Wkanl

Hoe maak je een jaarboek te ondertekenen

Het ondertekenen van een jaarboek is vaak een vorm van kunst, dus het moet zeer serieus worden genomen. Hoogst waarschijnlijk zullen de mensen je onthouden door het.

Stappen

Hoe maak je een jaarboek te ondertekenen. Denk aan iets geestig om te zeggen, maar doe het snel.
Hoe maak je een jaarboek te ondertekenen. Denk aan iets geestig om te zeggen, maar doe het snel.
 1. 1
  Vermijd verlegenheid door hun naam goed spellen. Als je niet kan herinneren hun naam of niet weet hoe het te spellen, schrijf gewoon "Yo" of "Hey!", Enz.
 2. 2
  Denk aan iets geestig om te zeggen, maar doe het snel. Er is niets erger dan iemand die neemt een jaarboek en niet terug voor twintig minuten.
 3. 3
  Onder meer een inside joke. Het is gegarandeerd dat wanneer hij / zij leest u ze zult lachen!
 4. 4
  Komen met een grappig citaat waarin mensen zullen herinneren. Men zou kunnen zijn: 'School is als een lolly. Het zuigt totdat het weg. ' of 'uwe tot de chocolade chips' iets op het internet zoeken als je niet het gevoel te origineel. Als u wilt worden brutaal, kunt u slimme dingen zeggen als: "Ik ben zo blij dat je om me te ontmoeten dit jaar." Of, iets meer professioneel als: "Dit jaar is een ontploffing en is te snel! Of verdwenen" Heb een geweldige zomer! "
 5. 5
  Beoordelen hoeveel ruimte je moet nemen. Denk na ongeveer twee centimeter door drie centimeter als hij of zij is iemand die je kent redelijk goed, en vier bij vier centimeter als hij of zij is uw absolute beste vriend. Denk na over wiens boek je ondertekening bent. Zijn ze een goede vriend, een beste vriend, of gewoon iemand die je hebt gezien rond in de zalen? Denk na over hoeveel ruimte u van plan bent op toegang tot, er is geen enkel punt in het schrijven van een pagina lang bericht naar iemand die je niet echt vrienden met.
 6. 6
  Meld uw naam, leesbaar. Er is niets erger dan de eigenaar van het boek niet in staat om erachter te komen wie schreef dat super geestige commentaar in zijn / haar jaarboek twintig jaar op de weg. Als het leesbaar, dan zal hij / zij zich herinneren hoe cool je was en wie je was. Zorg ervoor dat u uw voor-en achternaam bevatten. Zonder dat, de kans dat iemand herinnerend je twintig jaar langs de lijn zijn minder waarschijnlijk. Zonder je achternaam, kunnen ze niet eens je foto vinden.
 7. 7
  Proberen om het er interessant en maken het pop. Gebruik verschillende kleuren of maak een grens te laten kijken afkoelen. Hij / zij kan denken dat je niet echt zorgen over het ondertekenen van hun jaarboek als je het niet laten zien.
 8. 8
  Als de persoon is iemand die je niet goed kent, schrijf iets eenvoudig en mooi zoals "kendra, hebben een geweldige tijd deze zomer!-Josh" Echter, als je goede vrienden met de persoon bent, kun je meer krijgen in zoals "Lieve Alexis, ik had een geweldige tijd om naar je weet dat dit jaar, je bent een geweldig persoon en een geweldige vriend. Ik zal je zo missen! Kan niet wachten om je weer te zien volgend jaar! XOXO, Michele" Wees voorzichtig, als ze uw goede vriend zouden ze waarschijnlijk niet zoiets denken. Maar je moet voorzichtig te zijn van de hoeveelheid ruimte die je gebruikt up.
 9. 9
  Maak het niet lang maken, want ze zullen stoppen met lezen

