Wkanl

Hoe houd het gesprek gaande met een meisje (voor mannen)

Tuurlijk, je bent goed in het lopen over een overvolle zaal en de invoering van jezelf naar een meisje om haar aandacht te krijgen. Maar heb je ooit het gevoel na een paar minuten dat je hebt opraken van de dingen om over te praten? Of misschien heb je net gekregen de moed om het meisje van je dromen te praten, maar je voelt helemaal mond vol tanden en onhandig zodra het gesprek op gang komt. Of u uitgaande of verlegen bent, kunt u houden het gesprek gaande met een meisje als je eenmaal beginnen met het volgen van een aantal van de tips in dit artikel.

Stappen

Hoe houd het gesprek gaande met een meisje (voor mannen). Beginnen dingen uit te nodigen haar te praten.
Hoe houd het gesprek gaande met een meisje (voor mannen). Beginnen dingen uit te nodigen haar te praten.

Het bijhouden van een gesprek gaande

 1. 1
  Beginnen dingen uit te nodigen haar te praten. Besteed aandacht aan het scenario, en de schimmel uw uitnodiging aan de omstandigheden. Niet, bijvoorbeeld, vraag haar een willekeurige astronomie vraag wanneer ze winkelen voor schoenen. Hier zijn verschillende manieren om dit te bereiken:
  • Als je wilt om te staken een gesprek met een meisje die je niet kent, probeer dan het maken van een aanbeveling. Bijvoorbeeld, als je een mooi meisje in een cafe, en ze kijkt besluiteloos over haar orde, dan raden uw favoriete drankje of vertel haar dat je gaat om te raden precies wat ze wil alleen maar door te kijken naar haar.
  • Als u al weet het meisje, beginnen met een aantal gemeenschappelijke grond. Als je samen bent op school, dan een opmerking maken over de klassen of praten over je extracurriculars. Als je samen werkt, start dan een praatje over enkele werkplek nieuws, of vraag voor haar hulp met iets dat je mee bezig bent.
  • Vraag haar om een ​​kleine gunst. Bijvoorbeeld, vraag haar om je spullen (zoals uw telefoon) kijken terwijl je je haar iets te drinken. Meisjes voelen zich meer geïnvesteerd in u als ze een gunst voor je gedaan hebt.
  • Betaal haar een compliment. Als ze die dag ziet er geweldig uit, of als ze zei iets geweldigs tijdens de les, dan vertel haar zo. Complimenteer haar haar, of haar glimlach, of haar jurk. Blijf weg van haar meer vrouwelijke kenmerken. Zorg ervoor dat uw compliment echt is en niet nep.
 2. 2
  Vraag haar wat vragen. Je wilt haar laten zien dat je geïnteresseerd bent in haar, terwijl op hetzelfde moment de beslissing of ze is echt de moeite waard je interesse hebt. Een grote vraag zal haar denken, lachen, en als jij, allemaal op hetzelfde moment.
  • Vermijd "ja" en "nee" vragen. Een vraag als: "Heb je de nieuwe film die dit weekend kwam?" zal je ofwel een "ja" of een "nee", maar kan niet starten van een zinvol gesprek. In plaats daarvan, vraag haar wat andere films ze heeft gezien en waarom ze houdt van hen. Dit type vraag zal een veel langere antwoord van haar te krijgen.
  • Meisjes vaak graag jongens om de eerste stap te zetten. In plaats van te wachten tot ze je vragen stellen, proactief en doe de vragen eerst. Zodra ze uw vraag beantwoord, knikken en geven daarna je eigen perspectief. U wilt een evenwichtig gesprek waarin u erachter te komen wat ze allemaal over, terwijl ook het delen van delen van jezelf.
  • Zoek uit wat ze gepassioneerd. Als je van dit meisje, dan is de kans groot dat u iets over haar echt fascinerend. Vraag haar waarom ze houdt van wat ze leuk vindt, of waarom ze denkt wat ze denkt. Vraag haar iets dat je echt wilt weten over in plaats van het stellen van vragen alleen maar om haar te spreken te leren. Als je onoprecht bent, zal ze kennen, en uw gesprek zal in het water dood zijn.
   • Mensen praten graag over zichzelf. Als u erachter te komen wat ze is gepassioneerd, zal het gesprek natuurlijk en gemakkelijk gaan. Dit is de makkelijkste manier om een ​​verbinding op te bouwen.
 3. 3
  Maak jezelf er goed uitzien het hele gesprek. U wilt weten zo veel als je kunt over haar, maar je wilt ook ervoor zorgen dat je jezelf te laten zien op je best.
  • Spreken over een onderwerp dat maakt je gepassioneerd en overtuigend voelen. Als je praat over iets heel positief, je gaat op je best. Als je gepassioneerd over muziek bent, dan praten over je favoriete bands. Als je iets dat je graag doet, dan over praten met haar.
  • Zorg ervoor dat je haar even de tijd geven. U zeker wilt iets over jezelf te delen, maar als je alleen maar over je praten, ze gaat denken dat je egocentrisch, en ze is niet van plan om met je te praten.
  • Bieden geen meningen over onderwerpen je niets over weet. Je doel is om indruk te maken het meisje met uw verstand, uw gesprek, en je intelligentie. Als je geklets over iets wat je eigenwijs, maar niet geïnformeerd bent over, zul je niet komen als zeer intelligent.
 4. 4
  Accepteer pauzes. Je bent niet van plan om te kunnen denken aan iets te zeggen op elk punt tijdens het gesprek, en dat is helemaal in orde. Pauzes zijn een natuurlijk onderdeel van gesprek. Haal haar comfortabel met het idee van de pauzes door pauzes of beraadslagingen spaarzaam in uw eigen toespraak.
