Wkanl

Hoe te overtuigen je ouders om u te laten een paard te kopen

Jonge meisjes en jongens in het hele land al nadenken het antwoord op deze vraag al jaren. Je hebt gemaakt straight A's, opgeslagen elk artikel in de Amerikaanse Pony Club handboek, bewezen uw verdienste door trouw zorg voor Teddy elke dag (zelfs de dagen je ziek met de griep waren!) Dus je zou denken dat het krijgen van een simpel ja of nee antwoord van de imposante ouderlijke eenheid zou het minste van je zorgen zijn. Ach, dat is zelden het geval, de ouders geven vaak de meest hardnekkige van de belemmeringen voor het paard eigendom. Hieronder vindt u verschillende tips om in gedachten te houden bij het pleiten uw zaak.

Stappen

Hoe te overtuigen je ouders om u te laten een paard te kopen. gemaakt straight A's.
Hoe te overtuigen je ouders om u te laten een paard te kopen. gemaakt straight A's.
 1. 1
  Verwacht een uitdaging in te gaan op dit argument en hebben een weerwoord klaar voor elke mogelijke antwoord dat je ouders kan toveren. Maak een lijst van mogelijke redenen die je ouders kan gebruiken als bezwaren en dan doen uitgebreid onderzoek om te bewijzen dat u uw beslissing hebt doordacht geheel. Als je ouders zien dat je denkt over de negatieven, alsmede de positieven zullen ze begrijpen dat je met het idee om een ​​eigenaar paard serieus.
 2. 2
  Lees elk stukje paarden informatie dat je je handen kunt krijgen op. Hoe meer kennis je bent, hoe meer vertrouwen je ouders zal hebben in uw vermogen om de zorg voor zo'n tijdrovende en dure dieren. Een grote bron van informatie is een goed paard encyclopedie. De meeste bibliotheken hebben ze, maar als de jouwe niet, kan je soms ze vinden op het internet.
 3. 3
  Een compleet overzicht van wat elk aspect van het paard eigendom zal kosten. Kosten van het kopen van het paard, kosten van de aanhouding (indien nodig), de kosten van het ontwormen programma, jaarlijkse inentingen, jaarlijkse tandverzorging, schoenen of voeten trimmen om de zes: Dit moet de volgende (als je van plan bent om verantwoordelijk paard eigenaar zijn) omvatten tot acht weken, kunnen de kosten van hooi en / of aanvullingen, en alle lessen die je moet nemen. Schrijf al deze kosten naar beneden en hebben een uitsplitsing van en de jaarlijkse kosten. Het zal een hoop geld, maar hier is een goede reeks argumenten die u kunt maken: u kunt aanbieden om te betalen voor een deel van het (schoenen en ontwormingsmiddel, bijvoorbeeld), je kunt een half lease op je paard moet iemand anders wie de kosten zal delen, je kunt erop wijzen dat niemand beter wordt in elke sport doet het een keer per week en het bezitten van uw eigen paard is de goedkoopste manier om elke dag te rijden, je kan erop wijzen dat het leren om goed te rijden is best gedaan wanneer je bent jong.
 4. 4
  Evalueer uw financiële situatie en uw gezin is. Zal je waarschijnlijk niet genoeg geld hebben om te betalen voor de voortzetting van de behoeften van uw paard, en zal hulp van je ouders voor nodig. Het bezitten van een paard is erg duur, en je moet ervoor zorgen dat uw familie heeft genoeg geld voor.
 5. 5
  Leg aan je ouders hoe je verwachten dat je je paard te financieren. Als je het paard zelf kunt kopen, dat is geweldig! Zo niet, geef een eenvoudige budget uit te leggen hoe je zal betalen je ouders en nog steeds betrekking op de basisuitgaven voor uw paard. Opvang, voeding, dierenarts kosten, tuig en uitrusting, hoefsmid kosten, etc. zijn niet goedkoop en als je een middel om te betalen voor, of in ieder geval helpen bij de betaling van deze, zullen je ouders het op prijs stellen. Als u niet beschikt over een baan te helpen de rekeningen te betalen, te bieden om de toonhoogte in meer rond het huis of op het werk voor je ouders te doen in ruil voor een maandelijkse "paard voucher."
 6. 6
  Evalueer uw huidige situatie om te beslissen hoe je zal zorgen voor een paard. Heeft u een plek om uw paard te houden of je moet ergens aan boord? Probeer te denken als je ouders zou doen. Is er een plaats in de buurt om in te stappen? Hoe duur is het? Is de plek fysiek veilig voor paarden of is het vervallen? Bel verscheidene andere paardeneigenaren en hen vragen waar ze hun paarden te houden om een ​​goed idee van wat soorten faciliteiten beschikbaar te krijgen. Houd in gedachten dat iemand zal hebben om u naar de schuur als je niet te rijden en het is te ver om te lopen of fietsen.
