Wkanl

Hoe om geheimzinnig

Omdat het mysterieuze heeft een bepaalde allure al haar eigen. Wat uw geslacht, een mysterieuze element handhaven om jezelf gedurende het hele leven kan laten mensen willen meer en gissen veel. Terwijl soms op mysterieuze wijze handelen kan overkomen als afstandelijk, vreemd, of zelfs dreigend, mits het wordt gedaan met gratie en zorg, kan het een fantastische manier om vrienden, geliefden, en de mensen die je ontmoet gefascineerd door de persoon kun je net te houden zich binnen...

Stappen

Hoe om geheimzinnig. Vermijd vrijwilligerswerk informatie gewoon om te proberen en houd het gesprek rollen.
Hoe om geheimzinnig. Vermijd vrijwilligerswerk informatie gewoon om te proberen en houd het gesprek rollen.
 1. 1
  Knop omhoog. Als je een, happy-go-lucky, conversational dynamo, kan het moeilijk zijn om het allemaal te houden in soms. En toch, iedereen te vertellen van uw levensverhaal wanneer je voor het eerst ontmoet of datum kan uiteindelijk een beetje een turn off, vooral wanneer de gegevens zijn veel te-veel-informatie (TMI). Inderdaad, vertellen al kan vaak schrikken mensen af ​​omdat ze zich afvragen waarom het zo makkelijk te zijn "dat" open over uw leven en ze zullen zorgen maken hoeveel je wilt dat ze te onthullen. Leren om te onderscheiden wat je anderen die je nauwelijks kent en laat meer aan het vertellen verbeelding.
 2. 2
  Wees zelfverzekerd. Omdat het mysterieuze vereist dat je genoeg zelfvertrouwen hebt om niet in de gaten in gesprekken op te vullen. Het is ook over het niet rammelde door de natuurlijke stiltes die opduiken in alle inter-verband tussen mensen. Gebruik deze lacunes te groter effect, om de betekenis van de dingen die je zegt te versterken. Bovendien zijn alle vertrouwen in jezelf zal laten zien in je houding, kalmte, en gezichtsuitdrukkingen.
 3. 3
  Vermijd vrijwilligerswerk informatie gewoon om te proberen en houd het gesprek rollen. In plaats daarvan, schakel altijd de focus terug naar de andere persoon door vragen te stellen over zichzelf en krijgen ze om meer over hun leven en interesses te onthullen. Tonen een grote belangstelling en gretig.
  • Als gevraagd open vragen gericht op het uitlokken meer informatie over u, beleefd zijn en bieden een weinig informatie - maar niet te veel. Behandel het heel veel als je interactie zijnde al over de andere persoon en niet over jou. Als je goed in bent, zal je aandacht aan hen te vleien en het zal niet tot na het gesprek dat ze beseften dat ze niet zo veel te leren over jou.
 4. 4
  Laat wat dingen ongezegd. Als mensen vragen stellen, sonde, of suggereren hun eigen antwoorden, soms is het een goed idee om gewoon laten hun eigen ideeën de vrije loop. Vraag hen vragen als: "Nou, wat denk je", of "Is dat wat u werkelijk over mijn presentatie? ', Enz., maar hen niet leiden te veel. Natuurlijk, stel mensen rechtdoor over een beruchte veronderstellingen kunnen zij over u!
  • Als een vraagt ​​u over het verleden van liefdes, niet vertellen. Gewoon zeggen dat je niet meer weet of die u niet kent. Een andere goede aanpak is om te zeggen dat als je eenmaal besluit om verder te gaan, je echt doen, en je niet meer weet van de dingen over het verleden dat uw huidige leven niet meer op de hoogte. Dat is eigenlijk heel geruststellend omdat het suggereert dat je niet in het bezit wrok, een vlam voor iemand lang voorbij, of willen de huidige mensen te vergelijken met mensen in je verleden. Vaag over je verleden liefhebbers zullen wekken de belangstelling van een aantal mensen, maar het gaat al snel wanneer ze beseffen dat je gewoon niet toegeven op het punt, maar als ze blijven hameren op over het, vinden dat hun lopende gewoon een teken zou kunnen zijn voor u dat deze relatie is niet nastrevenswaardig.
 5. 5
  Wees een briljante Summarizer maar niet zo'n goede detailer. Geef nooit te veel als je praat over persoonlijke dingen. Bijvoorbeeld, als de persoon die u geïnteresseerd bent in wil weten over je verleden, zeer openhartig, maar niet specifiek. Zeg nooit deze persoon extra informatie, of geef het hele verhaal. Werk aan samenvatten alles. Het zal voor hen gemakkelijker te verwerken zonder hen te vertellen dingen die ze nu zou willen weten.
 6. 6
  Laat een kalme buitenkant. Wat er verder woedt om je heen in de wereld van met elkaar in verband, niet weer over-emotionele reacties op gebeurtenissen of personen. Kalmte is stevig gekoppeld aan exsuderende vertrouwen en een kalme reactie zal bevestigen dat u bent nuchter, evenals het opwekken van een aura van omdat mensen zullen zich afvragen hoe u kunt beheren zo kalm over situaties waarin ze geschokt te blijven, verontwaardigd of paniek. Dit kan enige oefening voor u nemen, maar u kunt beginnen met het beoefenen van diepe ademhaling, leren reflecteren alvorens te reageren op nieuwsberichten en familie / vriend geruchten, en dan langzaam te beseffen dat de kalme manier waarop je reageert daadwerkelijk kan u helpen beter om te gaan.
