Wkanl

Hoe te vertellen als een piercing is geïnfecteerd

Vandaag de dag, zijn zeer populair geworden. De meeste van de tijd, zullen de mensen gaan en zowat elk deel van hun lichaam en niet twee keer over nadenken. Echter, veel vergeten dat er een risico van besmetting van het krijgen lichaamsdelen doorboord. Zonder de juiste zorg, kan een geïnfecteerde piercing leiden tot toekomstige littekens en talrijke gevaarlijke ziekten als niet onmiddellijk wordt behandeld. Hier is hoe om te vertellen als een piercing besmet is of niet.

Stappen

Hoe te vertellen als een piercing is geïnfecteerd. Kijk of de piercing is het geven warmte af.
Hoe te vertellen als een piercing is geïnfecteerd. Kijk of de piercing is het geven warmte af.
 1. 1
  Observeren. In een goed verlichte ruimte of kamer, neem een ​​kijkje op je piercing en vraag jezelf een aantal vragen.
  • Hoe oud is de piercing? De meeste van de tijd, zal een verse piercing niet goed te krijgen wanneer u uit de piercing salon's deur. Als je de piercing voor iets meer dan een week hebt gehad, zult u in staat om te zeggen of een infectie is opgetreden.
  • Waar is de piercing ligt? Als de piercing is in een gebied van het lichaam waar een infectie is meer vatbaar, (Ex: oor, navel, genitaliën, lip) dan zal er een hoger risico op infectie als niet verzorgd met de nodige voorzichtigheid.
  • Heb ik? Zelf piercings zijn gevaarlijker en gevoelig voor besmetting voor tal van redenen, zoals oneigenlijk gebruik van gereedschap, niet-gesteriliseerde apparatuur, gebruikte / gedeelde apparatuur, enz. Het is het beste om een professional om deze mogelijke problemen te voorkomen zien.
 2. 2
  Controleer op. De meeste van de tijd een frisse piercing zal uiteraard een beetje roze. Als de roodheid niet verdwijnt of het wordt donkerder, zou er een mogelijkheid dat het wordt besmet te zijn.
 3. 3
  Kijk voor. Als het gebied rondom de piercing ongewoon is opgezwollen gedurende langere tijd, is er een goede kans is geïnfecteerd.
 4. 4
  Kijk voor eventuele afscheiding of pus. Pus is de meest voor de hand liggende teken van een geïnfecteerde piercing. heeft de neiging om een ​​zeer lichte infectie geven, in dat geval moet je gewoon doorgaan met het normale reinigingsproces en zoeken naar tekenen van genezing. In het geval van een ernstige infectie zullen pus ofwel geel of groen.
  • Je piercing kan een heldere vloeistof die zouden kunnen worden, die een genezende piercing aangeeft afscheiden. Lymfe treedt op wanneer het bloed gaat in de haarvaten (kleine bloedvaten) en het lekken uit in het lymfestelsel. Het lymfestelsel verdeelt de lymfe in goede en slechte (de slechte lymfe gaat in je lymfeklieren, en je kunt ze voelen als je ziek bent).
  • U zult lymfe herkennen vanwege zijn witachtig-gele kleur en de korst vormt op de openingen van de sieraden.
  • In dit geval moet je gewoon doorgaan met je normale reiniging routine, zodat je piercing naar genezing goed te houden.
  • In de meeste gevallen, vloeistof afgescheiden van een piercing is waarschijnlijk lymfe, hoewel een dikkere, geurende of donkerder vloeibare misschien reden tot bezorgdheid zijn.
 5. 5
  Aandacht besteden aan de mate van pijn. Stekend gevoel, pijn, of het branden van een paar dagen na je piercing is normaal. Immers, je hebt net een lekke wond ontvangen. Echter, als je het gevoel een scherpe pijn bij het aanraken van het gebied, het zou kunnen worden besmet.
 6. 6
  Kijk of de piercing is het geven warmte af. Als de piercing is ongewoon warm aanvoelt of geeft warmte af, zou het kunnen worden besmet.
 7. 7
  Let op als u aanhoudende verlies van functie. Gebieden van het lichaam, zoals het kan door een piercing worden vertraagd en het krijgen van een infectie in dat gebied zou het alleen maar erger. Als het onderdeel is te pijnlijk om te bewegen, je zou kunnen hebben een infectie.
 8. 8
  Kijk uit voor / koude rillingen / misselijkheid. Koorts, soms opgevolgd koude rillingen en misselijkheid, is een duidelijk teken van problemen. Je hebt ofwel een gelokaliseerde infectie op de piercing site of een meer ernstige (mogelijk fatale) systemische infectie. Raadpleeg een arts als u een hoge en / of aanhoudende koorts, rillingen, of misselijkheid. Dit zijn geen normale reacties op piercing
 9. 9
  Behandel de infectie. Dus je hebt een infectie, wat nu? Eerste ding dat zou kunnen komen voor de geest zou zijn om de sieraden te verwijderen. Zo zou resulteren in een grote fout. Daarbij zou de piercing te dichten en te houden van de infectie binnen en niet toestaan ​​drainage, uiteindelijk leidend tot een abces. In plaats daarvan moet je blijven reinigen van het gebied zoals gewoonlijk en zien uw piercer zo snel mogelijk.