 7. 7
  Bedenk wat u wilt uw paard gebruiken voor alvorens te praten met je ouders. Bent u geïnteresseerd in plezier rijden of zien? Als u bent geïnteresseerd in het tonen, hoe ga je betalen voor je show onkosten (reizen, kleding, toegang en lidmaatschappen vergoedingen, enz.)? Misschien wilt u echt goed te worden in het vlechten of het verzorgen en ga naar paardenshows en bied uw diensten aan een zeer goed idee van wat tonen is net te krijgen. Ook in gedachten houden dat een goede braider veel geld kan maken op een paardenshow vlechten paarden van andere mensen.
 8. 8
  Zorg ervoor dat je de ervaring om een back-up wat u voorstelt. Als u niet al betrokken met paarden, moet je tijd besteden aan vrijwilligerswerk bij een lokale stabiel. Besteed tijd aan alle aspecten van paardenverzorging, niet gewoon rijden! Zorg ervoor dat u bereid bent de goede te nemen met de slechte zijn. Muck kraampjes, schoon tack, bruidegom paarden, ongeacht de eigenaren zullen u laten doen. Vergeet niet, als je een persoon bent die een stapel van mest ziet en moet zeggen: "eeew" of houd je neus, je waarschijnlijk niet volwassen genoeg om te overwegen het bezitten van uw eigen paard.
 9. 9
  Roep dan de hulp van anderen bij het ​​bespreken van uw wensen met je ouders. Benader uw huidige trainer, schuur manager, andere paardeneigenaren, of iemand anders die ervaring in het werken met paarden heeft. Vraag hen in te staan ​​voor uw arbeidsethos aan je ouders. Als andere volwassen, verantwoordelijke paardeneigenaren zien dat je een sterke, vastberaden en gefocust individu dan kan het je ouders te voorzien van een beetje extra bewijs dat je serieus bent over deze verbintenis zijn.
 10. 10
  Beroep doen op een ervaren paard persoon om mee te gaan met u op uw zoektocht naar de perfecte paard. Terwijl je ouders mag al uw nieuw ontwikkelde paarden kennis waarderen, zullen ze waarschijnlijk voelen zich meer comfortabel wetende dat een ervaren paard persoon is er om punt te helpen voor-en nadelen van elk equine kandidaat. Kijken naar een heleboel paarden voordat je er een krijgt, en vergeet niet dat "gratis paarden" of goedkope degenen meeste kans hebben grote problemen, al is dit niet altijd het geval en er kan een reden zijn (zoals de eigenaar van de boarding gebied af te sluiten, worden hebben niet genoeg geld om meer zorg voor het paard, etc.). U hoeft niet een probleem te paard nodig. In weerwil van wat mensen kunnen denken, is het niet een goed idee, noch is het goedkoper, om een ​​baby te krijgen en "samen te leren." Elke ervaren paard persoon zal u vertellen dat dit een dwaze idee, vooral omdat dit gaat om je eerste paard te zijn.
 11. 11
  Zorg ervoor dat je ouders weten dat je zal houden met en zelfs uitblinken in je school werk nadat je je paard. Gewoon omdat je een nieuwe en zeer tijdrovend rente, moet u nog tijd voor andere dingen in je leven, zoals schoolwerk, werk, familie, etc. Om te bewijzen dat u ervoor zorgt dat uw rangen omhoog wijzen, als je onder alle brief rang C, dan kun je alleen bruidegom, voeder, mest, schoon tack, en opkomst. U kunt vrijwel alles wat maar rijden doet tot je de rang back-up. Als u niet beschikt over een online graad boek waar je je cijfers kunt bekijken, een ontmoeting met uw leraar of e-mail hem / haar vaak.
 12. 12
  Houd een open geest en probeer niet om je ouders zwendel door het weglaten van relevante informatie. Het zal net zo gemakkelijk voor hen om een ​​paard te verkopen als was voor hen om een ​​in de eerste plaats te kopen. Als je ouders een probleem meldt dat u niet had overwogen, ze vragen dan eerlijk als dat hun enige bezwaar, zouden ze overwegen te laten krijg je een paard als dat bezwaar kon worden overruled. Zo ja, werken samen met hen om aan een comfortabele beslissing te komen. Vergeet niet, het denken van uw paard in de paddock maakt de afwas een veel meer aangename taak, dan niet in staat zijn om te denken van je paard helemaal.

