Wkanl

Hoe maak je een henna poeder kiezen

Niet alle henna poeders zijn gelijk geschapen. Henna is een plantaardig product, en dus na verloop van tijd. Het kiezen van een goede poeder is essentieel voor een goede henna design.

Stappen

Hoe maak je een henna poeder kiezen. Krijg de meest verse poeder mogelijk.
Hoe maak je een henna poeder kiezen. Krijg de meest verse poeder mogelijk.
 1. 1
  Krijg de meest verse poeder mogelijk. Controleer de datum, wordt henna best gebruikt binnen een paar maanden als het niet koud gehouden. De meeste winkel henna zit op de planken voor langere perioden. Als het is opgeslagen in een koude omgeving, zoals een vriezer, en bleef uit de buurt van licht, kan henna krachtige jarenlang verblijf. Veel online retailers die ook henna kunstenaars houden hun henna in koude opslag; vragen voordat je koopt.
 2. 2
  Overweeg kleur. Terwijl alle henna vlekken een roodbruine kleur, denk verschillende regio's produceren subtiele verschillen. Afrikaanse hennas zijn vaak stringier, die helpt het maken van fijne lijnen. Marokkaanse en Jemenitische hennas zijn bekend om hun draderig. Veel mensen zeggen dat Afrikaanse henna is warm rood, Perzische henna is dieper rood, en Indiase henna is bruinrood. Deze lichte kleurvariaties zijn niet in steen gebeiteld, en zijn meestal nog niet merkbaar. Meestal kleurvariaties afhankelijk van de chemie van het lichaam niet over het soort henna gebruikt.
 3. 3
  Leer om hoge kwaliteit henna herkennen. Hoge kwaliteit henna is een helder groen en gezeefd meerdere malen. Goedkoper hennas hebben meer schifting die je meestal kunt zien aan vergelijking tot andere betere gezeefde hennas, of anders kunnen ze applicators verstoppen.
 4. 4
  Pas henna dat is helder groen. Henna is een natuurlijke licht-groen, en vervaagt tot lichtbruin als het verliest potentie. Bedrijven zullen groene kleurstof gebruiken om ervoor henna lijken frisser.
 5. 5
  Kijk om je heen. Terwijl India exporteert de meeste henna, het is vaak niet de beste. Sommige van de beste henna komt uit Pakistan en Marokko, en sommige landen met verbazingwekkende henna, zoals Oman, niet exporteren helemaal. Als u reist, of hebben een globe draf vriend, nog wat henna teruggestuurd naar uw huis.

Tips

 • Koop henna van online retailers die ook henna kunstenaars, ze gebruiken hun eigen henna en kan de kwaliteit te garanderen.
 • Zelfs op je haar, moet u gebruik maken van body art kwaliteit henna. Haar kwaliteit bevat minder kleurstof, en je kan eindigen met meer oranje dan rood in je haar.
 • Kijk voor frisheid en kleur.
 • Stringy henna heeft minder suiker of honing, moeten soepeler hennas meer.
 • Probeer verschillende soorten te vinden wat je het beste bevalt.

Waarschuwingen

 • Niet kopen fel groen henna, zal de kleurstof geen kwaad uw huid, maar je kunt niet zeggen van de kwaliteit.
 • Koop nooit "zwarte" henna, of iets met toegevoegde ingrediënten. Zwarte henna bevat vaak PPD, een gevaarlijke chemische stof die ernstige allergische reacties veroorzaken.
 • Echte henna is altijd rood / roodbruin. Blond of kleurloze henna is meestal kassie of rabarber wortel, zwarte henna is meestal indigo, of henna met PPD toegevoegd.