Wkanl

Hoe kan ik nieuwe schoenen rekken

Nu heb je het gedaan! Je zag dat paar schoenen op Ebay je altijd al wilde, en voordat je wist wat er gebeurde, u het winnende bod gehad! Nu dat je ze hebt, je je realiseert dat ze gewoon een beetje te klein. Als je ze gewoon kon strekken, zouden ze perfect, toch? Bent u bij ons aan het juiste adres! Wij tonen u een paar manieren om voorzichtig rekken je schoenen, en sturen u uit in stijl!

Stappen

Hoe kan ik nieuwe schoenen rekken. Draag je schoenen thuis.
Hoe kan ik nieuwe schoenen rekken. Draag je schoenen thuis.

Stretching je schoenen

 1. 1
  Draag je schoenen thuis. Dit is de eenvoudigste optie: als je schoenen zijn niet zo strak als volledig worden ondraagbaar, gewoon zet ze op en draag ze rond het huis, totdat ze zich hebben aangepast aan uw voeten. Dit zou kunnen nemen een paar dagen, maar het is zo natuurlijk, het is bijna organisch!
 2. 2
  Draag dikke sokken en voeg warmte. Doe de dikste sokken die je hebt, en knijp je voeten in de schoenen (alleen leer). Verhit de krappe ruimte van de schoenen met behulp van een haardroger en buig je voeten heen en weer zo veel als je kunt voor 20 tot 30 seconden.
  • Verwijder de warmtebron maar laat de schoenen aan tot ze zijn afgekoeld. Probeer de schoenen op met je normale sokken of kousen.
  • Herhaal dit totdat de schoenen genoeg hebben uitgerekt. Eenmaal uitgerekt, gelden lederen schoen conditioner om het vocht die mogelijk zijn uitgeput door de hitte te herstellen.
  • Opmerking: verwarming schoenen kon verzwakken lijm obligaties gebruiken met de nodige voorzichtigheid op vintage schoenen
 3. 3
  Vries ze met een zak water. Vult een gat-vrije afsluitbare boterhamzakje, dikke ballon, of soortgelijke plastic zak ongeveer een derde tot de helft met water en lekvrij afsluiten, een tas voor elk van je schoenen.
  • Plaats een zak in elke schoen en duw op zijn plaats, zodat het je hele schoen vult. Plaats uw schoenen in de vriezer en laat ze zitten tot het water bevriest, of 's nachts. Als het water bevriest, zal het uit te breiden in uw schoenen, voorzichtig uitrekken van de leer.
  • Haal ze uit de vriezer en laat ze ontdooien voor ongeveer 20 minuten voordat je probeert om de zakken te verwijderen. Probeer de schoenen weer aan om te zien hoe de schoenen passen en herhaal indien nodig.
  • Het wordt aanbevolen dat u niet gebruiken deze methode op dure schoenen.
 4. 4
  Vul uw schoenen met natte krant. Scrunch up natte krant, en stop het in je schoenen. Spullen in zo veel als de schoen past, maar wees voorzichtig dat u de schoen vorm vervormen bij gebruik van deze methode, als de schoen lijkt vervormd is, verwijdert krant en re-stuff totdat de schoen vorm er goed uitziet.
  • Laat de schoenen drogen. Verwijder de krant en proberen op de schoenen. Er moet meer geven.
  • Merk op dat deze methode ook kunnen bestaan ​​uit het bevriezen van de schoenen voor extra uitbreiding. Natte sokken kunnen worden vervangen krant.
 5. 5
  Vullen met haver. Probeer deze oude cowboy truc voor leren laarzen: vul uw laarzen met haver, of graan dat tot zwelt als het nat is.
  • Giet er voldoende water om het graan te dekken. Het graan wordt 's nachts zwellen.
  • Maak de havermout. Het is waarschijnlijk geen goed idee om het ontbijt te maken met de restjes.
  • Draag ze voor een paar dagen als ze drogen en aan te passen aan uw voeten.
 6. 6
  Gebruik een alcohol spray. Vul een spuitfles met 50 procent wrijven alcohol en 50 procent uit water. Spray de binnenkant van elke schoen en dragen voor ongeveer 20 minuten.
  • Ook gewoon alcohol rechtstreeks op de onderdelen van de schoen uitstrekt ter wrijven.
  • Snel zet de schoen of laars op terwijl het nog nat is, als de alcohol snel zal opdrogen.
  • Een andere variatie is om een ​​paar katoenen sokken te nemen, week ze in alcohol en knijp het overtollige. Doe de sokken en dragen in de schoenen tot de alcohol droogt. Herhaal dit eventueel meerdere keren.
 7. 7
  Doe de aardappelpuree. Schil een spud (een grote roodbruine is het beste), en duw het in de schoen 's nachts. Zorg ervoor dat het groot genoeg is om een ​​kleine bobbel in de schoen te creëren.
  • Aardappelen niet ruiken slecht (ze eigenlijk vangen geur), en eventuele aardappel residu overblijft zal gemakkelijk afvegen met een vochtige doek.
 8. 8
  Gebruik een schoen-brancard op leren schoenen. Een schoen brancard gevormd hetzelfde als een voet en is meestal gemaakt van hout, zoals ceder of maple met schroeven en aanpassingen die helpen om de schoen rekken.
  • Kijk in de sectie kast-organisator van uw lokale hardware of organisatorische winkels, of kijk op rommelmarkten en tweedehands winkels.
  • Een schoen brancard kan breedte of lengte (check haar vermogen bij de aankoop) aan te passen en past in de linker-of rechter schoen.
  • Bekend als "droog rekken," een schoen-brancard kan enkele dagen duren voordat het effect te hebben, controleer de pasvorm zo nu en dan.
  • Sommige schoen brancards zijn weinig knoppen die u kunt invoegen in de gaten voor gelokaliseerde stretching, bijvoorbeeld om te passen over een gebied met een bunion of maïs.
  • Gebruik een schoen-stretching spray of olie in combinatie met de schoen-brancard. U vindt de spray of olie vinden op schoenenwinkels, schoenmakers, of van de plaats waar u de schoen-stretcher gekocht. De spray of olie zal helpen om de schoen materiaal maken een beetje soepeler, helpt het om gelijkmatig en versnelt het proces te rekken.
 9. 9
  Huur een pro. Trek je schoenen aan een professionele schoenmaker voor stretching. Sommigen hebben machines die zachtjes druk en hitte kunnen toepassen om schoenen te rekken ze precies de juiste hoeveelheid.
  • De precisie en het gemak van het gebruik van deze dienst kan zijn zeker de moeite waard en de kosten, vooral voor dure of delicate schoenen.
  • Verwachten dat het rond 24 uur.