Tips

 • Zorg ervoor dat u redenen waarom het krijgen van een paard is een goed idee. En overtuig je ouders dat het krijgen van een paard zal beter zijn voor u.
 • Wees voorbereid op elke vraag hebben ze te vragen, hebben een antwoord op alle mogelijke vragen die ze misschien willen vragen zoals: Hoe ga je veroorloven om dit paard te houden? Waar wordt u houden van dit paard?
 • Krijg zo betrokken zijn met paarden als je kunt, betekent dit niet alleen betekenen rijden, maar ook uitmesten stallen, schoonmaken tack, enz.
 • Leer alles wat je kunt over paarden, hoe meer je weet, hoe meer kans je hebt van het bezitten van een paard.
 • Wees dankbaar voor wat je ouders akkoord te krijgen voor je. Als je uiteindelijk met een paard dat is niet helemaal uw ideale, bedenk dan dat je kunt ruilen nadat u een verantwoorde paard eigenaar zijn geweest voor een tijdje.
 • Be safe! Rijd altijd veilig en niet proberen dingen die buiten uw bereik van de ervaring. Als je ouders kunt vertrouwen u verantwoordelijk te zijn dan heb je een betere kans op het krijgen van een paard.
 • Als een familielid of vriend heeft een paard, bieden om te zorgen voor het voor een weekend om een ​​gevoel van wat het zou zijn om een ​​eigen paard te krijgen. Door dit te doen zou ook uw ouders dat u de zorg van een paard kan nemen op uw eigen en zal niet worden hen te vragen om al het werk voor u doen.
 • Boarding tip *: Vraag uw schuur manager als ze zouden overwegen het verminderen van het internaat vergoeding in ruil voor werk. Zorg ervoor dat u deze uit te werken op voorhand en hebben het op schrift, zodat de schuur manager niet profiteren van deze regeling.
 • Breng zoveel mogelijk tijd met paarden, en als u al het nemen van lessen, op vertoon van uw ouders dat dat is genoeg om je gelukkig maken. DAN beleefd vragen voor een paard. Wees klaar om te worden teleurgesteld though.But je weet maar nooit:)
 • Belofte en nu, doe uw school werk, zolang al uw andere activiteiten en zorg ervoor dat je bij kan houden en hebben de tijd om alles te doen.
 • Nooit zeuren tegen je ouders! In plaats daarvan presenteer uw materialen op een manier die ze zullen waarderen en kalm zijn bij de bespreking van het met hen. Dwing ze niet om te praten over het kopen van een paard elke keer dat je samen bent, zullen ze eerder bereid zijn om het te overwegen als je laat ze het bezitten van een paard zou je hele leven niet in beslag nemen.
 • Hoewel ze niet zo luxe, halfbloed, part-bred, en inheemse gefokte paarden zijn soms de beste paarden, en ze minder dan rasdieren gekost. In principe, "minder is meer".
 • Hoewel boek kennis is erg belangrijk, moet je een beetje ervaring hebt achter je voordat je een paard te krijgen. U kunt praten-de-talk, maar u kunt lopen-de-wandeling?
 • Als je genoeg geld om te betalen voor uw eigen paard te hebben, zo niet, wilt u misschien uw ouders te vragen om u te helpen, terwijl je dat doet extra klusjes of andere dingen rond het huis. Immers, moet je overstag, voeder, enz. kopen
 • Bepaal wat je welke discipline je rijdt. Als u besluit om cross-country sprong in concurrentie, hoe ga je betalen voor de reizen, kleding, sprongen, etc.
 • Toon hen dat schoolwerk en familie tijd komt eerst.
 • Financiële tip: als de kosten en tijd die gemoeid is met de zorg en het onderhoud van een paard zijn veel groter dan je je kunt veroorloven om te investeren, stel je ouders dat je de helft least uw paard voor een kleine vergoeding en / of een percentage van de maandelijkse uitgaven. Als dit nog steeds te veel, te overwegen het naderen van een stabiel direct over leasen van een paard op een maandelijkse basis. Zodra je jezelf hebt bewezen dat je ouders kunnen zij bereid zijn om een ​​meer permanente investering te doen.
 • Een methode voor het inzamelen van geld is om je ouders vragen of je hun vrije kleingeld na het werk kan hebben. Het lijkt misschien niet veel, maar het zal allemaal optellen.
 • Bij twijfel denken als je ouders zou doen.
 • Vergeet niet, je ouders nee zeggen voor een reden. Zelfs als je laten zien dat je verantwoordelijk bent, moet je nog steeds om het te houden nadat je het paard of je ouders zullen spijt krijgen van je paard. Kijk ook eens naar: Ga je op reis een stuk? Bent u bereid op te geven vrijdagavond? Die zal zorgen voor een paard als je gegaan? Kan uw familie veroorloven? Ben je eerlijk verantwoordelijk genoeg?
