Wkanl

Hoe u uw tijd te beheren

Elk meisje krijgt haar periode. Het is logisch, en de meeste mensen hebben vragen, of hulp weten wat normaal is of hoe om producten te gebruiken nodig. Hopelijk zal dit artikel helpen.

Stappen

Hoe u uw tijd te beheren. Als je jong bent of dit je eerste periode, zou maandverband (pads) de beste optie.
Hoe u uw tijd te beheren. Als je jong bent of dit je eerste periode, zou maandverband (pads) de beste optie.
 1. 1
  Vertel je moeder! Ze kan je koopt de benodigdheden die u nodig hebt.
 2. 2
  Als je jong bent of dit je eerste periode, zou maandverband (pads) de beste optie. Je moeder kan je laten zien hoe dit te doen, of als je te verlegen om haar te vragen, gewoon trek je slipje naar beneden op je knieën, uitpakken van de verpakking, glijden de sticker op de onderkant van de pad en plak het op je ondergoed. De ronde zijde zal gaan aan de voorkant.
 3. 3
  Als je tampons gebruikt: uitpakken van de verpakking, zorg ervoor dat de string zijn opknoping neer en plaats de tampon ongeveer een halve vinger omhoog je vagina. Vergeet niet dat je vagina niet recht is, gaat het terug richting je ruggengraat, dus je zou nodig zijn om deze verticaal te voegen.
 4. 4
  Houd het levert naast het toilet in uw badkamer, of in uw slaapkamer. Je moet ook laten wat voorraden in een kleine make-up tas die u in uw tas of uw kast kan houden op school voor het geval je je menstruatie. Vergeet niet dat de verwijdering van de benodigdheden die u nodig hebt om: vouw het maandverband omhoog (of laat de tampon zoals het is) en gooi het in een bak, of de doos die u ziet in openbare toiletten of school-wc's.
 5. 5
  Uw periode kan bestaan ​​uit ongeveer 2-3 zware dagen, 2-3 middelgrote dagen en 1-2 dagen licht. Op een zware dag heb je nodig om het maandverband te veranderen om de 2-3 uur. Op een medium dag, 3-4, en op een lichte dag, 4-5. U kunt maandverband kopen in verschillende absorpties, maar nooit een maandverband laat daar te lang, want u zult beginnen ruiken een onaangename geur. Laat nooit een tampon in voor meer dan 4 uur (2 op zware dagen) als je in gevaar of TSS (zie waarschuwingen). Ook als je gaat om tampons te gebruiken kun je ze niet de hele tijd, als je nodig hebt om je vagina wat tijd om lucht te geven. Gebruik nooit tampons 's nachts, als zou slapen door je' s nachts, dus niet het veranderen van je tampon voor 8-12 uur.
 6. 6
  Houd het kopen van verschillende merken van maandverband / tampons totdat je degene die je het best bevalt. Vergeet niet dat elk meisje is anders, dus probeer verschillende merken, niet alleen de populaire.

