Wkanl

Hoe maak je een aantrekkelijk en aanspreekbaar meisje te zijn

Heb je nodig om het beste uit jezelf naar voren gebracht? Ben je verlegen, en denken dat je onzichtbaar bent? Wil je jongens om u merkt, zonder afbreuk te doen aan uzelf of wijzigen van uw persoonlijkheid? Dit is niet een persoonlijkheid makeover, het is maar een paar manieren om je 'awesomeness' duidelijker worden.

Stappen

Hoe maak je een aantrekkelijk en aanspreekbaar meisje te zijn. Vergelijk uzelf met een paar.
Hoe maak je een aantrekkelijk en aanspreekbaar meisje te zijn. Vergelijk uzelf met een paar.
 1. 1
  Vergelijk uzelf met een paar merendeel van de tijd als we kijken naar een, zien we wat we gewend zijn te zien en niet altijd wat er is. Wij hebben meer kans om onze reflectie zien en merk het kleine dingen die niemand anders zou en maak een big deal over. Ook de manier waarop we onszelf zien is heel anders dan de manier waarop andere mensen ons zien. Het idee van dit is dat je een nauwkeuriger aan te geven fysieke beschrijving van jezelf door het vergelijken van de manier waarop je kijkt met iemand anders. Dit is niet bedoeld om een ​​negatieve vergelijking, iets wat we vaak doen.
 2. 2
  Kijk niet naar het meisje naast je en denk 'haar haar is zo perfect en de mijne is zo'n puinhoop, "of" haar is onberispelijk en de mijne is afschuwelijk ". Dit is niet de vergelijking in dit artikel is het over.
 3. 3
  Bel een vriend over en maken haar naast je staan ​​en kijk naar de twee van u in de spiegel. Controleer uw fysieke kenmerken met de hare. Is je haar langer, korter, curlier of rechter? Is uw huid bleker of donkerder? Uw ogen zijn groot of klein? Het enige wat je hoeft te doen is het identificeren van uw fysieke eigenschappen. Ze zijn van jou en jou alleen! Ze zijn niet beter of slechter dan iemand anders. Ze zijn van jou te gebruiken. En je moet accepteren dat, hoewel je andermans ogen of neus kan willen, kunnen zij worden willen jou! Je bent uniek, dus vergeet dat.
 4. 4
  Schrijf op wat je hebt waargenomen neer: "halflang haar, ogen dicht bij elkaar, volle lippen, onder het gemiddelde lengte, normale huid, meestal dragen donkere kleding, geen sieraden": Bijvoorbeeld, je lijst zou zoiets zijn. Kijk over de lijst. Gaan over deze lijst en zeg tegen jezelf dat dit je. Ongeacht jongen die je krijgt moet je met dit alles.
 5. 5
  Begrijpen dat dit is hoe andere mensen je zien, en dat is hoe ze je zullen beschrijven indien gevraagd. Zorg ervoor dat u goed met deze zijn. Ongeacht hoe leeggelopen je ego is, moet je accepteren dat je op deze manier gemaakt en zijn prachtig. Denk aan alle beroemde film-en tv-sterren die minder dan perfecte eigenschappen te hebben. Neuzen die te lang en te kort, hoogtes die ver boven of onder het gemiddelde, huid die allerlei verschillende kleuren. Wat maakt hen mooi is het feit dat ze willen wie ze zijn (en misschien een dure make-up artiest, maar de mooiste beroemdheden zal geweldig uitzien met of zonder make-up, en het is omdat ze vertrouwen hebben). Ga niet verder totdat je hebt begrepen en aanvaard dat de manier waarop je kijkt is perfect... voor u.
 6. 6
  Onderzoek uw persoonlijkheid: Wat zijn de dingen die je wilt? De dingen die je niet leuk vindt? Wat zijn de dingen waar je trots op bent? Je zou veel smaak hebben in de muziek, maar als niemand weet het, je bent echt niet waarschijnlijk dat iemand die houdt van dezelfde muziek als u voldoet aan (tenzij ze hebben gesproken met u, natuurlijk). Ooit het gevoel dat er niemand in de school / college die is als jij? Het is gewoon omdat je niet weet waar ze zijn.
 7. 7
  Druk uw persoonlijkheid! Verwijzend naar de muziek bijvoorbeeld, een manier waarop u kan uw smaak uit te drukken in de muziek is door het verkrijgen van pennen of shirts van je favoriete bands. U kunt de pinnen op uw tas en draag de overhemden keer in een tijdje. Je zal jezelf uit te drukken aan iedereen die toevallig naar je kijken, zonder daadwerkelijk iets te zeggen. Versier je notebooks met foto's, citaten, iets dat de manier waarop je denkt blootstelt. Het is meer de moeite waard om dit te doen op notebooks dan lockers. Alleen jij en een paar mensen zien de binnenkant van je kast. Gebruik maken van iets dat waarschijnlijk te zien.
 8. 8
