Wkanl

Hoe je over iemand krijg je geobsedeerd door

Krijgen dan iemand die je bent geobsedeerd door kan echt moeilijk. Er is geen eenvoudige oplossing, maar met een paar stappen, is het mogelijk om het verleden achter je en neem een ​​stap in de toekomst. Hier is een eenvoudige handleiding voor mensen die behoefte hebben aan vergeten iemand die ze gebruikt om meer dan obsederen helpen.

Stappen

Hoe je over iemand krijg je geobsedeerd door. Vraag jezelf af waarom je nog steeds vast te houden.
Hoe je over iemand krijg je geobsedeerd door. Vraag jezelf af waarom je nog steeds vast te houden.

Het veranderen van je gedachten

 1. 1
  Vraag jezelf af waarom je nog steeds vast te houden. Beantwoorden naar waarheid, ook. Misschien is het, "Oh, nou, we hadden zo'n geweldige tijd samen," of "Ik vind die persoon zo groot." Wat het ook is, beantwoorden. Maar ook kijken naar wat je negeren over deze persoon. "Hij was altijd te laat." "Hij voortdurend kritiek op mij." Misschien vindt u dat wat je dacht ideaal was was echt niet.
  • Als je probeert dan iemand te krijgen, zijn er waarschijnlijk een aantal redenen waarom je niet wilt blijven denken over de persoon. Erachter te komen een aantal van die redenen en vertel jezelf af waarom je die redenen moet gebruiken om los te laten.
   • Heeft de persoon die je geobsedeerd behandelen je slecht consequent? Zeg tegen jezelf dat je beter verdient. Vind een manier om je zelfvertrouwen te vergroten. U hoeft geen genoegen te nemen met iemand die je behandelt je slecht omdat je denkt dat je het verdient.
   • Heeft de persoon die je dan obsederen nog een vriendje / vriendinnetje? Mensen met vriendjes / vriendinnetjes zijn off limits. Als de persoon cheats op zijn vriendje / vriendinnetje met u, waarom zouden ze ook bedriegen?
   • Hebt u had relaties in het verleden, maar ze werken nooit uit? Je voelt waarschijnlijk trouw aan de persoon, en je bent bang voor wat leven gaat uitzien zonder hem / haar. Soms, echter, het is gewoon beter om toe te geven dat je een geweldige run gehad, en laat het daarbij. Als je echt bent bestemd voor elkaar, het zal op een dag gebeuren.
   • Hebben andere omstandigheden, zoals ouders, beste vrienden, afstand, leeftijd, enz., maakt de relatie niet praktisch? Als ze omstandigheden kunt u geen controle, dan is stoppen met proberen om het leven en de focus te vechten op de dingen die je kunt controleren. Je verdient iemand die is groot en praktisch. Je zult die persoon te vinden.
 2. 2
  Verwijder alle herinneringen / herinneringen van de persoon van uw dagelijks leven. Ze zeggen dat afwezigheid maakt bemind. Wat ze niet vertellen is dat te veel afwezigheid maakt het hart groeien afgeleid. In uw geval, dit is goed!
  • Ga door je kamer en verwijder alle foto's, brieven van, verwijzingen naar de persoon die u probeert te stoppen geobsedeerd over. Als je een tijdschrift waarin je schrijft over de persoon, te beginnen een geheel nieuwe; probeer niet te schrijven over de persoon.
  • Het verwijderen is iets anders dan het vernietigen. Tenzij je wilt nooit meer de persoon om een ​​deel van je leven in de toekomst, geen voorwerpen of herinneringen in verband met de persoon te vernietigen. Als je oud en geobsedeerd met iemand die je liefde die van je houdt terug bent, zullen de herinneringen leuk zijn om na te denken over.
 3. 3
  Speel een vereniging spel. Een associatie spel is een mooie naam voor tricking je hersenen in hoop te gooien de persoon in een categorie die is slecht, of een categorie die u niet bevalt. Op de korte termijn, zal het u helpen na te denken over het delen van de persoon die je niet graag in plaats van de delen van de persoon die je geobsedeerd.
  • De truc om de vereniging spel is net te denken aan iets slecht wanneer je denkt aan de persoon. Wat is het eerste dat in je opkomt als je denkt aan de persoon die je druk over? Waarschijnlijk iets goed, toch? Probeer te denken van iets slechts plaats.
  • Heeft de persoon nooit douche, handelen arrogant of verwaand, dragen te veel make-up, nooit volgen door, spelletjes spelen, enz.? Wat ook is het slechtst over de persoon in uw mening, richten zich op het. Niet over te zeggen, maar gewoon boren het in uw hoofd, zodat wanneer je denkt aan hem / haar, je denkt aan iets ergs eerste.
   • Sommige slechte eigenschappen vaak geassocieerd met jongens: te verwaand, arrogant of hoogmoedig, maakt gebruik van andere mensen, te veel gericht op kijkt, werkt niet goed met andere mensen, geen respect of manieren tonen, is niet nieuwsgierig naar de wereld, ook geobsedeerd door geld en seks, is seksistisch en afwijzend van vrouwen; niet betrouwbaar is.
   • Sommige slechte eigenschappen vaak geassocieerd met meisjes: ook roddels; te veel gericht op onbelangrijke dingen (beroemdheden, make-up, enz.); geen risico's te nemen, is niet avontuurlijk, geen gevoel voor humor, is "fake" en wil dat iedereen graag haar; ook geobsedeerd door geld, niet weet hoe om te hangen met de jongens.

