Wkanl

Hoe je twee waarheden te spelen, een leugen

Kennismaking met nieuwe mensen kan echt moeilijk. Dat maakt ice-breaker games zo geweldig! Een van de meest bekende "ijsbrekers" is het spel 'twee waarheden en een leugen "die gaat raden welke van de drie" feiten "over iemand die je niet kent, is niet waar. Hier is Google om twee waarheden, een leugen te spelen.

Stappen

Hoe je twee waarheden te spelen, een leugen. Invoering van de regels aan de groep.
Hoe je twee waarheden te spelen, een leugen. Invoering van de regels aan de groep.
 1. 1
  Invoering van de regels aan de groep. Het is waarschijnlijk dat sommige al gehoord van het spel, maar ook ook waarschijnlijk dat sommige niet. Nadat u de regels, geef iedereen een kans om na te denken over hun 'feiten'.
 2. 2
  Een persoon noemt drie 'feiten' over zichzelf, behalve een van de "feiten" is een leugen. Wees er zeker van te zijn willekeurig over de volgorde van je "feiten". Ook proberen om de feiten te reciteren in dezelfde stem, zodat je niet geven de leugen weg. Voorbeelden:
  • # 1 "Mijn oom studies kevers en vernoemd na mij."
  • # 2 "Meer dan zeven zomers in middelbare school en universiteit, mijn vader en ik wandelden de hele Appalachian Trail."
  • # 3 "Twee zomers geleden mijn familie nam onze vakantie naar Ohio voor een familiereünie. Er waren 237 familieleden daar.
 3. 3
  Heeft u een algemene discussie over de drie "feiten". De persoon die de feiten gaf blijft rustig. Deze stap is optioneel.
 4. 4
  De anderen raden welke is een leugen. Iedereen zal weten hoe iedereen heeft gestemd.
 5. 5
  De persoon stelt de zaak recht door te zeggen dat de leugen e. G. # 2 was een leugen. Ze verklaart ook de omstandigheden voor de overige twee feiten. Iedereen kan praten over hoe ze werden misleid of bedacht, die de leugen was.
 6. 6
  Scorekeeping - Geef een punt aan het "feit gever" voor elke persoon die zij voor de gek gehouden. Geef een punt aan elkaar speler correct vinden van de leugen. Scorekeeping is optioneel.
 7. 7
  De volgende persoon gaat.

Tips

 • Andere goede leugens te vertellen zijn feiten over iemand anders, of dingen die je wilde was gebeurd.
 • Speel het spel met minstens vier personen.
 • Proberen om "feiten" dat niemand in de groep zou weten over geven.
 • Goede leugens te vertellen zijn over het ontmoeten van beroemde mensen, het winnen van een prijs een aantal jaren geleden, het hebben van een bekend familielid, met een blessure, etc.
 • Een gerelateerd spel is "woordenboek", waar een definitie van een obscuur woord is echt en de anderen zijn nep.
 • De discussies en scorekeeping zijn optioneel.

Waarschuwingen

 • Geef niet op "feiten" die we kunnen maken anderen zich ongemakkelijk voelen.