Wkanl

Hoe je twee vriendjes tegelijk hebben

Nou, je houdt Trey op het football team, toch? U zou graag om uit te gaan met hem, maar het probleem is, je aanbidden Travis die lunch eet met u en is er altijd om u te helpen. Niemand zal laten heb je twee vriendjes - je moet stiekem over. Als je moet stiekem over iemand, dit is enkel voor u.

Stappen

Hoe je twee vriendjes tegelijk hebben. Zorg ervoor dat beide vriendjes niet met elkaar omgaan.
Hoe je twee vriendjes tegelijk hebben. Zorg ervoor dat beide vriendjes niet met elkaar omgaan.
 1. 1
  Zorg ervoor dat beide vriendjes niet met elkaar omgaan. Als ze dat doen, kan uw geheim onthuld worden en je zal diep in de problemen. Als ze gaan naar verschillende scholen, is dit nuttig. Het is vrijwel onmogelijk tot op heden twee jongens die beste vrienden zijn, omdat ze zullen worden met elkaar te praten over wie ze daten, en je zult kapotte quickly.Or kunt je nickname gebruiken voor een van hen en gebruik je echt te zijn naam voor de ander op die manier zul je niet liegen.
 2. 2
  Kennen hun schema. Weten welke klassen zij hebben evenals wanneer ze werken en sporten, zodat u kunt passen in prive-tijd met hen beiden zonder gepakt. Als je gepakt wordt in het openbaar of zie je het andere vriendje komt naar je toe, bukken om je schoenen te binden of om iets te voorkomen dat gezien of om het te laten lijken alsof je alleen met een vriend te controleren.
 3. 3
  Doen alsof ze vrienden zijn met een vriendje toen de andere is rond. Als je naar een sportevenement of een activiteit met een vriendje en zie je andere vriendje daar, zeggen dat ze een oude vriend en je twee had wat in te halen. Echter, als de "oude vriend" slaat zijn arm om je heen, zeg kan je me een frisdrank of een drankje.

Tips

 • Je kon gewoon een pak boven de andere. Het is veel makkelijker.
 • Vermijd praten over een vriendje naar de andere. Dit zou kunnen leiden tot gepakt.
 • Zorg ervoor dat u bijhouden van uw leugens, zodat je niet gepakt wordt. Proberen om vooruit te plannen voor onvoorziene situaties.
 • Je zou kunnen proberen te vertellen beiden u niet wilt dat een serieuze relatie, op die manier als ze je vinden met de andere, kunt u het "maar we zijn eigenlijk niet daten" kaart te spelen.
 • Als je gepakt wordt, zeg je vriend is je durf en weer samen met een andere man

Waarschuwingen

 • Om ooit voorkomen dat je ontdekt en zet de toekomstige relaties met vriendjes in gevaar, doe dit niet. Als je ooit gepakt wordt, je reputatie zal worden geruïneerd, zul je waarschijnlijk verliest zowel vriendjes, en het zal moeilijker worden om goede vriendjes in het vinden toekomst.
 • Dit soort dingen is immoreel, en met alle middelen mag nooit worden geprobeerd door iedereen, tenzij je tevreden bent met de gevolgen en begrijpen dat iedereen betrokken kan raken gewond.
 • Indien betrapt, zou je bestempeld worden als een leugenaar en bedrieger.
 • Je kan gewoon verstrikt raken in uw web van leugens.