Wkanl

Hoe je over liefdesverdriet krijgen

Hartzeer doet pijn, en er is niet te ontkennen. Iedereen zal op een andere manier te krijgen over het vinden, maar we vinden allemaal worden gedumpt of verliezen van een dierbare heel hard. Makkelijker voor sommige mensen, maar moeilijker voor anderen.

Stappen

Hoe je over liefdesverdriet krijgen. Schaam u niet om te huilen.
Hoe je over liefdesverdriet krijgen. Schaam u niet om te huilen.
 1. 1
  Schaam u niet om te huilen. Je hebt gekwetst - verwachten dat de tranen blijven komen. Er zijn weinig mensen die kunnen krijgen over liefdesverdriet zonder tranen, dus laat ze stromen. Als je fles-up van uw gevoelens, zul je alleen eindigen waardoor je slechter voelen later. Laat alles los en niets terug te houden.
 2. 2
  Zoek iets om te helpen je gedachten van je liefdesverdriet voor een tijdje, zal het gevoel voorbij met de tijd. Activiteiten die u genieten zal u helpen ontspannen.
 3. 3
  Praat met je vrienden en familie. Dat is wat ze er voor! Een goede vriend die je vertrouwt zal een goed persoon om mee te praten zijn. Een ouder of broer of zus kan ook een goede keuze te zijn.
 4. 4
  Focus op bewegen op. Focus voor een tijdje op je carrière en gezin. Als je iemand anders helpen, zul je je goed voelt, en hebben een kans om je gedachten af ​​van de pijn. Goede tijden zijn een geweldige manier om te helpen om over liefdesverdriet. Blijven gaan met je dag en concentreren op uw werk.
 5. 5
  Houd het in perspectief! Denk na over de positieve dingen in je leven en wat je nog over hebt. Denk na over wat je kunt doen met je toekomst, en laat uw verlies vernietig de rest van je leven ook. Laten het gevoel dat je te overwinnen zal u leiden langs een weg die is niet al te prettig.
 6. 6
  Bouw je leven. Krijg verdiept in nieuwe dingen, en probeer niet om terug te blikken op het verleden. Hoe meer je vooruit, hoe minder het zal pijn doen. Blijf bezet, dus je hoeft geen tijd te worden verstoord. Blijven bewegen naar voren.
 7. 7
  Praten met een professional. U kan nodig zijn om een ​​psycholoog of andere dergelijke professionele persoon zien als je verdriet is echt vernietigen van je leven. Een professional zal verzorgen en zal weten hoe om u te helpen. Ze kunnen vrijwel zeker bieden nog meer en beter advies.
 8. 8
  Accepteer het. Je zou nooit helemaal tevreden zijn over de gebeurtenis die uw hartzeer veroorzaakt, en je zou altijd een traan over te denken, maar uiteindelijk zul je merken dat je kan leven zonder in de weg. Vergeet niet dat elke relatie is een leerervaring, en elke leerervaring zal een positieve invloed op uw toekomst. De tijd heelt alle wonden, vooral in het geval van liefdesverdriet.

Tips

 • Als je merkt dat het krijgen van te moeilijke slapen, probeer te luisteren naar wat muziek, of een hoorspel terwijl je rust. Zet het volume een beetje naar beneden, maar zorg ervoor dat u luisteren naar de muziek of het verhaal, en niet aan jezelf.
 • Als uw hartzeer is als gevolg van de sloop, begin dan niet opnieuw op zoek naar romantiek meteen. Je hebt tijd nodig om emotioneel te genezen, en je zal alleen worden gelaten gevoel nog erger als je uiteindelijk opnieuw afgewezen.
 • Vind manieren om jezelf bezig te houden. Hier krijg je een nieuwe hobby of activiteit om je geest te houden van woning op uw verlies.
 • Plan een activiteit met een vriend of gewoon van plan een hangen met hem te praten of haar over.:).
 • Als u al gedumpt, het is niet het einde van de wereld. Herinner jezelf eraan dat er geen relatie is helemaal perfect. Het kan moeilijk zijn om te onthouden dat wanneer je in het midden van liefdesverdriet.
 • Het kan niet genoeg dat het delen van de lasten maakt om over liefdesverdriet een stuk makkelijker worden benadrukt. Een vriend of familielid kan echt wat je nodig hebt om op te vrolijken.
 • Probeer het op te schrijven in een dagboek. Soms is het opschrijven van wat er gebeurd kan helpen om dingen in perspectief te zetten.
 • Als je rouw bent, bent u niet van plan om de enige die het voelen van de pijn. Praat met andere rouwenden, en je kunt elkaar te helpen. De last is een stuk makkelijker als je het deelt.

Waarschuwingen

 • Stel uzelf niet te duwen op mensen, omdat ze kunnen worden gedwongen om te luisteren naar je en ze kunnen het gevoel dat ze niet echt kan helpen.
 • Laat je niet gedreven in het drinken, of het nemen van illegale stoffen door uw liefdesverdriet. Op die manier zul je gewoon uiteindelijk het vernietigen van je eigen leven als gevolg van een tragedie, en dat is een verspilling.
 • Je bent niet de schuld! Het is heel gemakkelijk om het idee in je hoofd dat of je bent helemaal de schuld of dat u geen deel aan had. Jezelf niet doden met schuld en niet geheel los jezelf van de situatie. Het is onwaarschijnlijk dat iemand is echt een monster.
 • Laat geen hartzeer rijdt u in iets gevaarlijk doen. Het leven zal gaan, en als u overweegt het beëindigen van uw problemen, is het tijd om dringend praten met een professional.
 • Laat je liefdesverdriet je stoppen van het luisteren naar advies. Hoewel je het misschien niet geloven nu, uw vrienden en familie hebben waarschijnlijk een beter zicht op de zaak dan jij, want liefdesverdriet maakt de dingen zien er een heel stuk erger.