Tips

 • Een van de meest populaire en onschadelijk dingen om te doen is schrijven "HAGS" (hebben een grote / goede zomer), schrijf een hart of een smiley, en meld je naam in een leuke / grappige manier. Hoewel eenvoudig HAGS vervelend kan zijn als geschreven twintig keer in iemands jaarboek. Als je moe bent van het ondertekenen HAGS, kunt u zich ook aanmelden "PET" (Heb een geweldige zomer). LYLAS is niet erg vaak gebruikt, maar het is ook onschadelijk en middelen Love You Like A Sister. Uiteraard, dit is alleen voor meisjes. * Soms tekenen weinig foto's kunnen worden cool.
 • Iets dat altijd werkt-inside jokes. Denk eens terug op je verleden met de persoon en de referentie die in uw bericht! Dit zou kunnen werken voor beste vriend, vriend, klasgenoot-iedereen heb je een verleden met, echt.
 • Het uitzoeken van een mooie kleur van glitter gel pen, zodat je naam opvalt (maar zorg ervoor dat het snel drogende, zodat u niet hoeft te houden het te openen gedurende 5 minuten drogen!).
 • Als u wilt, kunt u een speciale handtekening of een persoonlijk teken-off te ontwikkelen. Ze zeer goed in het ondertekenen van jaarboeken vergt oefening, dus je zult je technieken ontwikkelen in de tijd.
 • Zoals hierboven gezegd, zullen de mensen je herinneren wat je zegt. Proberen om dingen die mensen willen lezen als ze terugkijken op hun middelbare school herinneringen en verleden middelbare school zeggen. Als je niet weet dat de persoon al te goed, net zoiets als "Het is leuk geweest zijn om naar u weet, ik hoop dat je een goede zomer!" Zeggen Niet iedereen zal willen dezelfde "HAGS" gedurende hun middelbare school en middelbare school jaarboeken lezen.
 • Als je niet kan komen met enige andere vorm van kleine persoonlijke touch of 'gimmick' (als het ware) voor uw handtekening, kunt u zich aanmelden ondersteboven op doel. Dit is een van die 'laatste redmiddel' signature gimmicks, maar, want het is echt een soort van goedkoop.
 • Als u helemaal blanking over wat te schrijven, schrijven, "Dank je, hoop dat je een goed jaar achter de rug" en ondertekenen. Je kunt altijd zeggen dat het was geweldig om hen te ontmoeten / in hun klasse / geworden dichter / ze weer te zien. En natuurlijk, er is geen kwaad in het zeggen "hebben een geweldige zomer" of "kan niet wachten om je te zien volgend jaar".

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met wat je schrijft. Andere mensen zullen zien van het boek, dus probeer niet te slecht praten over docenten of medestudenten. U wilt herinnerd worden als iemand koele, niet als een gemiddelde persoon.
 • Wees voorzichtig met wie je schrijft wat op.
 • Als u wilt schrijven "liefde altijd" of "xoxo" om uw vrienden, dat is geweldig, maar houd in gedachten dat voor sommige mensen het niet altijd genomen op de juiste manier. Zorg ervoor dat je weet wie je aan het schrijven bent het aan en denk erover na voordat je het doet.
 • Omvatten niet uw telefoonnummer als je van iemand anders. Vrienden kunnen hun jaarboek te zien of ze kunnen opscheppen over iemand aardig vinden ze.
 • Als u een probleem hebt met een persoon, niet over praten in het jaarboek. Uiteindelijk andere ondertekenaars zullen lezen, en het zal je slecht uitzien.
 • Probeer niet te jaarboek anderen 'kopiëren' zinnen. "Wees origineel!
 • Zorg ervoor dat het niet uit als je probeert te hard, want dan denken ze dat je zielig bent.
 • In sommige scholen, leraren lezen jaarboek opmerkingen. Zeker niet te vloeken of vuile moppen gebruiken in uw handtekening, of je in de problemen zou kunnen krijgen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een pen. Zorg ervoor dat je een die opvalt tussen de dunne. Gebruik een Grote Vilt Tip indien mogelijk. Pas op voor Sharpies (of andere stiften) - het zou bloeden door de pagina naar de andere kant!
 • Een jaarboek voor anderen te ondertekenen.
 • People's jaarboeken te ondertekenen