Wkanl

Hoe kunt u uw borst te binden

Misschien moet u doorgaan voor mannen op een dagelijkse basis, misschien is het voor een toneelstuk, het vermijden van ongewenste aandacht op school, of misschien wilt u gewoon om te zien hoe het is. Hier zijn drie methoden voor het veilig en effectief afvlakking je borst.

Stappen

Hoe kunt u uw borst te binden. Beginnen met een ACE-verband, of uit merk equivalent daarvan.
Hoe kunt u uw borst te binden. Beginnen met een ACE-verband, of uit merk equivalent daarvan.

ACE bandage methode

 1. 1
  Beginnen met een ACE-verband, of uit merk equivalent daarvan. Het moet zo lang mogelijk minste 5 voet en ten minste 3, bij voorkeur 6 cm breed.
 2. 2
  Steek een uiteinde van de pleister op je rug, precies naar de rechterkant van je ruggengraat, en het niveau van je borsten. Houd het daar met de hand aan dezelfde kant van uw lichaam.
 3. 3
  Strak wikkel de bandage helemaal rond je lichaam eenmaal, kruisen van je borst naar links. Het moet zichtbaar comprimeren van het gebied dat het gaat over, maar tenzij je een zeer kleine borst of een breed ace bandage, zullen ze waarschijnlijk uitpuilen boven en onder.
 4. 4
  Ga weer rond, iets hoger, maar deze keer, wrap over je rechterschouder, dan naar beneden, en naar links.
 5. 5
  Wikkel iets onder, waar je de eerste keer deed.
 6. 6
  Ga over je linker schouder, vanaf de voorkant. Zorg ervoor dat dan de volgende wrap is hoog, om te voorkomen dat afglijdt.
 7. 7
  Ga rond op ongeveer hetzelfde niveau waar je begonnen bent, dan lager.
 8. 8
  Blijven, hoog, midden, laag, herhaal, totdat je niet genoeg over om helemaal rond te gaan.
 9. 9
  Wikkel zo ver als je kunt, en stop het uiteinde van de zwachtel in dan.
 10. 10
  Zet op een overhemd, en ga verder met je dag, als ze beginnen te glijden naar beneden, ga gewoon ergens prive, uitpakken hen, en opnieuw doen.
 • Merk op dat ace bandages niet moet worden gebruikt op een dagelijkse basis als ze kunnen veroorzaken spieren om atrofie en de ribbenkast te vervormen. Draag nooit een bindend apparaat naar bed als het kan slaapapneu veroorzaken.

Sportbeha methode

 1. 1
  Zoek 2 goede sport bh's, krijgen de kleinste maat dat is niet pijnlijk en je ademhaling niet beperken. Beha's met grote hoeveelheden Lycra kan zorgen voor de beste binding.
 2. 2
  Zet de eerste op normaal.
 3. 3
  Leg de tweede op achteruit.
 4. 4
  Regel het zo dat het vermindert de grootte het meest effectief. Vaak is best op ongeveer een centimeter boven de eerste.
 5. 5
  Zet op een shirt en je bent goed om te gaan zou moeten zijn, kan deze vorm van binding zelden slips, en snel worden aangepast met een beetje heimelijke trekken.

De beste methode - Koop een gynaecomastie bindmiddel

 1. 1
  kunt u een dubbele of driedubbele voor compressie bindmiddel kopen
 2. 2
  Zorg ervoor dat u de juiste maat te vinden op de maattabel.
 3. 3
  Draag geen te bed.
 4. 4
  Om te voorkomen dat de "uni-boob" uitstraling, trek borsten naar beneden en naar de zijkanten nadat het bindmiddel is.
 5. 5
  Alternatieve / aanvullende trick - Als u een zeer grote borsten, kunt u proberen het dragen van een sportbeha of twee onder-en / of over het bindmiddel. Het helpt echt vooral met de "uni-boob" effect.

Tips

 • Als je moet dragen een wit overhemd om wat voor reden, proberen om er een te krijgen met een ruffly voorzijde. Het extra doek zal het bindmiddel minder zichtbaar te maken. Het dragen van een T-shirt of iets eronder kan ook werken, maar soms belandt kijken raar. Vesten en banden kan ook geweldig zijn als de situatie hen toelaat.
 • Voor meer beveiliging, dan kunt u de veiligheid pin het einde van de bandage plaats.
 • Probeer de bh op voordat je ze krijgt. Leg ze op zoals hierboven aangegeven, en zet het geheel op een T-shirt of iets, zodat u kunt zien hoe ze eruit zien. Als ze niet genoeg te binden, krijgen een ander merk of een kleiner formaat.
 • Zwarte shirts zijn best met beide methoden omdat ze niet zien gedetailleerde schaduwen, en omdat een donker gekleurde beha niet zal laten zien door hen.
 • Als je niet degenen die het grootste deel van de rug te dekken, op zijn minst ervoor zorgen dat ze bestrijken het gebied hoogte van je borst.
 • Dubbele uw overhemden gelaagdheid, of het dragen van een groter formaat kunnen helpen om verder te vermommen je borst.
 • U kunt een strakke sportbeha gezet over de ace bandages als je wilt, zal dit helpen om uw borst uit zien als de bandages slip.
 • Soms met behulp van de volgende maat voor de tweede nuttig kan zijn.
 • Als je kan niet ver genoeg reiken om je rug naar het einde van de bandage daar te houden, dan iemand helpen, of zet het op zijn plaats met medische tape.

Waarschuwingen

 • Probeer geen bindmiddel dragen voor meer dan acht uur - twaalf is de absolute grens, en mag niet regelmatig worden gedaan. Je drastisch verhogen van uw kans op blauwe plekken, bulten, ribfracturen, pijn en rugklachten door het verlaten van het op te lang.
 • Ace bandages zal natuurlijk draai de hele dag, als je problemen hebt met bewegen of ademen, of als het begint te pijnlijk te krijgen, neem het uit, en re-wrap.
 • Wat dat betreft, niet slapen met een bindmiddel op. Terwijl gynaecomastie bindmiddelen, of speciaal gemaakt voor trans * mensen, zijn veel veiliger dan ACE bandages, dan moet u toch niet slapen dragen van een: je zult niet in staat om te voelen of het wordt steeds ongemakkelijk, en de kans is dat je zult barst een rib om dit te doen.
 • Ga niet slapen met een ACE-bandage bindend. De kans dat het zal vast en stop je ademhaling zijn te groot, en het is zo geleidelijk dat het u niet wakker zou worden.
 • De meeste mensen vinden dat de binding van de dichtheid van hun borstweefsel zal afnemen wanneer gedaan op een regelmatige basis, wat leidt tot lagere, kleiner, platter en droopier borsten. Als u niet van plan bent om te binden voor de rest van je leven of streven naar een langdurige chirurgische oplossing, of als u niet zeker bent dat je niet later zal schelen op - probeer niet om het te doen te veel. Zelfs het dragen van een bindmiddel dagelijks voor niet meer dan enkele maanden kan de vorm van de borsten permanent veranderen.
 • Hoewel er geen concreet onderzoek binding aan borstkanker is gekoppeld, kunnen ze klonten die, terwijl inherent onschuldig is, kan leiden tot dure, ongemakkelijk, en uiteindelijk overbodige tests te creëren.