Tips

 • Als de infectie is mild, kan een huis remedie te gebruiken. Los 1 theelepel (5 ml) zeezout 1 kop (250 ml) van warm water in een schone beker, bij voorkeur in een wegwerp kunststof voor elke behandeling. Week de piercing of maak een kompres met een schoon washandje verzadigd met het zoute water. Doe dit twee tot drie keer per dag, vijftien minuten per sessie.
 • Knapperige randen niet altijd aangeven infectie, de meeste keren is het onderdeel van het genezingsproces. Het is NIET gecontacteerd worden 1 keer missen als u het schoonmaken van het minder dan 3 keer per dag. Ziektekiemen geen kans overslaan zodat beide moet je. Ook, tenzij je piercer u anders heeft verteld, Gooi antibiotische crème op je geïnfecteerde piercing. Warm water en zeezout oplossing is het meest aanbevolen voor ALLE piercing (Ik zou persoonlijk adviseren H2Ocean) anders is, kan niet geparfumeerde (dial) zeep en warm water doen de truc. Ik raad in gesprek met een arts of uw piercer voordat de behandeling van een infectie, want dit wanneer er geen infectie kan een hoger risico veroorzaken voor besmetting.
 • Knapperige randen of gebieden van piercings hoogstwaarschijnlijk geven infectie. Reinig deze dan en raadpleeg een arts.
 • Besteden veel aandacht aan infecties in het gezicht of orale piercings, de nabijheid van de hersenen maakt ze bijzonder gevaarlijk.
 • Het kan verstandig zijn om uw huisarts te zien, want hoewel ze meestal niet opgeleid op piercings en in plaats daarvan die baan is voor de professionele piercer, konden zij antibiotica voorschrijven of u doorverwijzen naar een specialist.
 • Meer dan reiniging of onder schone navel piercing leidt tot een grotere kans op infectie.
 • Als je een milde infectie in een oor piercing, kunt u antibiotica crème op zetten, Evenals de reinigingsoplossing geven ze je op de piercing.
 • Reinig uw oren vier tot vijf keer per dag als je bent sportief en deelnemen aan sportieve activiteiten.

Waarschuwingen

 • Ook niet aanraken je piercing, als uw handen zijn vol bacteriën die kunnen leiden tot uw piercing om besmet te raken.
 • Vermijd antibiotica crèmes of zalven als ze vangen vuil en puin en niet toestaan ​​dat de piercing te ademen.
 • Gebruik geen alcohol, waterstofperoxide, of iets dergelijks op de piercing. De formules zijn te sterk en zal nieuwe huidcellen die proberen om te vormen naar uw oor piercing genezen doden.