Preventieve maatregelen

 1. 1
  Kies schoenen die passen. Zo veel als mogelijk, kies schoenen die al fit en hoeven niet uit te rekken of niet veel stretching nodig. Zorgen dat dit door:
  • Nadat je voeten gemeten wanneer je schoenen koopt. Voeten zijn driedimensionaal, en alle metingen moet rekening voor niet alleen de lengte, maar breedte en diepte ook.
  • Meet beide voeten. Voeten van de meeste mensen zijn met dezelfde diameter, en sommige mensen tot ervaring om een ​​hele grootte verschil tussen de voeten.
  • Probeer de volgende maat groter als een paar is een beetje te krap, zelfs als u denkt dat u normaal draagt ​​een bepaalde grootte. Verhoudingen variëren tussen fabrikanten, en de enige manier waarop je kunt zien is door te proberen op de schoenen.
  • Het controleren van de dimensionering standaard voor je schoenen. Dat is, is het Europese, UK of US? Is het mannen of vrouwen? Zelfs als er meerdere standaarden formaat zijn opgenomen, is er geen strikte overeenstemming tussen de Amerikaanse en Europese schoenmaten, dus als je gewend bent aan een en het andere niet, probeer dan op de nabijgelegen maten.
  • Vragen over halve maten en meerdere breedtes. Niet alle schoenenwinkels dragen ze, maar de goeden doen.
  • Het kopen van schoenen in de tweede helft van de dag, wanneer je voeten zijn het meest gezwollen na het lopen en staan ​​op hen gedurende de dag.
 2. 2
  Kies rekbare schoenen. In de regel, echt leer is meer voldoet en heeft meer te geven dan synthetische stoffen, zoals plastic, PVC, enz.
  • Als de schoen is synthetisch, zeker om het te kopen in de juiste maat vanaf het begin als het is onwaarschijnlijk dat nog geven, ja, het punt van dergelijke materialen is vaak dat hun gegoten vorm niet is te geven en verdraagt.
  • Wees voorzichtig met stof schoenen, zoals alle strekken zou de vezels verzwakken.
  • Schoenen met een elastische gore zal zijn stretchier. Een elastische meridiaanvlak een elastisch stofdeel ingebracht in een schoen.
  • Verschillende leer heeft verschillende rekbaarheid. Kangoeroe leder wordt beschouwd als meer rek dan rundleer, bijvoorbeeld hebben.
  • Er is een limiet aan hoe ver schoenen redelijkerwijs kan rekken. Als je gewoon nodig hebt om dingen een beetje los rond de tenen, heb je meer succes dan wanneer de hele zaak moet een stuk groter te krijgen.
  • En sommige schoenen moet goed vanaf het begin past, ongeacht wat, zoals wandelschoenen. Indien de schoen nodig heeft te veel uitrekken, ofwel niet koopt, of de aanschaf van een paar van een half tot een maat groter, of overschakelen naar een beter passende stijl of merk.