Uw gewoonten veranderen

 1. 1
  Vermijd om in dezelfde plaats als de persoon, indien mogelijk. Het vermijden van de persoon is een goede manier om je lichaam en geest te vertellen dat er genoeg andere mensen in de wereld die je aandacht kunnen vragen. Want het is waar: er zijn tal van andere mensen die er zijn, en je hele leven niet hoeft te draaien om een ​​persoon.
  • Misschien bent u op school met de persoon, of betrokken zijn bij een activiteit. Vermijd de persoon zo veel mogelijk. Niet met de persoon bij de lunch zitten, wees in dezelfde projecten niet inschrijven. Zoveel mogelijk, in op een ander tijdstip een andere plaats.
  • Niet jezelf in situaties waar je kon lijf loopt. Als hij gaat naar veel concerten in de zomer, ga tennissen plaats. Als ze achtervolgt het winkelcentrum op zaterdag, alleen naar het winkelcentrum tijdens de week.
  • Als je gedwongen wordt om in dezelfde kamer, of tegen het lijf loopt hem / haar, gewoon lachen, maken een praatje, indien nodig, en maak een excuus om te vertrekken. "Sorry, mijn vriend heeft wat hulp met haar huiswerk," of iets dergelijks, kan gemakkelijk werken.
 2. 2
  Negeer ze. Probeer niet te praten of zelfs te kijken naar die persoon. Het is moeilijk om, natuurlijk, maar als dat iemand iets om op te vallen of bij jou doet, proberen iets anders te merken of zijn ergens anders. Je krijgt niet meer dan iemand die je dan obsederen door gewoon met de stroom.
 3. 3
  Speel een negatieve versterking spel. Deze is net zoiets als de vereniging spel, behalve deze keer daadwerkelijk iets fysiek in plaats van louter geestelijke gaat. Zien of het werkt voor jou.
  • Zet een losse rubberen band om je pols. Elke keer als je denkt over die persoon, geef jezelf een beetje handomdraai met de rubberen band aan de binnenkant van je pols. Dit werkt voor mensen die willen stoppen met roken. Een obsessie is een gewoonte van het denken (een bepaalde manier van denken) die je kunt breken met negatieve versterking, dat wil zeggen, de pijn van de band snapping tegen uw pols. Binnenkort zie je hoe minder vaak gedachten van hen door je hoofd. Dat is vooruitgang!