  • Bij vertoning van emoties zoals woede of liefde, zijn stoïcijnse en gecomponeerd. Toon emotie met je ogen, in plaats van je mond of gezichtsuitdrukkingen of acties. Niet schreeuwen als je boos bent over iets, en trek niet te snel iemand kussen als je denkt dat je verliefd bent. Een liefhebber zou verwachten beide dingen, dus ga niet voor de hand liggende reactie. Train jezelf om kalm te blijven en reflectief. Houd uw stem kalm en ontspannen.
 7. 7
  Speel met oogcontact. Maak duidelijk dat je kunt oogcontact houden wanneer nodig, maar trekken oogcontact als je niet klaar bent om iets te diep en onthullen betekenisvol binnen een relatie. Dit is niet hetzelfde als liegen, het is eerder over, maar mag alleen worden gebruikt wanneer het gevoelig onderwerp in vraag wordt gesteld en in plaats van op zoek steelse en ongerust, lijken nonchalant, afstandelijk en niet betrokken bij de situatie waarin je bent inch Beloon de andere persoon met speciale oogcontact wanneer het onderwerp verandert
  • Kijk naar mensen direct op hun ogen toen ze te praten met een piercing of een ontspannen blik, maar niet staren. Dit geeft je een dominant persoon te maken en ervoor zorgen dat mensen je respecteren. Een krachtige en zelfverzekerde blik creëert een magnetisch effect.
  • Check out hoe iconische mysterieuze grootheden als Greta Garbo gebruikten hun oogcontact te raadselachtigheid geven.
 8. 8
  Maak goed gebruik van de reacties die niet veel zeggen maar laten zien dat je innerlijke werking zijn karnen voorbij. Als iemand je vraagt ​​wat er mis is, of wat is er, in plaats van dit als een cue om het allemaal uit te laten, gewoon zeggen zeer licht, "Oh, ik zat net te denken", of "Ik vroeg me af over iets", of " Ik heb net nagedacht over een aantal dingen die ik nodig heb om naar de bodem van. " En bieden geen verdere uitleg. Als je gesondeerd, gewoon zeggen, "Oh er is niets dat ik kan formuleren hardop juist nu, het is allemaal nog steeds in mijn gedachten."
 9. 9
  Gebruik humor, en lachen om dingen mysterieus houden. Humor is een goed middel voor het maskeren gevoelens, waardoor je dingen mysterieuzer te maken door het afweren van vragen, en het vervangen van alle indringende met deviating quips, en algemene verlaging van de situatie om een ​​die alleen mag worden gelachen (hoewel het kan heel goed ernstig zijn maar erkennen dat teveel zou worden onthullend).
  • Aan de andere kant, een giggler niet. Dat is niet mysterieus, het is gewoon dom op een leuke manier. Wat fijn is als dat uw ding, maar het zal niet over te komen als mysterieus.
 10. 10
  Ontwikkel je op basis van uw kennis van wat je het beste staat. Een klein stukje van de jaren 1890 hier, een stukje van de jaren '30 is er, en een stuk van 2011 hier, en de mensen zullen zich afvragen hoe je bent gekomen door uw gevoel voor stijl. Geen behoefte om te vertellen natuurlijk, maar het moet allemaal vandaan en voorzichtig om kleding en mode, dat jij en de persoon die je bent past gebruiken. Eens in de zoveel tijd, vertel iemand die je echt vertrouwt enkel hoe u over uw fantastische gekomen broche of zeldzame dasspeld, maar vertellen je niet te veel!
 11. 11
  Vermijd het drinken van teveel of het nemen van medicijnen die u disinhibit op het punt van het ontbreken. Er is niet veel overgelaten om geheimzinnig over na een drugs-of alcohol-infuus toestand veroorzaakt een persoon om alles te openbaren, en niet veel van het bewaakte of gecensureerd. Omdat u weinig of geen controle over wat je een keer vertellen de alcohol of drugs impact die je, kun je overdrijven, zeg te veel, verfraaien voorbij aanvaardbaarheid, en zeggen dingen die je vertrekken gevoel kwetsbaar en blootgesteld. Om geheimzinnig, alles onder controle vanaf het begin door te kijken naar uw dranken en door het vermijden van het nemen van drugs die desoriënteren en nemen over je persoonlijkheid.
  • Dronken gesprekken leiden vaak tot over ex's, voormalige mensen die je hebt gekend, en mensen die je niet kan uitstaan-alls vertellen. Dit is allemaal informatie die het best wordt bewaard in je hoofd, dus gewoon niet laten gebeuren aan u.
 12. 12
  Wees beleefd en attent, niet afstandelijk. Houd uw gevoel van respect en mededogen voor anderen, het zijn mysterieus is niet over het feit dat meer superieur dan anderen om je heen, maar meer over het verlaten van de dingen niet gezegd, en anderen te laten zien dat u uw privacy en ruimte waarderen.

