Wkanl

Hoe maak je een piercing of tattoo studio kiezen

Body art, zoals tatoeage en piercing is steeds populairder geworden de afgelopen jaren. Lees verder voor advies over het kiezen van een piercer of tatoeëerder.

Stappen

Hoe maak je een piercing of tattoo studio kiezen. Kijk in de telefoongids voor een lijst van lokale kunstenaars.
Hoe maak je een piercing of tattoo studio kiezen. Kijk in de telefoongids voor een lijst van lokale kunstenaars.
 1. 1
  Kijk in de telefoongids voor een lijst van lokale kunstenaars. Veel tatoeëerders bieden zowel piercing en tattoo werk onder een dak.
 2. 2
  Vraag eens rond voor aanbevelingen van je vrienden, het maken van een shortlist van plaatsen die worden aanbevolen en het vermijden van overal met een slechte reputatie.
 3. 3
  Bezoek brengen aan diverse studio's, en kijk eens rond. Je moet op zoek naar een schoon milieu, zorgen ervoor naalden veranderd voor elke klant, zijn zitjes regelmatig schoongemaakt en dat de kunstenaar draagt ​​medische handschoenen. Vragen om hun autoclaaf en spore test.
 4. 4
  Vraag om portefeuilles te zien. Zoeken naar nieuwe en genezen werk. Vragen hoeveel ervaring de kunstenaar heeft gehad, en over eventuele certificeringen.
 5. 5
  Wanneer u hebt besloten welke studio te gebruiken, proberen een praatje met het personeel te hebben en als je comfortabel met hen te laten werken aan het gevoel dat je-dan ga je gang!

Tips

 • Als je iemand met een grote tatoeage of piercing, wees niet bang om te vragen wie het gedaan heeft. Mensen zijn meestal blij om hun favoriete artiest aanraden, en van mond tot mond is over het algemeen betrouwbaar is op het lichaam kunstscene.
 • Het eerste wat je moet stellen is hoe ze steriliseren hun apparatuur. Vraag of ze gebruiken autoclaaf om hun spullen te steriliseren. Als ze niet willen over praten met je... draaien. Echt, moet elke goede tattoo shop aanbieden of op zijn minst bereid zijn om u te laten zien hoe ze de apparatuur steriliseren als je vraagt ​​om het te zien. Dit moet je eerste zorg zijn, omdat allerlei zaken via bloed / naalden kan worden overgedragen.
 • Eet minstens 2 uur vóór uw tatoeage of piercing.
 • Informeer uw kunstenaar over eventuele ziektes je hebt die overdraagbaar zijn, en eventuele aandoeningen zoals hemofilie.
 • Kies nooit een studio zijn klanten snelt. Sommige bedrijven laten klanten weglopen als ze flauw of ziek voelt, die wordt gezien als zeer slechte praktijken.
 • Was het gebied worden gewerkt.
 • De meeste studio's vereisen toestemming van de ouders voor piercings op iedereen onder 18.
 • In het Verenigd Koninkrijk, is er geen erkende certificering voor body piercing.

Waarschuwingen

 • Goedkoper is bijna nooit beter.
 • Vermijd elke studio die pistolen gebruikt voor body piercing, zoals piercing guns niet kan worden gesteriliseerd. Bovendien kunnen piercings pistolen veroorzaken stomp trauma, complicerende healing-hoewel veel Amerikaanse distributeurs van piercing guns zoals Studex bieden eenmalig gebruik vooraf gesteriliseerd cartridges voor tongpiercing waarbij het enige item dat in contact met de klant komt is het barbabell die heeft sterilisatie veel info gebrandmerkt op de verpakking.
 • U moet 18 jaar te krijgen getatoeëerd in het Verenigd Koninkrijk. OUDER TOESTEMMING VOOR DIE ONDER 18 IN HET VERENIGD KONINKRIJK IS ** NIET ** JURIDISCHE. Hoewel sommige studio's kunnen nog steeds laat je een tatoeage als je bent 16 en hebben toestemming van de ouders.
 • Hier is een goed motto met betrekking tot de kosten: "Cheap tatoeages zijn niet goed, en goede tatoeages zijn niet goedkoop."
 • Het is illegaal voor iedereen onder een bepaalde leeftijd, meestal 18, om een ​​tattoo te krijgen in veel Amerikaanse staten, maar niet alle. Bijvoorbeeld - Ohio heeft geen minimumleeftijd als er toestemming van de ouders, maar de meeste Ohio studio's zullen niet tatoeage cliënten onder de 16. In Californië, de leeftijd is 18, ongeacht de toestemming van de ouders, en in Illinois de minimumleeftijd om een ​​tattoo te krijgen is 21, ongeacht de toestemming van de ouders. Controleer wetten van uw staat voordat u gaat.