Wkanl

Hoe maak je een jongen om te zetten in een vriendje

Dus je valt voor hem? Wil je echt wilt dat hij graag willen dat u de manier waarop u hem vinden?. Maar hij ziet u alleen als een vriend. Dit is zeer typisch, maar je kan prevaleren. Go girl!

Stappen

Hoe maak je een jongen om te zetten in een vriendje. Op zoek gaan naar wat tijd alleen.
Hoe maak je een jongen om te zetten in een vriendje. Op zoek gaan naar wat tijd alleen.
 1. 1
  Op zoek gaan naar wat tijd alleen. Op school zul je uiteindelijk moeten ergens heen, hem dus vragen om met je mee. Praten als je gaat.
 2. 2
  Hangen een beetje meer en brengen hem dichter bij u. Zodra je meer tijd met hem, vraag hem om een ​​film met je vrienden te vangen. Zitten naast hem. Of, ga ergens anders bij elkaar, dat is leuk.
 3. 3
  Flirt een beetje om hem te laten weten dat je geïnteresseerd bent, maar wees jezelf. Als je niet het flirten type, niet nu beginnen, je zal kijken dom. Dit is een fout meisjes vaak maken. Aanraken is waarschijnlijk de beste manier om te gaan, maar hem niet te veel op het eerste aanraken. Knuffels zijn altijd goed!
 4. 4
  Houd het gesprek gaande. Als u problemen onhandig pauzes, denk aan dingen om over te praten van tevoren. Andere Googles zijn beschikbaar over hoe om gesprek: Have-a-groot-gesprek
 5. 5
  Vraag hem om een dans: zijn zijn date. Wees heel ongedwongen, hem niet te duwen, en zorg ervoor dat mensen om je heen niet interfereren. Als hij zegt "nee", stoppen met het nastreven van de kwestie, dan over iets anders praten.
 6. 6
  Kom dichter bij hem opnieuw en flirt een beetje meer. Zien hoe hij reageert. Heeft hij net als je touch? Vindt hij het leuk als je kijkt in zijn ogen? Praat met hem en experimenteren - zie wat hij wil. Lees zijn lichaamstaal.
 7. 7
  Dans dichter en dichter bij elk nummer op een dans of een feestje, experiment. Als hij ruggen weg, dan stoppen: hij is nog niet geïnteresseerd. Haast je niet dingen, maar wees niet teleurgesteld worden.
 8. 8
  Het is goed om jezelf te zijn. Doe niet zo dom te maken van jezelf, maar laten je geïnteresseerd bent.
 9. 9
  Blijven werken aan het krijgen van hem een beetje beter te leren kennen, of hij toont interesse,. Geef niet op totdat hij belang heeft verloren. Als hij niet de "een", is er ten minste een vriendschap waard berging in het einde.
 10. 10
  Proberen om hem te laten zien dat hij is belangrijker dan anderen. Bijvoorbeeld, op een feestje, de moeite om naar de overkant van de kamer met hem te praten. Niet flirten met andere jongens.
 11. 11
  Wees niet bang om te praten. Je moet niet bang zijn om met hem te praten over iets, jongens als meisjes die openstellen. Waarschuwing: Ga niet door over jezelf, zal hij denken dat je vol van jezelf zijn, maar hij zal het niet merken. Als een van je vrienden komt en begint een gesprek met u zal hij niet erg, maar weet je aandacht niet richten hem / haar vooral als het een jongen is, zul je hem ook jaloers te maken.
 12. 12
  Let op zijn lichaamstaal een hete tip om te zien of hij in je is om zijn voeten te kijken, als ten minste een voet is wijzen op je je hebt zijn aandacht, als beide voeten wijzen naar jou betekent dit meestal dat hij zijn benen dicht bij elkaar wat betekent dat hij niet bekend is met zijn omgeving. Als hij echter niet beide benen bij elkaar te hebben en beide voeten wijzen naar u toe, betekent dit dat hij is zo in u en alleen op jou gericht. Wees niet ontmoedigd als ze niet, het geldt alleen voor jongens die niet verlegen helemaal.
 13. 13
  "Kijk naar hem" Een manier om te zien of een jongen je leuk vindt is om naar te kijken en te zien of hij naar je kijkt vaak, als hij het ​​betekent dat hij kan je niet kijken voor lang genoeg! Als je toevallig te vangen hem staren naar je, kou, zal hij ofwel onmiddellijk op zoek weg omdat je hem betrapt, of zal hij glimlachen en blijven staren voor een tijdje langer om te zien wat je doet. Als dat gebeurt en je wilt hem hebt, dan staren in zijn ogen en hij zal waarschijnlijk blik in je ogen terug en "lock" het voor 2-4 seconden.

Tips

 • "Luister naar hem" altijd naar hem luisteren, als hij naar beneden, boos, of in elke stemming te luisteren naar wat hij te zeggen dat hij zal zich beter voelen met u, zelfs als hij nog eigenlijk in een stemming hij uiteindelijk zal vrolijken.
 • Probeer oogcontact te maken, maar niet constant staren. Het zal hem het gevoel raar.
 • Lieg niet over je interesses. Laat zien wie je werkelijk bent en hij zal van u vanwege dat.
 • Praat niet over jezelf te veel. Vragen over zijn belangen om te zien wat hij wil en antipathieën. Luister en krijg hem naar zijn verschillende onderwerpen van belang te bespreken.
 • Geef hem complimentjes over zijn persoonlijkheid, zijn kleding, of zijn haar. Dit maakt hem het gevoel dominant en weet dat je van wie hij is.
 • Als zijn haar is messed up proberen op te lossen voor hem of een excuus om hem te raken.
 • Vraag hem om hulp aan een opdracht, of zijn studie partners. Ontmoeten na school te werken aan uw project of opdracht. Maak tijd voor de twee van u te praten.

Waarschuwingen

 • Worden zelf-proberen "cool" om jongens te zijn door steeds opknoping rond hem zal waarschijnlijk schrikken hem uit.
 • Als hij niet geïnteresseerd te zijn koel en hem een ​​obsessie niet maken