Wkanl

Hoe je je vriendin gelukkig maken

Wil je de perfecte man voor je vriendin zijn? Wil je je vriendin alle reden om te geloven dat je de heer geven Rechts ze al op zoek naar, zonder jezelf te veranderen? Als u uw vrouw te behandelen heerlijk, zult u dezelfde terug te krijgen van haar. Is dat niet wat iedere man wil?

Stappen

Hoe je je vriendin gelukkig maken. Laat haar genegenheid.
Hoe je je vriendin gelukkig maken. Laat haar genegenheid.

Deel 1: het maken van haar een goed gevoel

 1. 1
  Laat haar genegenheid. Meisjes willen jongens om ze affectie te tonen omdat het vertelt haar dat je om haar geeft, en dat je bereid bent om die liefde te tonen in een openbare weg bent. Het hoeft niet altijd openbaar te zijn (PDA), maar wennen aan het idee, want ze wil andere mensen om te zien hoeveel je van haar houdt, dus wees niet bang om haar te kussen of haar hand vasthouden in het openbaar.
  • Zeg haar dat ze mooi is. Je moet dit, hoewel, jongens betekenen. Als je echt oprecht als je haar vertellen hoe mooi ze is aan u, je gaat een lange weg te gaan.
   • Zeg haar dat ze mooi is, dat ze je gek, dat zij het mooiste ding op school. Vertel haar dat je nog nooit iemand hebt ontmoet als haar.
   • Complimenteer haar over haar uiterlijk, maar ook op haar prestaties, talenten en vaardigheden. Als ze een goede pokerspeler, vertel haar dat ze is slim. Als ze een goede luisteraar, vertel haar dat ze is geweldig met andere mensen.
 2. 2
  Vertel haar dat je van haar houdt. Zorg ervoor dat je het meent. Als je nog niet klaar bent om er nog te gaan, dat is prima. Maar zorg ervoor om te schakelen dat "I love you" voor een echt goede 'Je weet hoe bijzonder je bent voor mij?' of "Ik hou zoveel van je, ik ben echt een geluksvogel."
  • Eenvoudig is het beste. Stick met "I love you," of "Je maakt me zo gelukkig," of "Ik ben echt gelukkig om u te hebben." Wees niet zo poëtisch dat je overboord gaan.
  • Deze uitspraken maken haar een goed gevoel, en ze maken haar zelfvertrouwen stijgen. Vergeet niet, toen haar zelfvertrouwen is hoog, u profiteert. Wees gestage met uw tekens van liefde of genegenheid, genoeg zodat ze niet vergeten hoeveel je voor haar betekenen, maar niet zoveel dat de kracht van de woorden wordt afgezwakt.
 3. 3
  Raak haar regelmatig en op de uitloper van het moment. Zelfs de geringste aanraking kan een vrouw zich speciaal voelen. Zorg ervoor dat het een respectvolle en zachte aanraking, en niet een die overdreven seksueel of suggestief.
  • Haar hand vasthouden, geef haar een knuffel, wrijf haar rug, of zachtjes aanraken haar gezicht. Deze gebaren zal al haar het gevoel beschermd en geliefd!
  • Er is een tijd en een plaats voor het voorspel, maar je bent zelf niet te doen geen gunsten als je er als ze er niet klaar voor. Zorg ervoor dat ze helemaal comfortabel voordat u begint met het verkennen van je seksuele relatie.
 4. 4
  Zet haar eerste, zelf tweede. Zet haar behoeften in de voorkant van je. Dit betekent niet dat je hoeft te worden geslagen, of verliest u uw ruggengraat. Het betekent gewoon dat de meeste van de tijd, je bereid te buigen voor haar, ook al was het niet iets wat je wilde doen bent.
  • Als u gelooft dat ze is "Ms Right," dan maak haar uw nummer een prioriteit! Ze zeggen dat liefde is onzelfzuchtig, je gaat te hebben om het te bewijzen aan haar.
  • Als je met je vrienden, haar nooit negeren en begin te praten met je vrienden of lopen af ​​met hen alsof ze er niet is. Hoe zou jij je voelen als ze dit gedaan? Onzichtbaar, toch? Blijf dicht bij haar of blik op haar om zo vaak alleen maar om haar te laten weten dat je weet dat ze er nog steeds en bieden een echte glimlach.
  • Luister naar haar. Een van de grootste klachten vrouwen hebben over mannen is dat ze niet luisteren. Zelfs als je niet in het bijzonder geïnteresseerd in wat ze zegt, luister, dan erkennen dat je aan het luisteren was. Laat haar weten dat jij degene bent die ze kunnen praten over alles.
  • Elke vrouw houdt van een beetje rust-tijd met haar partner. Boek een hele dag voor de twee van u om alleen te zijn. Een film kijken, masseer haar rug, knuffelen en intiem. Zet andere gedachten uit je hoofd en focus volledig op haar. Je zult meer van een verbinding wanneer je dit doet opmerken, en dat is wat je wilt. Probeer een beetje rust-schema tijd met haar ten minste elke maand of zo.