 • Zet een "pony" als het enige ding op je lijst van Kerstmis (het zou kunnen werken) of je kon krijgen mensen een petitie te ondertekenen om u te laten een paard te krijgen. Zoals ze zeggen: de meerderheid wint!
 • Ook kon je een kleine map om ladingen van je onderzoek zetten over kosten en plannen te kopen.
 • Klaar zijn voor teleurstelling, zelfs als je ouders niet laten je een paard te krijgen, kunt u nog steeds genieten van paarden.
 • Het is een goed idee om een ​​paard te krijgen als u van plan op vertoon en meer dan een persoon in de familie is het nemen van lessen. Op deze manier kan elke persoon meer vrije tijd op het paard te hebben.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je voeten van het paard te controleren alvorens te kopen. Als het paard heeft een zwak, vervormd, zacht, of besmette hoeven, wordt uw aankoop wel een paar duizend dollar in de afvoer.
 • Niet dreigen weg te lopen of doen iets drastisch als ze nee zeggen. Je ouders zullen denken dat je bent niet volwassen genoeg om een ​​paard te bezitten.
 • Het bezitten van een paard kost veel werk en kennis! Paarden kunnen zijn gevaarlijke dieren, maar hoe meer kennis je bent, hoe minder kans dat je gewond raakt.
 • Niet blijven vragen je ouders, "Wanneer kunnen we een paard?" Elke dag. Dat zal ze vertellen dat je gewoon geen geduld hebben!
 • Paarden zijn groot en complex dieren. De verkeerde hooi of graan kan ze dodelijk ziek maken. Veel dingen zijn gevaarlijk voor paarden, zoals taxus, die zo giftig dat een paard kan sterven met het nog in zijn mond. Doe je onderzoek!
 • Bij het kopen van een paard van iemand die je niet kent, naar het paard meerdere keren. Doe dit een of twee keer onaangekondigd aan de verkoper. Sommige malafide paard handelaren zal drug een wild of slecht gehumeurd paard als ze weten dat je komt. Vergeet niet, niet iedereen die er is denk aan je! '"
 • Als je niet genoeg weten over paarden naar een, je, het paard, of anderen bezitten kunnen worden gekwetst. Zorg ervoor dat u weet zowat alles over paarden of hebben een 'zeer' horse-ervaren persoon rond de meeste van de tijd ben je met het paard
 • Als je dat doet maakt goede cijfers, zeker om ze te houden en niet alleen laat je ouders denken dat na je ze houden om het paard te krijgen dat ze naar beneden zullen gaan. Gewoon een idee om na te denken over!
 • Kijken naar het gedrag van het paard. Als je hem schoppen of bijten zelfs een keer, hem niet te kopen.
 • Je ook zou willen proberen om goede cijfers te maken.
 • Dit zal niet altijd werken, wees voorbereid op een nee, je hoeft niet altijd een paard van ze houden en ze kennen, onthouden, heb je nog steeds je hele leven op een paard bezitten.
 • Controleer ook de mond en tanden van het paard. Als je niet denkt dat je zal geen misvormingen of iets onnatuurlijk herkent, moet u overwegen het hebben van een hoefsmid of dierenarts mond van het paard te controleren. Het is het geld waard. Als een paarden gebit worden vervormd of gekarteld, kunnen ze niet eten correct kauwen. Dit kan koliek veroorzaken, wat kan resulteren in de chirurgie als het ernstig genoeg. Voor meer informatie over koliek kijken in de externe links gedeelten van het voorwerp.
 • Nooit vallen voor een paard, want hij is een mooie kleur of is van uw favoriete ras. Deze prikkel-of-the-moment aankopen bijna nooit leiden tot productieve partnerships.
 • Test altijd rijden het paard, gewoon om ervoor te zorgen dat hij past bij uw behoeften en is niet gevaarlijk. Je wilt niet risico's te nemen bij het kopen van een paard, omdat je zou kunnen worden gekwetst, en het is zeer moeilijk om opnieuw te verkopen een paard, vooral als je hem net.
 • Verwacht er niet opstaan. De kans op het krijgen van een paard zijn slank.

Dingen die je nodig hebt

 • Een goede hoefsmid en dierenarts
 • Minstens 75€ - 7470€ zodat u een goed paard te kopen: Vergeet niet dat de werkelijke kosten van het paard niet te kopen prijs, maar onderhoud
 • Een plek om je paard te houden. Van uw paard leefruimte moet hebben:
  • Een paddock, dat vrij is van giftige planten
  • Run-in de opvang of kraam
  • Trog
  • Zoetwater bron, als een slang of beek
  • Droge plaats om hooi te slaan
  • Zadels en hoofdstellen
  • Een plek om je paard te wassen
  • Wat geld om traktaties, ect kopen