  • Lachen naar haar, neem een ​​slokje van uw drankje of kijk rond de kamer tot je komt met iets nieuws te zeggen. Zolang je lijkt zelfverzekerd en geïnteresseerden, ze wacht met veel anticipatie voor de volgende stap in het gesprek. Als je zenuwachtig kijken of staren naar je voeten, dan zal ze zich ongemakkelijk voelen, en ze is waarschijnlijk om te zeggen "zie je later wel."
  • Gebruik pauzes in het gesprek. Als u pauzeert, kijkt alsof u zorgvuldig overwegen wat je wilt zeggen. Ze zal worden geïnvesteerd in het proberen uit te vinden wat je gaat zeggen, en ze kunnen zich gedwongen voelen om de stilte met haar eigen gesprek te vullen.
  • People's tarief van meningsuiting natuurlijk synchroniseert als ze praten. Dat betekent dat mensen onbewust na te bootsen hoe snel de andere persoon aan het praten is. Dus als je praat langzaam, zal ze langzaam praten, en het gesprek zal langer duren. Het geheim om langzaam te praten is dat vertrouwen, niet zenuwachtig.
  • Denk aan de pauzes als haar kans om u te imponeren. Niet het gevoel dat je nodig hebt om onderwerp te genereren nadat onderwerp voor een gesprek. Tijdens de pauze, u wilt stilletjes haar uitnodigen om het initiatief te nemen. Als ze dat doet, dan weet je dat ze genieten met je te praten.
 5. 5
  Houd het gesprek licht. Niet verdiepen in alle controversiële onderwerpen of iets dat ze oncomfortabel kunnen vinden. Ook, niet roddelen over andere mensen, want ze kunnen denken dat je niet echt leuk.
  • Gebruik je gevoel voor humor. Duik niet in met een echt off-color grap of iets dat schokkend voor haar kon zijn. Houd het licht en test de wateren voordat je iets dat ze zou kunnen denken is bedoelt of beledigend zeggen.
  • Oefen grappige verhalen. Meer dan alleen maar grappen, mensen horen graag verhalen over grappige dingen die er met je gebeurd. Dus houden van grappige of leuke dingen die er met je gebeurd en repeteren het verhaal dat je wilt vertellen met vrienden.
  • Ken uw popcultuur. Blijf op de nieuwste celebrity nieuws en wat er nieuw is in films en muziek. Als je weet wat er aan de hand daar, heb je altijd iets te licht om over te praten. Plus, kun je net haar imponeren met het aantal dingen die je kent.
 6. 6
  Focus op lichaamstaal. Voor uzelf, gebruik grote oogcontact, rechtop zitten en lachen hartelijk. Wanneer je deze dingen doet, zal ze het gevoel alsof je bent gefocust op haar.
  • Kijken naar de manier waarop ze gebruikt haar lichaam. Als ze maakt oogcontact met u, raakt lichtjes uw arm of leunt in de richting van je terwijl je praat, dan kunt u erop vertrouwen dat ze in jou.
  • Zorg ervoor dat je projecteert goede lichaamstaal, ook. Niet kruis je armen, raak je voeten, zucht of kreun hoorbaar. Al deze tics zijn tekenen dat je je verveelt of ontevreden met haar.
  • Als ze constant op zoek weg, gehannes met haar drankje of haar juwelen of zoek als ze kan niet wachten om te ontsnappen, dan kunt u haar interesse te verliezen. U kunt proberen iets te zeggen als: "Ben je een slechte dag? Je ziet eruit alsof je een miljoen mijl afstand." Of, als het gesprek niet zo interessant om te beginnen, maar beleefd te zeggen, is "Leuk je te praten" en weg te lopen.
 7. 7
  Houd de aandacht altijd op haar. Laat haar weten dat je denkt dat ze belangrijk is. Wees niet terughoudend over het draaien van de schijnwerpers op je, maar richten zij zich vooral op haar.
  • Schakel uw mobiele telefoon terwijl u een gesprek met een meisje. Als je naar buiten om een ​​gesprek aan te nemen gaan, kan je terug komen en vinden dat ze verhuisd.
  • Als je in de vrienden, uw vrienden kennismaken met haar, maar blijven richten op uw gesprek. Proberen om non-verbale signalen te sturen naar je vrienden te laten weten dat ze moeten een andere keer met je praten.
 8. 8
  Eindigen op een goede nota als ze vertelt je dat ze moet vertrekken. Vertel haar dat je genoten hebt met haar te praten en het krijgen van haar kennen. Als je het gevoel van een echte verbinding met haar, vraag haar telefoonnummer. De volgende ochtend, stuur haar een tekst te zeggen dat je een geweldige tijd gehad, en wensen haar een goede dag. Je zou een tweede kans krijgen op voortgezette dat eerste gesprek als ze teksten je terug.
  • Een goede vuistregel is om een ​​minimaal een dag wachten voordat u haar bellen, zeker als je haar benaderd als een vreemdeling. Je wilt niet dat ze denken dat je bent te voren, en je wilt niet te behoeftig verschijnen. Vertraging voor een dag.
  • Als je haar belt, houden het kort en zoet. Tenzij ze echt genieten van het gesprek, haar gewoon vragen of ze zou willen zien van een film of uit te gaan voor een kopje koffie en laat het daarbij. Je wilt haar te imponeren in persoon, waar je beter schade-control kan doen als er iets misgaat.
  • Hou het low key totdat je weet dat ze je echt leuk vindt. Ze kunnen het gevoel een beetje raar als je het duwen bent echt hard en ze is niet, dus proberen om een ​​goede balans te gaan. En te allen tijde, houdt het gesprek gaande.

