Wkanl

Hoe te handelen als arts die

Hier is een gids die u zullen helpen emuleren de hoofdpersoon van de hit Britse science-fiction serie Doctor Who, The Doctor, momenteel gespeeld door Matt Smith, de elfde acteur tot nu toe aan de rol.

Stappen

Hoe te handelen als arts die. Leer verschillende talen.
Hoe te handelen als arts die. Leer verschillende talen.
 1. 1
  Wees erg slim. Focus op, en geografie. Maar vergeet niet om te leren over andere dingen. Het kan mensen verrassen (op een goede manier) als je naar buiten komen met een prachtige, onverwachte, goed geïnformeerde opmerking. De dokter doet het de hele tijd.
  • Lees boeken en doe je eigen onderzoek. Kennis is macht, en omdat de dokter geen wapens te dragen zul je veel van nodig.
 2. 2
  Reizen. Het maakt niet uit wat voor soort, lange afstand of naar een winkel waar je nooit eerder, maar reizen geweest. Zijn altijd goed geïnformeerd over de plekken waar je naartoe reist, maar denk niet dat je weet alles over gezegd plek, omdat je waarschijnlijk niet.
 3. 3
  Fit en gezond. Je hoeft niet te kijken, maar probeer. is een geweldige manier om te oefenen en zich uitleven, en het is zeer Doctor Who.
 4. 4
  Mensen helpen. The Doctor staat bekend voor het helpen / redden van mensen en planeten. Wees niet bang om een ​​beetje harde liefde te zien zijn als je het te doen hoor.
 5. 5
  Leer verschillende talen. De TARDIS doet dit voor hem, maar je hoeft niet een en leren van verschillende talen is echt cool en nuttig. U kunt ook proberen te leren hoe je mensen in verschillende sociale situaties. Laat je niet bang dat je rotzooi op een beetje, want het is allemaal onderdeel van het leerproces.
 6. 6
  Wees een beetje ijdel. De dokter is. Ook, eenvoudig en goed gesneden werkt altijd, maar voegen een tikje, net als de Doctor's bril die hij niet nodig heeft.
 7. 7
  Heb regels niet volgen. Maak je eigen omhoog.
 8. 8
  Geef mensen meer dan een kans. De dokter deed het met de Daleks.
 9. 9
  Zeer snel praten en tonen een hoge enthousiasme voor. Combineer de twee en het uitproberen van technobabble (die erg snel is praten over technologie, gemengd met een beetje onzin). Gebruik ook grote woorden.
 10. 10
  Weet waar je het over het grootste deel van de tijd.
 11. 11
  Never give up.
 12. 12
  Geniet van het oplossen van problemen en het helpen in slechte situaties.
 13. 13
  Zorg ervoor dat u uw enthousiasme en vrolijkheid overdrijven. De arts schakelt snel tussen deze en volledige ernst afhankelijk van de situatie.
 14. 14
  Als iemand je een vraag stelt over jezelf, geef vage antwoorden en het onderwerp te veranderen.
 15. 15
  Wees erg sociaal. Praat met iedereen en iedereen met geen zorg voor wat zij zouden kunnen denken van jou.
 16. 16
  Zoek een metgezel. Een persoon die je kunt vertrouwen, wie houdt van reizen en zo veel als jij.
 17. 17
  Wees een beetje willekeurig, wees niet bang om een beetje gek of zeg "ik ben gek" - De dokter doet het de hele tijd en het maakt u en andere mensen aan het lachen.
 18. 18
  Wees niet bang om op uw eigen, zeker dat het eenzaam kan zijn, maar het laat zien dat je niet bang voor de dingen die komen gaan.
 19. 19
  Kom op voor anderen. Als je ziet dat iemand wordt gepest, geslagen, aangevallen of overstuur hen helpen. als er een grote groep schreeuw, zo niet ga dan naar de persoon en krijgen ze uit.
 20. 20
  Wees voorbereid. Wees klaar voor alles!
 21. 21
  Wees enthousiast. Probeer te kijken van de zonnige kant, maar als dingen ernstig zijn defensief.
 22. 22
  In de verdediging. Bescherm uw vrienden en anderen om je heen.
 23. 23
  Wees moedig. We hebben allemaal te doen, maar hier als je kunt ze niet wegkomen gezicht van de angst, het uitzoeken of neem het voor hen.
 24. 24
  Steek nooit je vrienden. Ze hebben je nodig in moeilijke tijden, zelfs als je vecht plakken aan elkaar laat ze niet, of ze vergeet u ze zich herinnert en beschermen ze. Doe alles wat je kunt om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn.
 25. 25
  Improviseren. Maak je geen zorgen over back-up plannen, of plannen helemaal. Denk als je gaat-waarom stoppen en te plannen wanneer u kunt lopen en doen?
 26. 26
  Aandeel. Als je iets hebt verloren dan weet je hoe anderen kan voelen. Gebruik detail alleen met vrienden en mensen die je vertrouwt, iedereen moet je vaag, omdat niemand weet wat de mensen die u niet vertrouwt informatie kunnen gebruiken om te doen, ze kunnen gebruiken tegen je bij de beste en slechtste tijden.
 27. 27
  Niet loslaten van alles-vast te houden en te dragen op, probeer niet uit elkaar te vallen.
 28. 28
  Heb vertrouwen in jezelf, je bent briljant. Je hoeft alleen maar om te beseffen dat. Je bent wie je bent en niemand kan dat van je af te nemen - het is uw keuze niet keuze van je vriend, niet de keuze van je ouders, het is van jou-helemaal van jou.
 29. 29
  Niet bogen en bescheiden te zijn. Het is niet erg vriendelijk op te scheppen en het zijn bescheiden is vriendelijk.
 30. 30
  Als je boos bent verbergt het een beetje, als je heel boos laat het los, maar probeer te stoppen onschuldige mensen lijden. Probeer een pacifist te zijn.
  • De dokter maakt geen gebruik van schadelijke wapens, de meest dodelijke wat hij doet is om zijn sonische schroevendraaier op hen. Geen doden vereist, met alle middelen geven ze een elektrische schok en klop ze uit, maar ze niet schadelijk.
 31. 31
  Wees er snel op je voeten. Als je moet lopen, rennen. Altijd klaar om te draaien.
 32. 32
  Wees je bewust van alles om je heen. Als iemand hulp nodig heeft ben je klaar.
 33. 33
  U kunt spreken met een accent, zoals een Brits accent (hoewel dit niet noodzakelijk is). Probeer niet een accent dat je niet in staat bent, en geen gebruik maken van het accent toen rond iemand die van nature spreekt als zodanig.
 34. 34
  Nieuwsgierig zijn. Je weet nooit welke details je leven zou redden en uw gesprekken zal altijd interessant.

Tips

 • Kijk hoe de dokter praat, en fungeert als geweren zijn op hem gericht. Hoe reageert hij? Is hij zenuwachtig? Kalmeren?
 • Kijk naar al het Doctor Who seizoenen voor meer info.
 • Hebben een soort van gadget, dat is niet heel gebruikelijk is en dat kan worden gebruikt in veel verschillende plaatsen. Neem nuttige items met je mee, zoals schroevendraaiers, bloc-notes, enz., natuurlijk wel, is een mooi passend pak ook geen kwaad, en als je wilt nog verder naar de tiende dokter gaan, een low-tail trenchcoat.
 • De dokter heeft veel kleine zinnen die hij zegt, als "briljant", "fantastic", "geronimo" en "Allons-y!" (Wat betekent "let's go!" In het Frans). Probeer deze gebruiken soms of kom met je eigen uitroepen, bij voorkeur enige in andere talen.