  Verander je look, licht: Probeer iets nieuws. Draag je altijd je haar? Laat het naar beneden en zie hoe het eruit ziet. Nogmaals, dit werkt het beste met de vergelijking techniek. Niet uitvoeren, tenzij je het leuk vindt, en niet de uitvoering van het onmiddellijk ofwel. Heb je nog wat meer dingen om in orde te krijgen voordat je iedereen kan wow.
 9. 9
  Be vocal: Niet hard, niet spraakzaam, niet overdreven vriendelijk. Maar zorg ervoor dat iedereen op school heeft tenminste je stem hoorde een keer. Of het was toen je een vraag in de klas vroeg of zei "Sorry, excuseer me" als je botste tegen iemand, zorg ervoor dat u uw stem gebruiken. Praat niet als je niet comfortabel, maar als je denkt dat je iets kan toevoegen aan het gesprek, gewoon open en zeg het. Een ander ding dat u wilt doen, is praten meer als mensen praten meestal minder, en minder praten als mensen praten meestal meer. Bijvoorbeeld, als je crash in iemand anders, de meeste mensen zouden gewoon zeggen "Sorry" of "Neem me niet kwalijk" en verder te gaan. Je moet uitbreiden dat. Zeg iets als "Oh, het spijt me zo, ben je in orde? '. Als mensen wordt gevraagd iets als "Heb je nog plannen voor het weekend?", Zal de gemiddelde persoon te lanceren in een lange gedetailleerde uitleg van wat ze doen en waarom en nodigen iedereen anders om mee te gaan. Met zoiets kort zijn. Het doel hiervan is om uw reacties te maken uit de gewone. Zijn ze meer kans om te onthouden als je opvallen, zelfs als het iets zo klein als de lengte van uw straf.
 10. 10
  Start glimlachen: Als je iemand's eye (jongen of meisje) vangen en als je kijkt naar iemand die op exact hetzelfde moment dat ze je zien, glimlach. Slechts een klein, bescheiden soort glimlach. Degene die zegt "he, zagen we elkaar op hetzelfde moment" niet een die zegt "ooh oogcontact! Awesome!" of 'Wil je me uitchecken ". Een halve glimlach zal doen. Probeer niet om uw tanden te laten zien hoor. Dat is een ding dat kan worden geïnterpreteerd als een mogelijke flirt move (als het een jongen) of een overdreven vriendelijk zet (als het een ander meisje). Als iemand een grap, lach! Niet giechelen. Niet glimlachen. Grappen zijn bedoeld om te lachen stimuleren. Als het een lame grap, lachen om haar 'kreupelheid'. Niet alleen zal dit verbeteren van uw stemming en geeft je een beetje een boost zelfvertrouwen, zullen de mensen om je heen merken dat je meer.
 11. 11
  Doe mee met iets waar geen van je vrienden zijn betrokken: Dit zal een beetje moed nodig, maar denk erover na, als geen van je vrienden zijn in, zelfs als je iets doms doet, zullen ze er niet zijn om te lachen op je af. U kunt lid worden van een club of een team. Zorg ervoor dat je geïnteresseerd bent in wat je wel halen. Het voordeel van dit is niet alleen het ontmoeten van nieuwe mensen, maar het ontmoeten van mensen zou je anders nooit ontmoet, en ook een kans om meer vertrouwen. Als geen van de mensen die je kent zijn rond, kunt u laten gaan een beetje. Iets meer vocale en uitgaande. De andere kinderen niet weet dat je bent meestal niet zo. En je zult jezelf nog meer genieten. Iedereen moet soms een beetje ongewoon. Zorg ervoor dat u niet bezig met een 180 graden persoonlijkheidsverandering!
 12. 12
  Niet voorgevoel als je loopt: Dit is een heel klein ding, maar erg belangrijk. Mensen hebben de neiging om je merkt alleen als je goed staan. Het maakt je ook meer elegant en maakt je zelfverzekerd en aanspreekbaar.
 13. 13
  'Ingewijde gesprek: Als je merkt dat je alleen met iemand, een opmerking maken of lachen naar ze en stel jezelf voor. Als je wacht voor andere mensen om de eerste stap altijd te maken, zal je het onzichtbare meisje tot senior jaar. Als je nerveus rond jongens, doe dit met meisjes. Ze zouden kunnen worden cynisch en zelfs onbeleefd, maar vergeet niet dat het niet uitmaakt. Je bent het verbeteren van jezelf, niet op zoek naar een nieuwe beste vriend. Vergeet niet om niet persoonlijk geen negatieve commentaar. Trouwens, wat gaan ze toch doen? Aanklagen voor het zeggen "hello" en lachend op hen? Het is ok als ze je negeren. Het idee is om te beginnen met het nemen van het initiatief om te praten. En sommige mensen misschien aardig tegen je zijn en je zou een nieuwe vriend... zeker dat ze geen vervanging voor uw beste vriend te maken, maar het is nog steeds leuk om iemand te zwaaien om in de gang hebben. U bent niet iets te verliezen als u het initiatief nemen. Je zou iets te verliezen als je dat niet doet. Zodra u vertrouwd bent het starten van een gesprek met meisjes zijn, kunt u verplaatsen naar de jongens. De beste manier om te beginnen met een man is door gewoon glimlachen en zeggen "Hey" en wacht op hem te reageren, niet te veel conversatie, als je ze weer te zien, kunt u een goed gesprek te beginnen.