Tips

 • Verwacht vlinders om weg te gaan met de praktijk. Je zult altijd het gevoel een beetje zenuwachtig wanneer u probeert om een ​​gesprek voeren met een meisje, maar je voelt je zekerder als je blijft initiëren meer gesprekken met een verscheidenheid aan meisjes. In ieder geval, hoe meer gesprekken je begint, hoe groter uw kansen van de vergadering een geweldige meid.
 • Vergeet niet dat praten met meisjes is een geen risico, geen beloning activiteit. Als je niet de kans om een ​​gesprek voort te zetten nemen, zul je nooit weet wat je zou hebben gemist. Als het gesprek goed gaat, zou je een hechte en duurzame verbinding te maken.
 • Wees aardig en jezelf.
 • Vergeet niet niet om te roddelen of te spreken slecht van iemand anders, maar alleen gericht zijn op haar. Gossip kan je vrouwelijk uitzien. Als een of andere manier begint ze roddelen, dan ben je misschien op weg naar de 'Friend Zone'. Mogelijk. Niet zeker.
 • Als je uit een ander land of cultuur dan het meisje van je interesse, praten over je ras / etniciteit / cultuur of haar aan een nieuwe taal. Dus bijvoorbeeld als u bent Aziatische, en je probeert om een ​​meisje dat Europese praten, voeren haar naar een Aziatische taal of praten over hoe je cultuur is anders.

Waarschuwingen

 • Houden een aantal kauwgom of pepermuntjes handig. Op die manier kunt u erop vertrouwen dat uw adem is fris, terwijl je met haar te praten.
 • Zorg ervoor dat je oogcontact maken, zelfs als ze het dragen van een laag uitgesneden jurk. Als ze je betrapt blik naar haar borsten, gaat uw gesprek niet van plan om heel lang duren.
 • Als voor haar rok, geen behoefte om te discussiëren over het. Als het te kort, don 'laat haar krijg je kijken onder de tafel. Dit is een officieel einde aan een gesprek.