Wkanl

Hoe je gezond, schoon en goed uitziende voeten krijgen

Voeten lijken te zijn zeer vergelijkbaar met de handen. Maar ze doen niet altijd dezelfde behandeling. Omdat onze handen zijn altijd op elkaar, we kijken na hen, ze te behandelen met manicure, nail art, en fancy lotions en crèmes. Het is gemakkelijk om je voeten te verwaarlozen, maar het is een zeer slechte gewoonte. Verwaarlozing verzorgen en het verzorgen van uw voeten kan leiden tot geel, gechipt, en dik teennagels, droge en schilferende huid, en al met al, walgelijk voeten.

Stappen

Hoe je gezond, schoon en goed uitziende voeten krijgen. Zorg ervoor dat je eigenlijk schone voeten.
Hoe je gezond, schoon en goed uitziende voeten krijgen. Zorg ervoor dat je eigenlijk schone voeten.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je eigenlijk schone voeten. Werken met stinkende en vuile voeten is te walgelijk voor woorden en een totaal uit te schakelen.
  • Krijg een voet-bestand of een brok van puimsteen en het gebruiken om zich te ontdoen van een harde, droge of schrale gebieden van uw voeten. Het is walgelijk, maar je voeten zal beter kijk dan voorheen.
  • Pak wat zeep en een kleine emmer. Vul de emmer ongeveer halverwege met warm water, en beginnen schrobben! Je zult waarschijnlijk een handdoek nodig hebt om je voeten schoon te maken, ook.
  • Was uw voeten helemaal over-rond de enkels, op de bodem, en in de buurt van je teennagels!
  • Gebruik een oude tandenborstel om de teennagel, en het deel schrobben eronder. Haast je niet door deze stap-achterover leunen en genieten van het warme water.
  • Niet slap af op een deel-schoon uw voeten grondig. In de toekomst, zorg ervoor dat je altijd je voeten wassen in het bad of douche. Het is gemakkelijk om te vergeten, maar niet doen. Het duurt maar een extra minuut of zo.
 2. 2
  Droog je voeten. Wrijf ze dan niet, dep ze droog. Laat ze een beetje vochtig, niet helemaal droog, of ze gaan allemaal peeling en weer gesprongen. Dat is een regel voor elke drogen van uw huid - proberen om het een klein vochtig, en dep het droog in plaats van te wrijven. Echter, droog goed tussen de tenen. Niet knippen uw teennagels of wrijven op een voetcrème gewoon nog-dat later komt.
 3. 3
  Pak iets om je voeten te masseren met. Raak niet in paniek, je hoeft niet de duurste masseren lotion in de wereld nodig hebben. Je hoeft niet eens masseren lotion. Olijfolie is geweldig, net als yoghurt, warme melk, of citroensap. Gebruik je fantasie-blik rond op de gewone huishoudelijke artikelen. Masseer je voeten langzaam, en zorg ervoor dat je niet een deel van uw voeten missen. Doe geen vocht tussen de tenen. Ontspan.
 4. 4
  Spoel af wat je hebt gebruikt in warm water. Als het olijfolie of iets dat kan worden gewreven in, niet wassen het af-het is goed voor je huid. Echter, als je gewend yoghurt, wrijf op een klein beetje en dan spoelen elke extra bits.
 5. 5
  Wrijven op een mooie voet lotion. U kunt zelfs gebruik maken van een gezichtscrème als je wilt. Er zijn veel verschillende lotions, dus niet gewoon de eerste die je ziet. Lezen wat de lotion zegt dat het doet. De prijs betekent niet dat de kwaliteit is beter, er zijn eigenlijk een aantal besparingen merken die zijn fantastisch. Zorg dat je altijd een crème of make-up / huidverzorging product te testen voor gebruik, door wrijven een beetje op je pols en wacht 24 uur. Wrijf de lotion in, niet alleen smeren het overal. Vergeet niet de achterkant van je voeten, de hielen en de enkels. Gebruik niet veel lotion, maar op hetzelfde moment, geen gebruik maken van een kleine schar.
 6. 6
  Pak een paar nagelknipper en trim je teennagels. Vergeet niet om schoon te maken onder de nagel voordat je ze knippen. Zorg ervoor dat u niet knipt de nagels zo kort dat het pijn doet, en niet uw vlees of iemand anders met wat je gebruikt voor het reinigen van je nagel niet porren. Haast je niet door deze stap, ofwel. Wees voorzichtig om de nagels knippen op dezelfde lengte en vorm, en laat geen restjes vuil te schuilen onder je teennagels. Nagels moeten worden geknipt als rechtdoor over mogelijk. Vijl edgy hoeken.
 7. 7
  Zetten op nagellak. Als je gaat ergens speciaal, pak een mooie kleur. Als je gewoon opknoping rond en niet te doen niets bijzonders, neem alleen duidelijke polish. Net als je nagels, je teennagels moet een pauze van al die sterke nagellak of ze kunnen geel worden en krijgen beschadigd. Wees voorzichtig en laat geen nagellak morsen op uw werkelijke voet-het is een echte pijn te wassen. Als je aankleden, je kleren of op zijn minst je broek op voor de start. Voor gekleurde nagellak, zorg ervoor om sandwich de kleur tussen heldere glans, om het te beschermen en glans toe te voegen. Voor helder, glanzend, gewoon schilderen op een paar jassen. Er is geen nauwkeurige hoeveelheid nagellak-lagen is afhankelijk van de dikte van de nagellak. Je beoordeelt. Als je gaat ergens speciaal, wacht tot de nagellak te drogen en dan voorzichtig op je schoenen. Als u niets doet, glijden op een paar sokken-lijkt het een schande te verdoezelen die mooie voeten, maar ze de warmte en voeding van de lotion nodig.
 8. 8
  Afgewerkt.