Deel 2: de behandeling van haar recht

 1. 1
  Behandel haar met waardigheid. De behandeling van uw meisje met waardigheid betekent dat de behandeling van haar de manier waarop je zou willen worden behandeld. Zweer niet bij haar, manipuleren haar, haar gebruiken voor je eigen voordeel, of neer te schieten haar ideeën. Maken van haar zo gelukkig mogelijk is een doel, dus het gaat niet over een nacht ijs. Maar werken aan het langzaam, en probeer zo hard als je kunt, zelfs als het je niet lukt.
  • Sta altijd voor haar geen kwestie wat. Omhoog steken voor haar toont haar dat je aan haar kant, en dat je bereid bent om een ​​publieke tribune voor haar, wat niet eenvoudig te nemen zijn.
  • Op hetzelfde moment, niet jezelf in een onmogelijke situatie. Als ze met een ruzie met haar ouders recht voor je, je waarschijnlijk niet wilt dat een stand en risico verstoring haar ouders (die misschien veel over haar leven te beheersen). Blijf uit de familie-aangelegenheden zoveel mogelijk, maar geef haar back-up als ze erom vraagt.
  • Maak geen ruzie in het openbaar en veroorzaken een scène. Dit zal haar en je vernederen, ze zal twee keer nadenken over uitgaan met u opnieuw. Blijf rustig als je een gevecht, probeer zoveel mogelijk niet te laten je emoties over te nemen, en behandelen haar de manier waarop u behandeld wilt worden. Niet zo hard, niet schreeuwen tegen haar, en verwachten om zich te verontschuldigen, zelfs als je niets verkeerd deed.
 2. 2
  Deel uw alledaagse gebeurtenissen en gedachten met je meisje. Een open en communicatief maakt haar het gevoel alsof je haar wilt in je leven. Intiem zijn is niet alleen over het krijgen van haar lichaam te kennen, het is ook over het delen van de dingen die u overkomen, en gaan door ze samen.
  • Op dezelfde noot, luisteren naar haar advies, zelfs als u het niet eens. Dwing jezelf om te luisteren en om haar redenering te zien. Houd een open oor en een open geest. Ze zal je belonen met al haar liefde.
  • Zelfs als je niet veel te zeggen hebben, laat haar in op wat je denkt. Als je de sterke, stille type, kunnen ze je gevoelens verkeerd interpreteren voor haar. Laat haar weten wat u denkt bent, zodat ze niet het verkeerde idee krijgen.
 3. 3
  Als ze wil betalen voor iets, laat haar. Maar zorg ervoor dat de rollen niet omgedraaid. Ze gaat door een hoop leuk voor u om te kijken, en doe zoete dingen voor je, dus probeer te betalen voor een aantal dingen als je de kans krijgt. Dit is niet om het geld. Het is over het tonen van haar dat u de zorg genoeg om haar te behandelen op de gelegenheid. Het hoeft niet de hele tijd te zijn, en wees niet flitsend over het of doen alsof het is een big deal. Net doen alsof de man.