Het creëren van nieuwe kansen

 1. 1
  Hier krijg je een nieuwe hobby. Als je nog steeds geobsedeerd over de persoon, kan het zijn dat je gewoon te veel tijd om je gedachten de vrije loop. Dit is niet een verschrikkelijk ding, maar het is waarschijnlijk het geven van je te veel mogelijkheden om te dagdromen. Pick-up een nieuwe hobby door te springen in iets wat je weet maakt je blij en druk, of iets geheel nieuws te ontdekken!
  • Als je een meisje bent, overwegen wandelen, surfen, keramiek, paardrijden, mariene biologie, mode, fotografie, schrijven, tuinieren, roller / schaatsen, modelleren, of knutselen. Iets dat je actief blijft zal doen. Maak je geen zorgen over het oppakken van iets dat alleen jongens geacht worden te doen.
  • Als je een man beschouwen fietsen, rennen, wandelen, surfen, raften, debatteren, landschapsarchitectuur, schaken, architectuur, kamperen, schrijven, fotografie, robotica, of hekwerk. Iets dat je actief blijft zal doen. Doe wat je boeit, zelfs als het traditioneel gereserveerd voor meisjes.
  • Vrijwilliger. Vrijwilligerswerk is belangrijk omdat het laat zien hoeveel je hebt. Het dwingt je om te beseffen dat je klein probleem - proberen te stoppen geobsedeerd over iemand - is een zeer bevoorrechte probleem te hebben.
 2. 2
  Leunen op je vrienden. Je vrienden zijn er om u te helpen. Door dik en dun. Ze geven je advies, samen met een schouder te rusten op. Ga uit met je vrienden, blij zijn met hen. Niet alleen omhoog zitten opgesloten in je kamer, geïsoleerd van de mensen die willen zijn om je heen.
 3. 3
  Wreken zelf, indien nodig. Dit is niet bedoeld in de harde fysieke manier. Het betekent dat je alles moet doen om ze te laten zien die je niet meer schelen. Soms kan dit eenvoudig worden bereikt doordat de normale zelf. Stop met het proberen om ze te imponeren als je dat deed in het verleden. In plaats daarvan, beginnen met het doen van de dingen die je wilt doen, zoals het dragen van kleding die je eigenlijk wilt, sporten je liefde, het luisteren naar muziek die je wilt, enz.
 4. 4
  Op reis gaan. Het hoeft niet te worden ver als dat niet praktisch. Veel mensen nemen de tijd om "opnieuw uit te vinden" zich na een breuk, naar landen als India of Zuid-Europa. Deze plaatsen zijn ver weg en duur om te reizen naar, dus ze kan niet praktisch zijn. Maar vinden een plek die speciaal in uw hart.
  • Ga ergens je nog nooit eerder geweest. Zoals eerder vermeld, is het niet om echt te ver weg of te duur zijn om te reizen naar. Zolang je geïnteresseerd in gaan daar bent, het reizen kan een geweldige manier om te stoppen geobsedeerd over iemand te zijn.
  • Praat met de lokale bevolking, bezighouden met de gemeenschap, en plezier hebben. Wanneer u een reis, zich richten op de nieuwe jij. De nieuwe jij is enthousiast over het leren, zal hem daar te zetten / haarzelf uit, en wil nieuwe ervaringen op te doen. Wat is het nut van reizen als je niet jezelf daar?
 5. 5
  Haast u niet. Vergeet niet: kost tijd. Het kan zo lang als jaren overnemen iemand te krijgen. Maar het krijgt gemakkelijker. Het leven is nooit gemakkelijk, maar hoe meer je begrijpt, en hoe beter je begrijpt over jezelf, hoe makkelijker het zal krijgen. Vrij snel, zult u terugkijken, lach, en vragen zich af: "Wat ik dacht was?!"

Tips

 • Niet tekst die persoon. Een beetje 'ongevaarlijk' tekst zou leiden tot je helemaal niet in je taak als je wordt genegeerd. De pijn zal slecht zijn en zal slechts leiden tot een over-denken van de situatie en niet resulteert in u om over deze persoon.
 • Opknoping rond vrienden en familie kan echt helpen krijg je geest uit dingen, en misschien heb je zelfs helpen. Probeer en socialiseren veel.