker te maken. Werken knie tot heup toen hip om knie, dan knie tot heup langzaam opruimen van de spieren dieper als ze je laten gaan door, als een golf in het water, zodat de spieren ontspannen en bewegen als je door met je duimen. Als u werkt de binnen-of buitenkant van de dijen, doorgaan met zorg, omdat ze de neiging om heel gevoelig.
  Buik en heupen. Als je werkt op dit gebied, moet je geduldig en zacht zijn, omdat het de neiging om gevoelig. Begin aan de onderkant van de ribben aan de linker en rechter buikspieren en werk je weg naar beneden om een ​​paar centimeter boven de voorzijde van het schaambeen, het werk dan omhoog terug. Dan langzaam weer naar beneden en een beetje verder uit; herhalen tot je bij de schuine. Ook werken zachtjes in het bekken, en je kan heel wat werk aan de buitenrand van de heup tussen de iliacale gebied en de gezamenlijke in de kop van het dijbeen.
 4. 4
  Laat ze over te dragen aan het gezicht naar beneden.
 5. 5
  Begin opnieuw met hun gestrekte benen, knie tot heup, en vervolgens heup aan knie en terug naar hip. Kalveren dezelfde manier zoals de spieren lateraal van de scheenbenen in voorpaneel en voeten ze gemakkelijker omdat de onderkant van de voeten kunnen worden gestut op een stevig kussen. Gebruik een paar run-throughs van de toenemende druk op de boog en de bal van de voet, dan de tenen zo gedaan om de vingers; U kunt ze draaien hun knieën naar buiten en buig hun been uit, zodat hun iljo-tibiale band is aan werken, dit verandert ook hun heup om weer op te werken rond hun trocanter (been bot). End met hun benen recht natuurlijk.
 6. 6
  Heupen nu weer, als er geen ondergoed, bloot te leggen maar een hip en werken op aparte aan-en uit het hart langzaam dieper elke keer opruimen.
 7. 7
  Ga nu naar de achterkant, warm met lotion of olie gevoel voor krappe ruimtes te concentreren op en ze hebben ze scoot naar beneden en draai naar een kant. U kunt beginnen met hun schouder of heup, het maakt niet uit, zullen allemaal worden gewerkt. Wanneer een persoon wordt aangezet hun kant, de spieren veranderen hun structuur, wat losser, wat aanscherping, werken aan de losse spieren dieper en langzaam, concentreren en clearing die gebieden. Laat ze plaatsen hun arm naar beneden naar de andere kant te krijgen op infraspinatus en achterste deltaspier makkelijker, dit lost ook trapezius ook. Zorgvuldig te werk en draai de kant van hun nek op de top, dan hebben ze draaien hun hoofd zodat hun neus naar beneden in de richting van tafel en werk de onderkant van hun nek, door het draaien van hun hoofd het zet een lichte draai in de nek-en schouderspieren te vangen en ga door langzaam en grondiger. Hebben ze weer draaien hun hoofd naar een comfortabele plek om weer te gaan door de schouder, dan lats, dan ribbenkast en quadratus lumborum, door te werken op dit gebied vanaf de zijkant kunt u langzaam zinken door en duidelijk aan de wervelkolom.
 8. 8
  U kunt door middel van hip weer te werken vanuit deze hoek, dan om ze te laten draaien om te herhalen aan de andere kant.
 9. 9
  Als je klaar bent met die kant, hebben ze weer naar beneden om weer aan het werk door hun hele rug en eindigen met de schouders en nek, te helpen handhaven van een ontspannen toestand.
 10. 10
  U kunt ze omdraaien nog een keer naar boven wijzen, en eindigen met de spieren van de kaak, gezicht en hoofd. Hier beginnen bij de tempels en werk je weg naar buiten, dan door het oculair regio, naar beneden op de wangen en kaak, en waar de kaak aan de nek onder de oren. Dan werken naar buiten van het centrum van het voorhoofd, en langzaam lopen je vingertoppen lengterichting rond de schedel van voor naar achter.

Tips

 • Onthoud muziek, bij voorkeur iets dat mellow.
 • Het kan een tijdje duren om te wennen aan het doen van deze massage techniek.
 • Ieder mens heeft verschillende drempels voor plezier / pijn. Moedigen de ontvanger om feedback te geven over wat goed is of als er iets pijn doet, en dan luisteren.
 • Onthoud deze techniek niet kan ziektes genezen, maar kan u helpen omgaan met hen.
 • Sinds het touch gegeven in massage een intieme ervaring kan zijn, moet u aandacht te besteden aan de grenzen van de ontvanger. Als u twijfelt, vraag "Is dit goed?"
 • Back altijd je handen omhoog. Dit betekent altijd een hand steunen de andere, het is als een one-handed massage soms, maar alleen als je zijn diep en dan werken voor middelgrote tot werk licht kun je beide handen apart te gebruiken.
 • Massage oliën en lotions werken groot. Warming hen zal ook helpen ontspannen de spieren. Niet opwarmen olie tot het punt dat ze zullen branden of verbranden. (Volg de instructies op de fles.)

Waarschuwingen

 • Wees je bewust van alle tekenen van contra-indicaties. Dit zijn waarschuwingssignalen en de ontvanger mag niet worden gemasseerd. (Zie Externe link voor de lijst van contra-indicaties)
 • Dit kan zeer verslavend zijn.
 • Bij het gebruik van olie of lotion, volg alle aanwijzingen en advies gegeven op de fles. Geen olieën op gebieden met een grote hoeveelheid lichaamsbeharing - dit kan irritatie veroorzaken aan de basis van de haren.
 • Deze How-To is geen substituut voor werkelijke massage opleiding, en mag niet worden gebruikt als behandeling voor blessures. Een getrainde massage therapeut moet worden gezocht.
 • Oefenen massage zonder vergunning illegaal is in verschillende staten en landen. Controleer de wetten met betrekking tot massage in uw plaatselijke rechtsgebied voordat oefenen.