Deel 3: verder gaan dan wat er verwacht

 1. 1
  Romantisch zijn. Elk meisje wil een man met een gevoel van romantiek. Meisjes graag alsof (diep van binnen, meestal, soms heel letterlijk) dat ze sterren van hun eigen sprookje, en ze worden behandeld als het te willen. Laat je meisje dat je om haar door een kleine inspanning in uw romantiek.
  • Schrijf haar liefde notities. Notes hoeft niet lang, papperig en poëtisch te zijn als je niet het type. Snelle en domme degenen zullen het prima doen. Probeer ze maken leuke (meisjes liefde dingen die 'schattig', als een tekening) als een manier om haar te tonen dat u geeft. Schrijf de toelichting op echt papier, ook.
  • Niet via mail of mms haar dit. Emails vertel haar dat je lui en niet bereid om in extra tijd voor haar bent. Wees een man, zet wat moeite in, en een goede ouderwetse brief schrijven haar.
  • Vertel haar dat je hebt geluk dat je haar gevonden. Zeg haar dat ze maakt je wilt jezelf beter te behandelen. Vertel haar dat vanaf het moment dat je voor het eerst haar zag, wist je dat ze speciaal was. Dit is een geweldige manier om romantisch te zijn.
 2. 2
  Wees attent. De kleine dingen het belangrijkst. Wees een gentleman. Houd deuren voor haar open. Denken van haar middelen om jezelf in haar schoenen en soms af wat je haar kunt geven of doen voor haar.
  • Vraag haar of ze het koud als het koud is buiten, hebben een jas of een trui handig zodat je kunt het aan haar.
  • Als ze voelt zich niet goed, of ze ziek is, breng haar wat soep, warme thee of bloemen. Houdt haar hand in de bioscoop of als u loopt. Haal haar iets alleen maar omdat.
  • Kleine dingen zoals een enkele bloem, een tijdschrift weet je ze leuk vindt, een zak van haar favoriete snoep of een reep chocolade zal een lange weg te gaan. Toon haar dat je denkt over haar.
 3. 3
  Vergeet niet wat ze leuk vindt en antipathieën. Omdat het romantische is alles over het nemen van wat je weet over haar en toont haar hoeveel deze dingen voor u betekenen.
  • Hoe doet ze graag haar eieren gekookt? Wat is haar favoriete bloem? Hoe zit het parfum? Wat wil ze graag doet als het gaat om data? Wat zijn haar favoriete boeken, en haar favoriete nummers?
  • Herinneren wat ze graag eten en koken voor haar. Of herinneren wat soorten bloemen maken haar het gevoel vrouwelijke, en stuur ze naar haar. Of herinneren wat liedjes maken haar wil dansen, lachen en huilen, en maak een mix voor haar.
 4. 4
  Vergeet niet belangrijke data. Dit is een groot probleem met vrouwen. Verjaardagen, jubilea en andere mijlpalen zijn alle mogelijkheden om haar te laten zien hoe bijzonder ze is aan u. Houd een agenda of een kalender met al deze data.
  • Als het haar verjaardag, breng haar een cadeautje (chocolade, cadeaubonnen, schoenen alle werkzaamheden geweldig) en stuur haar wat bloemen. Vergeet niet om haar schrijven van een kaart, die grappig en romantisch over hoe ze wordt steeds ouder, maar dat, voor u, zal ze altijd zo jong als de dag zijn wanneer je haar voor het eerst zag.
  • Wanneer het uw verjaardag, boek iets speciaals voor jullie beiden om haar te laten weten hoeveel je waarderen en van haar houdt. Maak een plakboek waar u alle ticket stubs van de plaatsen die je bij elkaar bent gegaan te houden, en noteer je herinneringen van de data.
  • Of een Facebook videoboodschap waar je haar vertellen hoe belangrijk ze is voor u, en hoe je nooit zult vergeten de eerste datum waarop u twee ging stuur haar.
   • Vergeet niet dat vrouwen willen verwend worden op deze gelegenheden. Bloemen op haar deur, samen eten in een mooie plek - deze dingen laten zien dat je zorg. Vergeet niet dat het niet om het geld, maar de gedachte achter de actie die telt.