Tips

 • Ga langzaam, en wees geduldig. Strek de schoenen een beetje, dan proberen ze op, dan strekken de schoenen wat meer. De realiteit is dat schoenen, zoals kleding, zijn gemaakt om benaderende algemene grootte en vorm. Het is nog steeds aan ieder individu om in te breken of schimmel de schoen aan haar of zijn specifieke vorm van de voet passen, en op voorwaarde dat de schoen is niet onmogelijk strak, het dragen van de schoen regelmatig en geleidelijk aan meer en meer tijd is de meest effectieve methode voor rekken.
 • Altijd aankoop van uw schoenen goed van tevoren wanneer je nodig hebt om ze te dragen, zodat u voldoende tijd om ze in te breken, vooral voor dansen, proms en bruiloften.
 • leren schoenen en laarzen na het gebruik van een behandeling strekken, zodat de leer wordt verzacht en onderhouden. Dit is vooral belangrijk als u een methode die de toevoeging van water of warmte nodig hebt gebruikt.
 • Begin met het oprekken van een minder-dure paar schoenen, terwijl je het gevoel voor het proces. Op die manier, als je het overdrijven en ondergang van de schoenen, het kost je zo veel.
 • Probeer op schoenen als je ze te kopen om ervoor te zorgen dat ze goed passen. Ook interessant terugsturen van de schoenen aan de retailer en hen te vragen of ze de schoen kunnen rekken, dit is vooral handig wanneer de winkelier een belofte gedaan dat de schoen zou uitstrekken.
 • Als een merk waarschuwt u dat het niet zal uitstrekken, gehoor geven aan de waarschuwing en vind uw juiste maat, in plaats daarvan. Het is niet alleen trots fabrikant, maar een realiteit!

Waarschuwingen

 • Niet bevriezen of verhitten vintage schoenen, is het misschien de laatste zie je van de schoenen!
 • Zorg ervoor dat uw schoenen niet zal worden geruïneerd als ze een beetje water aan de binnenkant als je het water gebruiken in een zak-methode.
 • Verzorg je voeten eerst en je schoenen tweede. Hurting voeten zijn een teken dat de schoenen zijn niet goed voor je.
 • Niet verwarmen plastic, pvc, etc., schoenen. Ze zijn niet bedoeld om warmte risico's giftige dampen vrijkomen geven en toepassen.
 • Als je een schoen rekken spuiten met je voeten te gebruiken, draag oude sokken omdat de vloeistof kan de kleurstof te maken in de schoenen bloeden een beetje.
 • Als u warmte gebruikt om schoenen rekken, beseffen dat vele kleefstoffen gebruikt in de bouw schoenen zijn warmte-based.

Dingen die je nodig hebt

 • Schoensmeer of conditioner te verzachten en beschermen van schoenen na het strekken
 • Items zoals bepaald in artikel