Wkanl

Hoe maak je visueel imiteren een navel piercing zonder werkelijke piercing

Dit is een handleiding over hoe u het uiterlijk van een navel piercing met niet-piercing lichaam sieraden te creëren, en ook, over hoe niet-piercing lichaam sieraden maken. Deze informatie is nuttig voor tieners van wie de ouders niet laten ze te krijgen van een echte piercing, voor mensen (van alle leeftijden) die niet altijd wil een piercing, en voor mensen die een lage pijngrens.

Stappen

Hoe maak je visueel imiteren een navel piercing zonder werkelijke piercing. Gebruik valse wimper lijm voor het lijmen van de sieraden op uw huid.
Hoe maak je visueel imiteren een navel piercing zonder werkelijke piercing. Gebruik valse wimper lijm voor het lijmen van de sieraden op uw huid.
 1. 1
  Gebruik valse wimper lijm voor het lijmen van de sieraden op uw huid. Het is zacht, maar effectief, en het is bedoeld om te werken met de huid.
 2. 2
  Gebruik kleine 3-dimensionale (3-d) "gem" stickers of kleine ambachtelijke juweeltjes voor het bovenste deel van een navelpiercing (het deel dat net boven de navel is geplaatst). Maak een metallic sticker door het plakken van een Dazzle Tape (ook wel Dazzle Dot of Twinkle Tape) sticker over een 3-D sticker. Snijd kleine sleuven rond "Dazzle" sticker om beter wikkel het om de 3-D sticker.
 3. 3
  Maak een heldere, plastic-achtige stud navel juweel. Gebruik een kleine 3-D sticker voor bovenste deel van het sieraad, en een iets grotere voor het bodemdeel (die gaat in de navel). Gebruik nagellak of ambachtelijke verf (en een kleine, slanke borstel) om stickers te schilderen. Gebruik duidelijke nagellak voor het coaten van stickers als de ambachtelijke verf die je gebruikt is mat. Hierdoor ontstaat een aantrekkelijke plastic-y effect. Verf een klein ontwerp (bijv. ster, hart, strepen, stippen, animal print, enz.) op grotere sticker. Gebruik glow-in-the-dark nagellak een glow-in-the-dark-effect te creëren. Verf een paar lagen van het op de twee stickers voor het beste effect, dit is geweldig op enge beelden, zoals schedels (stud of dangly) en neon-kleurige sieraden.
 4. 4
  Maak een zilver (of goud) en gem stud navel juweel. Maak een kleine metalen sticker voor bovenste deel van jewel (zie stap 2 voor hoe dit te doen). Gebruik een middelgrote (of zelfs grote) ambachtelijke gem of 3-D metallic sticker te plakken in uw navel. Vermijd te grote stenen (bijv. 10 mm.), Tenzij je een buikdanseres.:-). Probeer ook delicaat, sierlijke kristal ontwerp stickers voor het onderste deel van juweel.
 5. 5
  Maak een dangly navel juweel. Gebruik Dazzle Tape, of 3-D stickers, en edelstenen of kralen. Gebruik zilver, goud of zwart garen voor de bungelende, of zelfs gebruik maken van transparante draad voor een trompe l'oeil, zwevend effect. Knip verdoken stuk draad (bijv. 2 cm lang), en plak het ene uiteinde van de draad tussen 2 Dazzle stickers (of een 3-D sticker en een Dazzle Dot). Plak edelstenen en stickers in de richting van het andere uiteinde van de draad met plakband of een Dazzle sticker. Maak juweel zo lang of kort als je wilt (maar het mag niet langer zijn dan 1,5-2 centimeter zijn!). Vorm draad in een lus vorm aan een kraal (of kralen) rijgen op het. Gebruik een kleine metalen sticker of een klein juweeltje voor bovenste deel van jewel (net boven de navel). Maak een bengelen juweel met twee of drie draden, als je wilt.
 6. 6
  Maak een top bengelen navel juweel door het lijmen van de dangly juweel net boven je navel in plaats van erin.
 7. 7
  Maak een logo navel juweel. Dit juweeltje is een partij zoals de plastic-achtige stud navel juweel, maar het onderste gedeelte (dat gaat in je navel) is een beetje groter en heeft een woord of afbeelding in. Het beeld is vaak van iets dat populair is in onze cultuur, zoals een beroemdheid, stripfiguur, of symbool (bv. Chinese schrift, Zodiac symbool), "afbeeldingen zoeken op Internet (zeg, op een grafische of foto-website, zoals ). Selecteer het (op de webpagina) met je muis en klik met de rechtermuisknop. Kies de "Copy" commando, en open een tekstverwerkingsprogramma op de computer. Klik met de rechtermuisknop in de witte ruimte en kiest u de opdracht "Plakken", zodat het beeld wordt weergegeven. Formaat van het beeld door waardoor het klein (zeg, 0,5 inch met 0,5 inch), en print het op papier. Knip het uit en snijd het in een cirkel vorm, en plak het op de achterkant van een grotere 3-D Coat sticker met 2-3 -. lagen blanke lak.
 8. 8
  Gebruik ambachtelijke draad aan een dangly kroonluchter juweel te maken. Maak het op een manier die vergelijkbaar is met een dangly buik juweel, maar gebruik draad aan een dangly, swirly hart of cirkel waarop draad en kleine juweeltjes te hangen maken.
 9. 9
  Gebruik ambachtelijke draad een lus navel juweel of een hoefijzer ring te maken. Shape draad in een kleine cirkel (om lus te maken). Twist resterende draad rond lus te verzegelen, en knip de rest van de draad. Voeg kleine juweel of hanger, en vasthouden aan met een Dazzle Dot sticker. Vorm een ​​kort stukje draad in een ronde U-vorm voor een hoefijzer ring, en voeg kleine edelstenen of 3-D stickers aan elk uiteinde. Beveilig deze twee soorten juweel met een Dazzle stip, gesneden in de helft kleiner te zijn, en steken net boven je navel.
 10. 10
  Maak een navel juweel dat is net een klein sneeuwbol. Gebruik een vrij kleine, transparante no-slip stop dat is koepelvormig. (Deze "stoppers" zijn de elementen mensen zetten op de binnenkant van, zeg, kastdeuren, zodat de deuren niet luidruchtig slam). Gebruik een kleine, slanke borstel om kleine vormen (bv sterren) op de achterkant van de stopper te schilderen. Verf een beetje glitter verf op de terug terug> van de stopper. Zorg ervoor dat de glitter lak is de "duidelijk met glitter" soort, niet de ondoorzichtige aard. Plak iets transparant en plakkerig (bijv. Scotch tape) op die rug van de stopper (nadat de verf is opgedroogd). Dit zal "verzegelen" het juweel. Zet dit juweel in je navel, niet erboven.