Deel 4: begrijpen wat haar gelukkig maakt

 1. 1
  Begrijpen wat maakt vrouwen klikken. Vrouwen zijn moederlijke wezens: Ze houden van het verzorgen van de dingen. Dat is waarom ze kookt u geweldige maaltijden, of pakt je rugzak, of zorgen wanneer u niet belt nadat je naar huis bent gegaan. Profiteer van haar natuur en haar laten zien dat je haar inspanning waarderen, en laat haar weten dat je terug schelen.
  • Vergeet niet dat vrouwen zijn gerezen rond verhalen die eindigen in dames vinden het "Perfect Man," steeds een prinses en leven nog lang en gelukkig. Het is ingebakken in hun onderbewustzijn dat ze een man die is perfect in elk opzicht moeten vinden. Hoewel dit is bijna onmogelijk, je wilt proberen om die prins voor haar te zijn.
  • Meisjes willen zich speciaal voelen. Meisjes willen in staat zijn om op te scheppen met hun vriendinnen over hoe geweldig je bent, ze willen weten dat je zo bent geïnvesteerd in de relatie als ze zijn, ze willen zichzelf beeld dat het gelukkigste meisje van de wereld. Wees het soort man dat haar geeft deze dingen.
   • Hoe meer je haar het gevoel alsof het is haar specifiek waar je van houdt, en niet zomaar een oude vriendin, het meer bijzonder zal ze voelen.
   • Dus niet zeggen: "Ik hou van bochten op vrouwen" als je wilt haar compliment, in plaats daarvan, zeggen: "Ik hou van hoe je rondingen pronken met je mooie lichaam."
   • Ook niet haar vrouwelijke activa compliment zo veel als de dingen die werkelijk uniek zijn over haar. Iets als "Ik heb nooit gerealiseerd tot nu hoe je ogen precies hetzelfde uitzien als saffieren," is veel meer vertederend dan iets over haar borst.
 2. 2
  Begrijp de verschillen tussen mannen en vrouwen. We weten allemaal dat mannen en vrouwen denken en gedragen zich anders. Het is belangrijk om te weten waarom, want het zal u helpen sommige van de dingen die ze verwacht je te doen.
  • Begrijpen dat ze niet denken dat ze zijn aanhankelijk. Zijn rond, zorgen te maken over uw veiligheid - deze dingen zijn een natuurlijk onderdeel van het vrouw zijn, en dus een deel van wie ze is. Leer om dat aspect van haar houdt.
   • Zie het als een goede zaak: Vrouwen zijn alleen geneigd te zijn "plakkerig" als ze oprecht liefhebben en zorg over je een geweldige deal. Als ze is gestopt met het doen van deze dingen, kan er iets mis zijn!
   • Als u behoefte aan een kleine pauze van haar, vertel haar in een zoete, liefdevolle manier: "Je weet dat ik graag hun tijd doorbrengen met je, maar ik heb niet gezien dat mijn jongens in een tijdje, en ik hoopte om een ​​film te vangen. met hen dit weekend. Vind je het erg als ik ga? '
  • Het is niet allemaal over seks voor haar. Jongens hebben een heel andere seksuele drift dan meisjes. Voor meisjes, het gaat niet om de seks zelf, maar eerder over de intimiteit en nabijheid die ze deelt met jou. Als ze denkt dat alles wat je wilt van haar is seks, ze waarschijnlijk niet van plan om het je geven. Als ze gelooft dat ze alles wat je wilt, dan uiteindelijk zal ze alles van zichzelf aan u geven.
 3. 3
  Wees zelfverzekerd. Meisjes houden van jongens die zijn echt vertrouwen hebben in wie ze zijn. Vergeet niet, hoef je niet te zijn Brad Pitt of LeBron James te vertrouwen. Zelfvertrouwen is alles over weten wie je bent, weten wat je voorkeur en afkeer, en wordt kalm en bedaard.
  • Besteed aandacht aan hoe je eruit ziet. Douche of regelmatig baden jezelf, en trok schone, mooi uitziende kleren. Meisjes hoeft u niet te kijken als een mannelijk model, maar ze willen andere meiden te merken van wat een vangst je bent te nemen, en hoe goed je voor jezelf zorgen.
  • Leer om een ​​grap te kraken. Een grap is een geweldige manier van projecteren van je innerlijke vertrouwen. Studies tonen aan dat mensen met een gevoel voor humor zijn zeer gewenst als mates. Dus de praktijk grappen, leren welke delen van je grappig bent, en wees niet bang om plezier te maken van jezelf. Een man met een goed gevoel voor humor geschreeuw vertrouwen.
  • Nooit liegen. Hoe zou jij je voelen als ze begon tegen je liegt? Liegen is een vertrouwenskwestie, en vertrouwen voor meisjes is enorm. Geef haar het zelfde vertrouwen ze je geeft.
   • Het probleem met liegen is dat een leugen produceert meer leugens. Je meestal niet gewoon vertellen een leugen, je verstrikt raken in een web van leugens. En dan is het gewoon eenvoudige wiskunde: De leugens meer vertellen, hoe sneller je gaat gepakt worden.
   • Wees zelfverzekerd genoeg om niet te liegen. Als u meer wilt worden beschaamd over dingen, hoef je niet te liegen over hen. Zelfs als ze zijn pijnlijk, laat ze niet bij je. Uw vertrouwen zal groeien met de tweede.

