Wkanl

Hoe kunt u uw slaapkamer uniek maken

Moe van uw kamer kijken de hele tijd hetzelfde? Hier zijn enkele ideeën om het aan uw eigen unieke stijl.

Stappen

Hoe kunt u uw slaapkamer uniek maken. Zie de transformatie als een proces, niet een snelle verandering.
Hoe kunt u uw slaapkamer uniek maken. Zie de transformatie als een proces, niet een snelle verandering.
 1. 1
  Zie de transformatie als een proces, niet een snelle verandering. Opknappen van een kamer kan een hoop werk. Je hoeft niet alle suggesties in dit artikel te volgen, maar als je dat doet, zal het waarschijnlijk een tijdje duren je. Probeer geduldig te zijn.
 2. 2
  Evalueer wat je al hebt. Kijk eens rond je huis en zien welke materialen je al hebt bij de hand. Koele vakantie lichten, lengtes van stof, verf, ongewenste meubels, bulletin boards, kussens en spiegels kunnen allemaal leuke toevoegingen aan je kamer dat je familie zou hebben zitten rond ongebruikt. Kiezen uit een aantal items die je zou willen opnemen in je nieuwe kamer.
 3. 3
  Ontwikkelen van een thema (optioneel). Een thema kan zo simpel zijn als een kleur of een stemming, of het kan midden op een bepaalde periode of fictief personage. Wat u ook kiest, moet het uw kamer voelen als je eigen, individuele ruimte.
 4. 4
  Herschikken uw meubels. Het veranderen van de positionering van uw kamer kan helpen bij het anders en meer uniek in zeer korte tijd te voelen. Denk na over manieren om uw ruimte te maximaliseren en laat meer ruimte in het midden open. (Als je geen ideeën, kijk op Ikea of ​​andere warenhuizen, en aandacht besteden aan hoe zij regelen meubels om ruimte te maximaliseren.)
 5. 5
  Denk aan het schilderen van uw muren. Als je ouders of verhuurder zal toelaten, probeer dan het schilderen van uw muren om het uiterlijk van je kamer te wijzigen. Hier zijn enkele ideeën te overwegen:
  • Als u wilt dat uw kamer te kijken groter, gebruik lichte kleuren. Donkere kleuren zal de muren kijken kleiner en meer beperken.
  • Sommige mensen denken dat de kleur van een kamer je stemming kan beïnvloeden. Als u wilt dat een rustgevende ruimte, probeer dan blauw, groen of paars, voor een gebied dat is energie, kijk in rood, oranje en geel.
  • Probeer eens krijtbord verf op een van uw muren. Krijtbord verf maakt van uw muur in een letterlijke krijtbord, waar je kunt tekenen met krijt en wissen als u klaar voor een verandering bent. Het wordt geleverd in verschillende kleuren naast zwart. Terwijl je zou niet willen alle vier muren in krijtbord verf, een wand (of een kleine muur die door een deur of kast) te schilderen kan leuk zijn.
  • Fleuren uw plinten, raamkozijnen en deurkozijnen. Voor wat plezier contrast, overwegen het schilderen van uw kozijnen en plinten een andere kleur dan de muren. Spierwit is populair, maar je kunt altijd proberen andere opties.
  • Gebruik stencils. Als u een favoriete uitdrukking op je muur, of gewoon leuke patronen en ontwerpen, kopen stencils. Ze worden verkocht online en bij de meeste home decor winkels.
  • Gebruik stickers. Als je niet van de permanentie van het schilderen met stencils, kopen muurstickers. Deze zijn meestal leuke zinnen of bloeit dat u tijdelijk en schil kan zetten op je muur af als je er overheen.
  • Kijk in stick-on behang. Stick-on behang kan duur zijn, maar het is een leuke manier om een ​​muur te verfraaien. Online zoeken naar leuke patronen.
 6. 6
  Verander de verlichting. Een andere snelle en dramatische manier om de manier waarop je kamer eruit ziet veranderen is om de verlichting te veranderen. Probeer deze dingen:
  • Zoek een nieuwe lamp. Overwegen het veranderen van uw bureaulamp of de verlichting op uw nachtkastje.
  • Koop gekleurde gloeilampen voor uw lampen. Hoewel deze misschien een beetje veel voor uw belangrijkste overhead licht zijn, kunnen ze een leuke manier om te veranderen van uw kleinere lichtbronnen zijn.