 14. 14
  Uitvoering van de 'veranderde blik' eerder gezegd: Nu dat je een paar vrienden buiten uw kring (of gewoon kennissen zelfs, dat is prima) en nu dat je een beetje meer vertrouwen en niet bang is om zichtbaar te zijn. Zolang je denkt dat je er goed uitziet, hoeft u zich geen zorgen te maken over andere mensen. Doe een beetje moeite in de manier waarop je kijkt en stel je voor als een oudere en zelfverzekerde vrouw. Meestal verbeelden zelf ouder zou je loopt een beetje van een rand, een doel te geven. Zoiets als het spelen dress-up. Ook niet vergeten, als een van de meer populaire mensen gaan uit van hun manier om te reageren of zelfs te verstaan, het betekent dat ze je opgemerkt en dat je niet kan worden genegeerd. En de meeste van de tijd, betekent dit dat ze iets om jaloers op of bedreigd door hebben. Ze kunnen je zelfs beledigen (hoewel het is leuk als ze dat niet doen) omdat je mooier dan ze kijken.
 15. 15
  Draag lichte kleuren: Dit is een ander klein maar belangrijk ding. Jongens over het algemeen merken meisjes als ze zijn... goed laten we gewoon zeggen dat als ze niet iets dat is dezelfde kleur als de kast of muur dragen. Ze associëren ook felle kleuren met vertrouwen en laagdrempeligheid.
 16. 16
  Wees niet een mensen-pleaser. Als een van uw nieuwe (of oude) vrienden je vraagt ​​om iets wat je niet wilt doen. Geef ze de 'look', de een een leraar zou kunnen geven als je zegt "mijn hond heeft mijn huiswerk opgegeten", een semi-geamuseerde, half niet-gelovige expressie. Glimlachen enkel een klein beetje, geef je beste sarcastische / geamuseerde uitdrukking en schud je hoofd nee. Als ze vragen "waarom" kijken naar hen recht in de ogen en zeg "waarom niet?". Als ze druk je, raak niet in paniek. Niet schreeuwen of zeg "nee! Je kunt me niet maken! Weg!". Houd oogcontact en lachen zelfs als je kunt. Sarcasme zou zeer nuttig zijn in een geval als dit... en humor. Laat ze met de aard van de belediging die zou ze denken, en dat je genoeg tijd om weg te komen zou geven. Als je denkt dat je wordt onder druk te veel, weg te lopen. Niet alleen zal dat je sterker als persoon te maken, maar je zult anderen laten zien dat je bent zelfverzekerd en je durft nee te zeggen als je bedoelt nee. De meeste mensen doen dat niet. En dat is waarom, nee-zeggen is veel aantrekkelijker en inspirerender dan ja zeggen, zelfs als mensen beseffen het niet op dat moment.
 17. 17
  Besteed tijd aan je uiterlijk: Je kunt niet verwachten dat mensen lastig vallen met je als je niet lastig vallen met jezelf. Probeer een beetje make-up, maar nooit overboord gaan. Een suggestie zou zijn om zich te concentreren op de ogen. Niemand heeft ooit lelijk of weinig vleiende ogen. Als je de ogen spelen up, zal je niet alleen cool uit, maar als mensen tegen je praat, zullen ze meer gefocust. Bij jongens praten over hun favoriete dingen over meisjes, ze bijna nooit de ogen als de top-factor noemen, maar ook kunnen ze niet beseffen dat het het oogcontact dat de attractie in de eerste plaats begint.
 18. 18
  Wees niet bang om plezier te maken van jezelf: Een zekere manier om andere mensen comfortabel rond je maakt is eigenlijk een beetje de draak steken met jezelf. Bijvoorbeeld, als je een kamer binnengaat en je trip, lachen hem uit en zeg iets als "Wow, ik ben zo'n kluns vandaag". Niet alleen zal het u minder slecht als iemand anders lacht naar je, zal het uw toegankelijkheid te verbeteren. Iemand die kan lachen om zichzelf (en anderen soms ook zonder dat het gemiddelde) is een zeldzame en geweldig persoon. Hey, niemand is perfect. En zou je niet liever plezier van jezelf in plaats van iemand anders doet het voor je?
 19. 19
  Hou van jezelf: Hou van de manier waarop je bent, de manier waarop je bent veranderd. Tevredenheid is besmettelijk.