Tips

 • Wat je ook doet, nooit beledigen haar vrienden. Haar vrienden zijn haar grootste cheerleaders. Zij controleren veel meer dan je zou denken, dus wees aardig tegen ze.
 • Niet nalaten om haar te vertellen hoe je je voelt over haar. Ze zal altijd graag horen van u.
 • Je vrienden kunnen je beschuldigen van "opgeklopte". Dit is waarschijnlijk niet waar, negeer ze. Aan het eind van de dag, heb je een mooie vriendin die van je houdt, dus who cares?
 • Veroorzaken geen een argument dat niet nodig is.
 • Kijk hoe je dingen tegen haar zeggen en beheren van uw toon, vooral in een argument. Meisjes willen niet worden gesproken naar of gesproken boos.
 • Als je een fout maakt, geef het toe, excuses en vertel haar dat je van haar houdt.
 • Waardeer haar prestaties en haar aanmoedigen om meer te doen.
 • Niet lachen als je weet dat ze serieus. Het zal haar het gevoel dat je niet haar mening te respecteren.
 • Niet brengen je exen. Je vriendin zal voelen als shes slechts van een van je vele, niet de speciale persoon je haar vertellen dat ze is.
 • Niet tekst andere meisjes. Dit zal haar zorgen en haar verwondering of je speelt vals. Als ze je meisje, heb je geen anderen nodig.
 • Niet druk haar om seks te hebben met je als ze wil het rustig aan. Alles wat je doet vanaf dan zal worden bedorven. U zult waarschijnlijk meer van wat je wilt krijgen door het maken van haar het gevoel helemaal comfortabel en geven haar de tijd.
 • Als ze heeft huisdieren, zorg ervoor dat je ze met respect behandelen. Ze zullen zien dat u de zorg voor haar dieren en dat je een goed hart.