Wkanl

Hoe te mooi en schoon, terwijl het gevoel op je menstruatie

Ben je moe van het gevoel verschrikkelijk, onrein, en nutteloze terwijl op je menstruatie? Misschien heb je hem al een tijdje of je bent een nieuw-starter. Hoe dan ook, kan deze Google je beter te voelen tijdens uw tijd van de maand.

Stappen

Hoe te mooi en schoon, terwijl het gevoel op je menstruatie. Het hebben van voorraden is het allerbelangrijkste.
Hoe te mooi en schoon, terwijl het gevoel op je menstruatie. Het hebben van voorraden is het allerbelangrijkste.
 1. 1
  Het hebben van voorraden is het allerbelangrijkste. Als u uw periode hebt gehad voor een tijdje zul je weten welke producten je wilt, hoe zwaar je flow is en als je liever tampons of pads. Als u net begonnen met de meeste mensen gebruiken gewoon pads, praten met een vertrouwde volwassene, beste vriend of zus over welke producten u moet gebruiken. Of vasthouden aan de reguliere kamers voor uw leeftijdsgroep. Bestel gratis samples zodat je ze kunt proberen allemaal [ze niet proberen op school of werken, omdat het beter is om lekken thuis dan in het openbaar zou zijn].
 2. 2
  Als je bang bent van lekken zoals velen van ons zijn, verander je pad / tampon regelmatig, vooral als je zwaar bent. Als u niet in staat zijn om het te veranderen en je hebt een zware stroom ofwel gebruik maken van zowel een pad en tampon, of gebruik een kussen en twee paar ondergoed. Ik stel voor het dragen van een pad dan het dragen van een aantal korte broek en een paar losse broeken voor comfort en geruststelling.
 3. 3
  'S nachts zou ik een zware pad of een' s nachts een te gebruiken, omdat je gewoon in staat zijn om het te veranderen. Draag oude broek en pyjamabroek. Als u denkt dat u misschien lekken wikkel een oude handdoek of deken om je heen.
 4. 4
  Je zou kunnen krijgen krampen, maar het is het beste om op te staan ​​en op het punt om je gedachten af het. Misschien wat oefening, maar geen intensieve training. Probeer het doen van wat lichte stretching. Als het voelt echt slecht, vraag je moeder om een ​​ibuprofen. Krijg je vaak rugpijn, dus niet onderuit en misschien gaan liggen. Probeer een warmwaterkruik of wrijf je buik zachtjes! Als je een kat, laat hem / haar om te zitten op je, ze fungeren als een warmwaterkruik vooral wanneer ze spinnen!
 5. 5
  Als je dat doet P. E op school proberen om deel te nemen of krijgen een briefje van je ouders als je het gevoel echt slecht. Als je zelfbewust over het veranderen, ga in de badkamer, in een eigen hoekje of draag een lange t-shirt. Vergeet niet om zelf regelmatig te controleren.
 6. 6
  Vergeet niet om comfortabel te kleden, strakke billen zijn niet comfortabel. Misschien draag wat losse joggingbroeken. Probeer het en draag donkere kleding als u zich zorgen maakt over lekken, of zorg ervoor om een ​​jas te hebben met u te binden om je middel, voor het geval dat.
 7. 7
  Soms kan het gênant om je moeder te praten over deze dingen, maar ze begrijpt. Na alles wat je beiden zijn vrouwen.
 8. 8
  Als je dat doet vlek een broek of iets, wassen met koud water en zout en wrijf daarna laten drogen en opnieuw te proberen. Ook het wassen van de vlek met waterstofperoxide zal werken, zorg ervoor dat je het uit te testen eerst om ervoor te zorgen het zal niet bleken of verkleurt uw kleding. Het zal hopelijk zijn vervaagd, vouw ze op of zet ze in de was. Of giet er iets naar beneden en wrijf dit en zeggen dat je iets hebt gemorst onderaan uw bodems!
 9. 9
  Niet wentelen erover en stress omdat elke gezonde meisje zal krijgen en zal begrijpen hoe je je voelt. Als u nodig hebt om uw beste vriend of iemand praten u geopend bent met je gevoelens.
 10. 10
  Eet gezond tijdens je menstruatie. Blijf weg van zout, vet voedsel - zij zullen u leiden tot slechter voelen. Heb wat fruit - bananen zijn bekend voor het helpen met krampen.
 11. 11
  Je zou kunnen krijgen emotioneel, is het misschien PMS [zoeken het voor meer informatie]. Probeer kalm, lachen en glimlachen te blijven, zal je emotioneel beter te voelen.
 12. 12
  Houd een kalender of dagboek van wanneer je ongesteld bent, hoe lang het duurt, hoe je je voelde, en hoe zwaar het was.
 13. 13
  Zorg altijd voor reserve maandverband en tampons bij je. Zelfs als je geen problemen met onregelmatigheden hebben, kan een vriend in nood voor de levering. Het is altijd beter te zijn voorbereid.
 14. 14
  Proberen om een douche elke dag voelt u zich schoon en fris zijn. Spuit wat van je favoriete parfum / body spray te houden u ruiken zoet.
 15. 15
  Als je bang bent dat iemand hoort u veranderen in de badkamer, naar binnen gaan als het leeg is of doe het terwijl een toilet doorspoelen! Vergeet niet om goed te ontdoen van de gebruikte items.
 16. 16
  Als je ontslag weliswaar niet op uw periode, een inlegkruisje gebruiken. Inlegkruisjes zijn ook een goed idee om te gebruiken wanneer u verwacht je menstruatie tot een onverwachte lekkage te voorkomen.
 17. 17
  Is er iets uit en voelen abnormaal? Het is het beste om het te krijgen uitgecheckt. Beter voorkomen dan genezen!
 18. 18
  Tenslotte laat het je naar beneden. Het is gewoon een van die dingen van ons allemaal vrouwtjes hebben om door te gaan, het bewijst dat we gezond en vruchtbaar voor de toekomst.

Tips

 • Dit is niet relevant, maar je kunt veel leren door te kijken en te vragen, dat is hoe de meeste van de dingen geschreven in dit artikel werden geleerd.
 • Probeer niet te denken over het te veel. Dit geeft u nog meer benadrukt te maken. Niemand zal weten dat u op uw periode als je niet vertellen.
 • Als je menstruatie neiging te stinken, gebruik geparfumeerde pads.
 • Probeer niet om geparfumeerde pads gebruiken, kunnen ze de huid irriteren.

Waarschuwingen

 • Heb een tampon niet weg voor meer dan 8 uur te wijten aan het feit dat als het er in zit om lang je zou kunnen worden aan het risico van TSS [Toxic Shock Syndrome] dat is zeldzaam, maar gevaarlijk. Wees niet bang, want slechts 2% van de vrouwen over de hele wereld te krijgen, en je bent waarschijnlijk niet een van hen!

Dingen die je nodig hebt

 • Pads / Tampons
 • Agenda / Kalender
 • Body spray / parfum
 • Ibuprofen, Aleve, Advil.. mensen verschillend reageren op verschillende pillen.
 • Case voor leveringen
 • Warmwaterkruik