Wkanl

Hoe kunt u uw kamer emo maken

Uw kamer moet je onthullen persoonlijkheid. U moet het gevoel comfortabel en in het, of je doet je, het luisteren naar, of gewoon ontspannen. Het moet ook uw eigen persoonlijke schuilplaats, waar u kunt over wat je dwars zit of maakt je gelukkig zijn.

Stappen

Hoe kunt u uw kamer emo maken. Beslis over een kleurenschema.
Hoe kunt u uw kamer emo maken. Beslis over een kleurenschema.
 1. 1
  Beslis over een kleurenschema. De muren moeten een weerspiegeling van uw kleurenschema zijn, beslissen of u wilt dat alle muren geschilderd in dezelfde kleur, of als u wilt een wand hebben - misschien het plafond - een contrasterende kleur. Check out de verf monsters bij elke winkel die verven en verkoopt verf levert.
 2. 2
  Blijf bij je. Volg de kleuren van de muren, en koop contrasterende en accessoires. Wees niet bang om een ​​beetje kleur toe te voegen aan de ruimte, vooral als de belangrijkste kleuren zijn zwart en wit.
 3. 3
  Verfraai uw bed. Koop koele lakens en dekens die een kleurenschema die overeenkomen met uw kamer, samen met enkele kussens hebben.
 4. 4
  Sieren de muren. Behang je kamer met een van je favoriete bands, ze kunnen gevonden worden op band websites en platenzaken. U kunt ook de pin-up foto's van je en familie, of zelfs een deel van je eigen kunstwerk.
 5. 5
  Zet dingen op het display. Je zou kunnen proberen het organiseren van uw kamer met een zwarte ingelijste boekenplank. Geven, met trots, je beeldjes, snoezige teddyberen, collectibles, boeken, en iets anders dat je wilt om een deel van de kamer. Wees origineel en voeg uw eigen details die je onthullen persoonlijkheid.
 6. 6
  Maak het weer en donker. Te doen voor een gothic thema met tal van zwart en paars en ga vanaf daar.

Tips

 • Een goede kleurstelling is zwart en wit. Wees niet bang om een ​​beetje van de andere kleuren toe te voegen. Neon kleuren met zwart is een ander gemeenschappelijk thema.
 • U hoeft geen dure dingen te kopen om een ​​geweldige kamer.
 • Een bean bag stoel is koel in elke vorm van ruimte.
 • Gebruik geen verf op kamer zwarte, het omsluit de ruimte en maakt de hele kamer klein.
 • en zijn briljante manieren om een ​​extra dimensie toe te voegen aan uw kamer, ze zijn ook goed voor de invoering van kleur en textuur aan een anders saaie ruimte.
 • Als u wenden Emo, uw kamer mijn veranderen als u het verandert het meer "zelf" te maken
 • Houd uw kamer georganiseerd. Het is uw kamer, en moeten kijken woonde in, terwijl ook de resterende netjes.
 • Streepjes verf toe te voegen over uw muren is een leuke manier om persoonlijkheid toe te voegen aan uw kamer. Dit is makkelijk, gewoon flick de verfkwast wanneer het zwaar met verf. Het is eenvoudig, maar zeer effectief.

Waarschuwingen

 • Bij het kiezen van verf, in gedachten houden dat de zwarte en andere donkere kleuren maken een kleine ruimte kleiner lijken. Ook zeker dat je zult blij zijn met de kleuren die u koos jaar vanaf nu.
 • Zwart en echt donkere kleuren zien er slecht op muren. Ze krijgen stoffig, en kijk maar walgelijk. Dus, niet te veel zwart te gebruiken. Gebruik slechts een zeer kleine hoeveelheid zwarte, of helemaal geen.
 • Tenzij je jezelf kunt ondersteunen, zal je je ouders moet betalen voor de decoraties. Bespreek uw ideeën met hen, en leg uit dat u zult houden van de kosten naar beneden als ze bezorgd zijn over de kosten.