  • Gebruik kerstverlichting te slaan op uw kamer. Als je oude kerstverlichting zitten in je huis, gebruik ze te verlevendigen uw kamer. Zet ze rond de grens van het plafond met behulp van punaises, of wikkel ze rond je hoofdeinde.
  • Koop kerstverlichting. Kerstverlichting zijn snaren van sierlijke, heldere gekleurde lampen die vaak gebruikt worden in restaurants of speciale evenementen. Krijg hulp festooning ze over uw plafond van de ene kant naar de andere, pinning het midden van de streng.
 7. 7
  Voeg wat smaak aan uw muren. Als uw muren zijn kaal, verlevendigen met een aantal nieuwe wandkleden. Hier zijn enkele suggesties:
  • Koop een leuke print en heeft ontworpen. Of, kijk door spaarzaamheid en zending winkels voor retro prints.
  • Ophangen van een bulletin board. Als je niet van het bord kurk look, probeer dan rekken stof overheen en nieten de randen van het weefsel aan de achterkant van het bord. Hoe dan ook, pin leuke foto's, knipsels uit tijdschriften je wilt, of andere memorabilia op het bord. U kunt ook hangen uw sieraden op.
  • Tape glow-in-the-dark sterren om je plafond of muren. Ze zullen het licht dat in je kamer komt tijdens de dag, en de gloed in de nacht absorberen.
  • Maak CD behang. Kortom, het is CD dekt u hangen aan je muur. U kunt het gebruiken om te pronken, postzegels, cd's, of wat u maar kunt bedenken. Discobal's zijn ook een unieke manier om verlevendigen uw slaapkamer.
 8. 8
  Hier krijg je een ander dekbed en kussens. Verander de manier waarop uw bed ziet er door het vinden van een ander dekbed en sommige nieuwe kussens voor. Winkel online of in een winkel, of bladeren door een kringloopwinkel. Als je ijverig voelt, kunt u zelfs uw eigen naaien.
 9. 9
  Ophangen sommige spiegels. Vinden veel verschillend gevormde spiegels. Cirkels, rechthoeken, of willekeurige vormen. Hang ze op verschillende hoeken en niveaus rond uw kamer. Dit kan je kamer groter lijken, meer plezier en misschien als een spiegel doolhof op de beurs.
 10. 10
  Lijn je lades. U kunt oude inpakpapier, behang, of speciaal gemaakte lade liners gebruiken om uw bureau of dressoir laden een leuke touch.
 11. 11
  Fleuren uw ramen. Verwissel je oude gordijnen voor iets nieuws, of hang op kleine dingen die het licht in uw raam of zelfs glas in lood je raam te vangen. Maak een reflecterende mobiel uit een aantal van die oude cd's.
 12. 12
  Zet een mooie tapijt op de vloer om de kamer kijken gezellig. Zelfs als u al tapijt hebt, kan een tapijt een uniek tintje aan de kamer.

Tips

 • Gebruik je fantasie. Experimenteer met verschillende dingen.
 • Wees niet bang om je familie te vragen voor niet-gebruikte meubelen.
 • Ga naar garage verkoop en tweedehands winkels. U kunt een aantal echt prachtige dingen vinden tijdens een verblijf binnen een budget.
 • Als u veel van de posters bestrijken een hele muur in affiches, en maak het je functie muur.
 • Als je een hemelbed, of een bed met berichten, indien mogelijk, neem de berichten af. Kunt u vinden dat het voelt alsof je kamer is groter en minder druk.
 • Als u op zoek bent naar een schone en perfecte look, doe niets hangen op uw muren. Het maakt het er een stuk scherper.
 • Als je niet genoeg geld hebt, hang tekenen!

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u tevreden bent met wat je hebt op het einde, want het verfraaien je kamer duur zijn en je wilt dat het een lange tijd duren.
 • Wanneer spijkeren dingen aan de muur, wees voorzichtig op de bouten hit in de muur. Het verankert de afbeelding of spiegel en voorkomt dat spijkers uit scheuren uit.
 • Vraag altijd je ouders voordat er iets extreme zoals het schilderen van uw muren doet.
 • dont opknappen uw kamer vlak voordat je verplaatsen