Tips

 • Wees jezelf en hou je persoonlijkheid.
 • Als je heel verlegen over te praten met jongens, beginnen met een man die is niet een om nervositeit te inspireren. Begin met je leraar, vragen over een opdracht of iets. Ga dan naar de andere 'onzichtbare' kerels rond, degenen die niet overtuigd ofwel, een praatje met hen. Het zou veel helpen, want als je het gesprek te beginnen zou je meer vertrouwen dan ze zijn en ze zijn helemaal niet waarschijnlijk om u te sluiten of je uitlachen als ze te verlegen.

Waarschuwingen

 • Wees niet te kieskeurig over het soort man die je wilt aantrekken of verbazen. Zelfs niet beginnen te denken op die manier. Het idee is om u zich aantrekkelijker en aanspreekbaar, niet om je aangekoppeld om je droom man voor prom. Vergeet niet dat iedereen verdient een kans.
 • Wees nooit onbeleefd. Grofheid is nooit aantrekkelijk. Sarcasme kan zijn. Maar niet onbeleefdheid... ooit. Zelfs als je hard verleid te worden verstaan. Niet doen.
 • Als je geconfronteerd wordt met veel peer pressure, praat het uit. Met je vrienden, een volwassene of een anonieme hulplijn zelfs.
 • Sluit geen compromissen uw bestaande vriendschappen, tenzij je echt niet wilt deel van hen in de eerste plaats.
 • Doe dit niet alleen om populair te zijn. Het is niet de bedoeling dat je in de schijnwerpers, het is gewoon om ervoor te zorgen dat je in een plek waar je kan worden gezien, gehoord en gewaardeerd.
 • Als u niet tevreden bent met de manier waarop je bent veranderd, kunt u terugkeren naar uw oude zelf. Dit is geen transformatie, de resultaten zijn volledig afhankelijk van u. Het is een keuze, en het is jouw keuze.