Tips

 • Vertrouwen in iemand die je vertrouwt. Soms houden het allemaal opgekropte zal gewoon te veel geworden. Laat iemand in je leven die je diep vertrouwen en bij wie kun je alles toevertrouwen. Zonder een dergelijke uitlaat, loopt u het risico steeds koud-hearted, paranoïde, en gevoelloos.
 • Als je goed met de tijd bent, altijd opdagen op precies hetzelfde moment, of het nu op het hele uur, 5 minuten over, of 5 minuten aan, doe het gewoon, zonder mankeren. Mensen zullen zich afvragen hoe en waarom...
 • Niet duidelijk zwelgen in zijn mysterieuze, en niet te hard te proberen. Mensen moeten dit zien als een deel van uw basis-personage - wie je bent in je kern - in plaats van een rol die u probeert te spelen. Als je komt over als de laatste, zal je niet worden gezien als mysterieus, gewoon onvolwassen.
 • Let down je verdediging meer rond die je echt vertrouwt. Echter, doe in gedachten te houden dat niet alles vertellen kan vertrekken voor veel meer conversatie als de jaren ontvouwen en hoe spannend het kan zijn om een ​​partner over een gedachte, een droom, een idee dat u hebt gehad voor leeftijden verlichten, maar niet hebben gekregen rond om hen te vertellen toch! Het is een vreemde positie dat veel getrouwde mensen moeten geloven dat ze absoluut alles over zichzelf om hun partner, als in niet te doen zodat ze ontrouw moet vertellen. Met alle middelen vertel je verknocht partner de dingen die ze echt nodig hebben om te weten, maar even na te denken over het houden van sommige dingen weer worden verdeeld in verschillende stadia van je leven, om kruid dingen! Altijd het ontdekken van elkaar kan zeker leiden tot een lang en vruchtbaar huwelijk.
 • Als mensen je vragen als je goed bent, omdat ze denken dat je verdrietig voelt, dat betekent dat je hebt mensen aan je denken. Je zou moeten harder proberen om mysterieuze plaats verdrietig verschijnen.
 • Wanneer je met slechts een of twee mensen voor een korte tijd, sparen ze een glimlach, als je kan en als het past het gesprek. Uw glimlach zal verrassen en fascineren hen en je zal nog interessanter lijken.

Waarschuwingen

 • Terwijl ze mysterieuze kunnen worden boeiend, dat voortdurend afwezig kan zijn ergerlijk. Kennen het verschil.
 • Zoals hierboven besproken, door het maken van uw onderlinge alles over de andere persoon. Echter, er moet innemen en ook te geven, dus zeggen dat je 90 procent van je tijd te besteden waardoor ze het podium aan de discussie en gesprek, zorg ervoor dat de andere persoon de overige 10 procent te geven in het onthullen iets over jezelf. Na een tijdje, weet niet veel over een persoon vervelende op zichzelf kan worden omdat andere mensen niet weten waar ze aan toe zijn met jou.
 • Vermijd grijnzende of neerbuigend. Doen alsof je beter bent dan de andere persoon weten voordat u is een dode bepaalde manier van jagen ze uit je leven.
 • Omdat het mysterieuze mag niet hetzelfde als onbeleefd en onbezonnen over andere mensen. Niet schaamteloos mensen negeren of borstel uit hun vragen, terwijl het is fijn om duidelijk te maken dat er een aantal onderwerpen die u niet zal bespreken, voorkomen dat onbeleefd of over het niet geven van informatie die Google hen kon vertellen.
 • Voorkomen dat onbegrijpelijk. Die ervoor zorgt dat mensen schudden hun hoofd en steek je als een verloren zaak, en eventueel ook van mening dat u een beetje onbeschoft.
 • Dit zal in het algemeen alleen werken als je aantrekkelijk bent al, of er is een andere reden voor anderen om te willen weten over jou. anders zult u waarschijnlijk worden geïnterpreteerd als introvert of vol aanstellerij.
 • Veel artikelen over het zijn mysterieuze adviseren met een soort van geheimzinnige glimlach / voorwenden om mensen / niet beantwoorden van vragen / sarcastisch negeren - maar dit kan je overkomen als zelfvoldaan en antagonistische.