Tips

 • Night-time kan een nachtmerrie voor perioden, vooral pijn. Draag een dikkere en meer absorberend inlegkruisje of, als je echt wilt, tampon. Als je menstruatiepijn nemen ibuprofen voordat je naar bed en liggen op je zij, met een kussen strak aan u, terwijl gekruld in een bal. Op deze manier zou de zwaartekracht naar beneden drukt minder op je baarmoeder, en het minder pijnlijk dan slapen op je rug te maken.
 • Als je ongesteld bent draag zwarte ondergoed en broek, want als je lekken en bloedvlekken je broek niemand zal het merken. Als je niet kunt dragen zwart, probeer dan het dragen tomboy langere broek over kleinere slips, omdat dit zal weer genieten van bloed.
 • Hou je niet van het idee van een kalender? Waarom niet deze coole nieuwe app genaamd 'roze pad' te downloaden? Het doet alles voor je. Het vertelt u welke dag bent u gebonden aan beginnen.
 • Als je slechte menstruatiepijn, er zijn veel dingen die je kunt doen: je kunt een warmwaterkruik van toepassing op het gebied, neem ibuprofen of andere anti-inflammatoire pijnstillers, hebben een warm bad of knuffelen een kussen te helpen verlichten je baarmoeder spieren. Waarbij je je voeten omhoog tegen de muur, terwijl liggend op je rug helpt ook. Het houden van een warme kruik op je buik terwijl je dit doet maakt het nog effectiever.
 • Houd een kalender van toen je je menstruatie, wanneer het eindigt en welke dagen zijn zwaar / licht.
 • Vergeet niet elke maand dit gebeurt om vrouwen over de hele wereld. Je bent niet alleen en het is gewoon een van het leven ongelukkige kleine dingen die we allemaal te maken hebben met!
 • Je hoeft niet te granny broek te dragen elke periode! Als je het gevoel bewust over het dragen van grotere broek, probeer dan het dragen van degenen met mooie kleuren op het of patronen in plaats van alleen beige / bruine kleur!
 • Broek zonder elastiek / EVC kan worden comfortabeler om te dragen als ze niet in je buik hoeft te snijden zo veel, het houden van pijn tot een minimum beperkt.
 • Als je denkt dat je bent vanwege je menstruatie binnenkort krijgen (periode van de meeste vrouwen komt ongeveer elke 28 dagen, maar het duurt 2-3 jaar voor uw menstruatiecyclus te krijgen in een patroon, dus verwacht niet dat het om regelmatig te komen) proberen gebruik liners. Liners zijn ongeveer zo dun als papier, en zijn ontworpen om slechts een beetje bloed te absorberen, maar stopt u lekken voor ongeveer een uur. Liners kan ook gebruikt worden om ontlading, waar je begint rond het zien van de tijd dat je eerst krijg je menstruatie te verzamelen.
 • Als het gaat om pijnstillers, probeer het nemen van ibuprofen of ontstekingsremmende pijnstillers zoals deze kunnen helpen om de weeën minder ernstig als het blokkeren van de pijn te maken. Als u doorgaat met deze nemen volgens de instructies op de verpakking gedurende de dag dat ze kunnen voorkomen dat pijn evenals behandelen!
 • Vergeet niet dat dingen erger worden voordat het beter! Periodes zullen vaak pijnlijker / zwaar worden aan het eind van de eerste dag aan de tweede dag, voordat hij lichter en minder pijnlijk. Dit varieert van vrouw tot vrouw, maar meestal gebeurt het in een crescendo / decrescendo patroon.
 • Als je menstruatie onregelmatig / zwaar / pijnlijk, raadpleeg dan een huisarts. Kunnen zij in staat om nuttige medicijnen te voorzien om te helpen.
 • Zo veel als u wilt uw leveringen in de badkamer te houden, bedenk dan dat de stoom uit je warme douche kon krijgen in uw voorraden en maken ze de stoom te absorberen.

Waarschuwingen

 • 78% van de vrouwen krijgen menstruatiepijn (krampen) vlak voordat ze hun tijd, zodat ze weten dat het komt. Maar als je menstruatie pijn is te slecht (duizeligheid, extreme pijn, bijna flauwvallen) raadpleeg uw arts.
 • Als je een tampon achter in voor een lange tijd loopt u het risico van TSS. Voor meer informatie over TSS, Google Toxic Shock Syndroom.
 • Sommige vrouwen zijn bloedarmoede. Anemie is wanneer de telling van ijzer in je bloed is laag. Het kan worden veroorzaakt door een periode te vaak (elke 2-3 weken) en / of komt zo zwaar is. Dit komt omdat je verliest te veel ijzer voor je lichaam bij te houden. Als u krijgt zware periodes vaak, worden duizelig of over te geven uit, raadpleeg dan uw arts.