Wkanl

Hoe maak je een kleine kast te versieren

Als uw school locker is klein, zacht en je moet het delen met iemand anders, hier zijn enkele suggesties voor het stempelen je stempel op je stukje opslagruimte. Maak het persoonlijk! Waarom niet? Het is van jou, dus het personaliseren, doen wat je wilt!

Stappen

Hoe maak je een kleine kast te versieren. Bel uw locker partner (als je die hebt) en ontdek wat je beiden wilt je kluisje te lijken.
Hoe maak je een kleine kast te versieren. Bel uw locker partner (als je die hebt) en ontdek wat je beiden wilt je kluisje te lijken.
 1. 1
  Bel uw locker partner (als je die hebt) en ontdek wat je beiden wilt je kluisje te lijken. Stel een tijd om rendez-vous in uw locker voordat de school begint (als je mag op je kastje dan) of na school naar it.Before versieren versieren, contact op met uw school locker decoreren beleid.
 2. 2
  Zet spiegels in de achterkant van je half-locker voor slechts reflectie, om u te helpen om losse spullen te vinden aan de achterkant; niet zet je persoonlijke spiegel weg terug daar of je zult zien dat je bijna je hoofd steken alle weg naar binnen te zien. Voor uw eigen behoeften, zet een spiegel op de deur waar je je gezicht goed kan zien.
 3. 3
  Koop een spiegel die wordt geleverd met een marker. Op die manier kunt u schrijven op de spiegel en bespaart de ruimte een whiteboard zou duren. Zorg ervoor dat u hebt het wissen vloeistof ook. Gebruik een gezonde natuurlijke keuken schoonmaken spray die is goed voor je longen en de sfeer.
 4. 4
  Vermijd plakkerige spul. Veel scholen laten u niet tape te gebruiken, dus probeer andere plakkerige dingen ook voorkomen. U kunt kleine juwelen fotolijstjes die zijn echt schattig en nemen geen een ton van de ruimte te kopen. Of, in plaats van tape, gebruik eenvoudig te passen-en-verwijder magneten.
 5. 5
  Hang spullen op die haken! De haken zijn er voor een reden. Hang je tas, lunch box, en wat er anders, zodat u meer ruimte. Het maakt de ruimte een stuk verder gaan.
 6. 6
  Koop een plank en zet uw boeken op. Het zal ruimte onder te laten voor je tas, kleding, etc.
 7. 7
  Versier je kastje met inpakpapier. Koop leuke inpakpapier te gebruiken als achtergrond voor de binnenkant van de kastdeur. Knip het papier op maat, en maak deze keurig. Laat de tape zien.
 8. 8
  Zetten een aantal van uw favoriete citaten. Voor offertes, ga dan naar een scrapbook winkel. Daar kunt u leuke citaten die allemaal zijn ingericht en mooi vind. Get some magnetische strips en voeg ze toe aan de ruggen van de offerte.
 9. 9
  Gebruik cds naar je kluisje sparkly maken. Voeg gewoon wat op de achterwand van uw kast, en je kunt zelfs foto's in het gat in het midden.
 10. 10
  U kunt wasknijpers versieren en voeg ze toe aan een decoratief lint om foto's en andere kleine voorwerpen hangen.
 11. 11
  Versier je locker om de vakantie of het seizoen om het er schattig en feestelijk.
 12. 12
  Je zou ook een collage maken en vul je hele achterwand!
 13. 13
  Krijg wat boekenkasten om je boeken op te slaan en ze te stoppen omvalt alles anders!
 14. 14
  Zet magneten op de achterkant van een mini basketbal hoepel, en bevestig deze aan de achterkant van de kast voor de lol tussen periodes!

Het verfraaien van uw locker in een mum van tijd

 1. 1
  Beginnen door te gaan naar een winkel die schoolbenodigdheden en locker decoraties verkoopt. Vind de koele spiegels, droog-uitwisbare borden, magneten, afbeeldingen en locker planken.
 2. 2
  Als je tijdschriften koopt met posters of interessante foto's, knip ze uit en plak ze op of gebruik een koele magneet om ze te houden op uw kast.
 3. 3
  Om uw locker te houden van ruiken als een vuile sporttas, breng parfum of eau de cologne en bewaar het in je kastje. Dit zorgt ervoor dat zowel u als uw locker fris ruiken tussen de lessen.
 4. 4
  Als uw school het toelaat, probeer dan het ophangen van stickers of snijden netjes inpakpapier en verfraaien van de binnen en of buiten uw kastdeur.
 5. 5
  Doe in een opbergdoosje voor pennen en potloden voor het noteren van nummers of dingen te doen vrienden '.

Tips

 • Gaan en inpakpapier en magneten om het behang te maken. Probeer te vragen om het kantoor te vragen over wat het verleden kinderen hebben gedaan.
 • Hier krijg je een potlood houder en houden een aantal extra's voor het geval dat.
 • Probeer het gebruik van magneet tape.
 • Als u wilt een spiegel in je kluisje te hangen en je kastje is niet magnetisch krijgen een magneet bord zet het in de achterkant van je kast, zodat u een spiegel of iets daar te zetten.
 • Je zou kunnen proberen opknoping dingen van lint in plaats van ze te plakken - pin dingen op het lint dat u binden van de top van uw locker ruimte.
 • U kunt ook overwegen om magneten in je kluisje. Magneten zal meestal niet plakken of schade aan uw locker en ze zullen uw locker zien er cool uit!
 • Noteer locker nummers van uw vrienden en stuur ze aantekeningen. Zorg ervoor dat u de juiste locker!
 • Als je een plank koopt, zorg ervoor dat het past, sommige zijn te groot voor kleinere kluisjes.
 • Als u het delen van een locker, kunt u mogelijk om een ​​decoratieve regeling te ontwerpen met de persoon met wie je deelt.

Waarschuwingen

 • Laat geen eten in je kluisje. Het vlekken en natuurlijk het stinkt.
 • Zorg ervoor dat je niet schrijven in je kluisje. Vooral ongepaste woorden.
 • Als uw locker is aan de onderzijde (zie foto), probeer niet om rokken te dragen.
 • Als je je kluisje niet kunnen versieren best om het duidelijk te verlaten zodat je niet in de problemen komen!
 • Als je je kluisje te versieren, dan tussen de lessen niet verstrikt raken staren naar jezelf in de spiegel of tekeningen te maken op het whiteboard enz... omdat leraren je kastje decoreren privileges weg kan nemen
 • Zorg ervoor dat uw school vindt het niet erg locker decoreren. Sommige scholen staan ​​alleen de basisvoorwaarden, boeken, rugzak, dagelijkse behoeften (deodorant, borstel, etc), en een spiegel. Hoewel zeldzaam, zullen sommige scholen niet laat je zelfs foto's in je kastje hangen, dus als uw school is als dat en je wilt foto's hebben, kleine fotolijstjes zijn een must.