Tips

 • Zoals eerder gezegd, zorg ervoor dat je altijd je voeten wassen in de douche. Gebruik een douchegel of zeep, het maakt niet uit. Scrub ze rond de enkels, spijkers, en de zool van de voet.
 • Voor een snelle pedicure, was uw voeten, wrijf in sommige moisturizer en glijden op een paar sokken voor het slapengaan. Uw voeten zullen zacht en weelderig in de ochtend-klaar om te worden geschilderd!
 • Hydrateren altijd uw voeten. Na het douchen of baden, dep jezelf droog en doe dan een full body hydrateren. Onder je voeten-elk onderdeel van uw voeten, ook. Het een gedoe lijkt misschien, maar in de tijd dat je zult beseffen hoe zacht je huid is geworden, en hoe de huid op je hielen is niet meer peeling.
 • Voordat u begint, selecteert een dikke paar sokken en leg ze op de verwarming, of ergens warm. Laat ze daar en dan zet ze op je voeten worden getrakteerd op warmte!
 • Wrijf tea tree olie op je voeten om de paar dagen als het helpt de huid te genezen en te herstellen.
 • Als u wilt, scrubben je voeten en de droge, dode huid op de top van je tenen.
 • Ook het toepassen van talkpoeder kan drogen de huid, gebruik dan een bestand of puimsteen.
 • Gebruik Q tips om moisturizer tussen de tenen van toepassing.
 • Als je bij een vriend of een vriend of twee over, krijgen ze om uw nagels te lakken. Als ze goed in, zal het blijken echt professioneel uit. Het kan ook heel leuk-experimenteren met patronen en nail art.
 • Heb je gemerkt dat als je ooit tijd doorbrengen in de zee golven uw voeten zijn ultra schoon. Het zand en zeewater doen al het werk voor u. Ontspannen en genieten. Dit is de beste remedie voor zelfs de vuilste voeten.

Waarschuwingen

 • Zoals eerder gezegd, altijd make-up / huidverzorging producten te testen voordat ze daadwerkelijk gebruik. Wrijf een beetje op je pols en wacht ten minste 24 uur. Als je naar buiten komen in een uitslag of iets ziet er een beetje dodgy, vermijd het gebruik van het product.