Tips

 • Ga naar lichaam sieraden websites om ideeën op te doen voor de navel sieraden. Kijk ook eens op juwelierszaken in persoon; vele sieraden winkels verkopen navel sieraden, en wat je ziet zal u ook ideeën over hoe een navel sieraad samen te stellen.
 • Voor de logo navel sieraad, kan uw afbeelding variëren van schattig, als een Disney stripfiguur of een Sesamstraat karakter, om "donkerder" als een spook of hard rock ster. Toch is het beter om vulgaire beelden te voorkomen. Voor een woord logo (die je ook kunt maken op), gebruik dan een woord of een zin die bij u past (bv. "Mall Kuiken" als u wilt winkelen of "Spaced Out" als je dagdroom veel). In dit geval, het is ook beter om vulgaire of onaangename woorden en zinnen te vermijden. U vindt kleine logo's op de sites, www.funkytownmall.com en die zijn allemaal lichaam sieraden sites.

Dingen die je nodig hebt

 • Dazzle dot stickers (ook wel Dazzle tape en Twinkle tape) zijn erg belangrijk, vooral in zilver en goud. Deze zijn te vinden op de meeste Wal-Mart-winkels.
 • 3-D stickers (vaak gemaakt door een bedrijf genaamd Symantec). Deze kunnen vaak worden gevonden op dollar winkels, koopje winkels en ambachtelijke aanbod winkels.
 • Craft edelstenen en metalen 3-D stickers, die kan worden gevonden bij Wal-mart, ambachtelijke winkels, stof winkels, kunst en hobby aanbod winkels, etc..
 • Kristal ontwerp stickers (bv. Mark Richards Enterprises, Inc.). Deze zijn te vinden op kunst / ambachtelijke aanbod winkels en dollar (of koopje) winkels.
 • Metallic, zwart en transparant draad. Deze is te vinden bij Wal-mart en stof winkels.
 • Kralen en ambachtelijke draad, die ook kan worden gevonden bij Wal-mart, en ambachtelijke winkels.
 • Acrylverf en nagellak. Ambachtelijke verf kan worden gevonden bij Wal-mart of art / ambachtelijke aanbod winkels. Nagellak is te vinden op drogisterijen en Wal-Mart (de glow-in-the-dark soort wordt vaak gevonden bij Wal-mart tijdens het Halloween seizoen).
 • Kleine, slanke borstel. Deze is te vinden op kunst aanbod winkels en in nail art kits (die kan worden gevonden in drogisterijen en Wal-Mart).
 • Tamelijk klein, transparant, koepelvormige no-slip stoppers. Deze zijn te vinden op home improvement en renovatie van woningen winkels.
 • Verbeelding