Wkanl

Hoe je origineel zijn

Iedereen gaat door een fase of fasen in hun leven waarin ze zich willen vinden. Het is normaal en geen gebeurtenis voorbehouden adolescentie. Als je door de tips in dit artikel te lezen, in gedachten houden dat deze gids is alleen dat - een gids.

Stappen

Hoe je origineel zijn. Koop de kleren die je wilt.
Hoe je origineel zijn. Koop de kleren die je wilt.
 1. 1
  Wees jezelf. Als je bent 15 en je met poppen spelen, who cares? Je plezier, toch? Wat als je bent 15 en je niet van poppen? Who cares? Doe wat je wilt en ben er trots op.
 2. 2
  Koop de kleren die je wilt. Als wat iedereen draagt ​​een beroep op u, dragen. Maar als je iets wat je wilt vinden, krijgen het! Beter nog, maak je eigen kleding als je niet wilt lopen in de, "Hey! We hetzelfde dragen. We zijn net een tweeling."
 3. 3
  Nieuwe dingen te proberen en open staan ​​voor nieuwe dingen. Dit wil niet zeggen dat je nodig hebt om het eens met, genieten, of zelfs zorg over nieuwe dingen die je tegenkomt. De belangrijke factor hier is het geven van elke nieuwe ervaring een eerlijke kans om vorm te geven wie je bent, als je wilt dat ze.
 4. 4
  Luister naar wat je het meeste aanspreekt. Niet voldoen aan het luisteren naar dezelfde soort muziek dat de mensen in uw omgeving ook luisteren naar. Op een vergelijkbare opzicht niet meteen schuwen iets dat wordt beschouwd als mainstream, alleen maar omdat iedereen het leuk vindt. Probeer verschillende genres en artiesten te ontdekken. Heb geen hekel aan elk muziekgenre. Het is goed om een ​​hekel, maar elk stuk muziek verdient een zekere mate van respect. Zelfs proberen buitenlandse muziek. U mag het niet begrijpen, maar dat maakt het niet slecht te maken.
 5. 5
  Ga tegen de stroom in als je wilt, als je leraar vertelt de klas dat ze kunnen gaan slapen, en iedereen begint te gaan slapen, doe het niet omdat iedereen anders is, als je wilt,, lezen, of.
 6. 6
  Maak een verschil. Start een club, band, etc. Laat je gedachten door mensen te worden gehoord. Maak een verandering ten goede van de toekomst.
 7. 7
  Wees trots op wie je bent. Ja, het klinkt afgezaagd, maar het werkt. Verbergen weg in de hoek als een stille muisje zal niets doen. Als u het niet eens met een verklaring, zeg dat dan! Laat anderen niet duwen of baas je rond. Hoewel het betekent ook niet dat je blijft schreeuwen naar anderen om gehoord! Te begrijpen nog andere mensen je begrijpen.
 8. 8
  Onafhankelijk zijn. Als je echt wilt een individu met een eigen originaliteit te zijn, dan zich niet baseren op een artikel om u te vertellen wat te doen. Denk voor jezelf. Het is je eigen zelf wie je kan vertellen wat maakt je origineel.
 9. 9
  Geloof in jezelf. Heeft alles met vertrouwen en nooit de manier waarop je bent gewoon een deel van iets te veranderen. het mooie is om anders te zijn!

Tips

 • Niet dingen anders te doen alleen maar om anders te zijn, je moet ervan genieten.
 • Probeer verschillende muziek, kleding, kapsels, multi-gekleurde nagellak, een nieuwe look, of iets anders wat je wilt.
 • In staat zijn om jezelf te verwijderen uit de druk van een situatie altijd helpt. Als u dit kunt doen, zal het veel gemakkelijker om beslissingen op basis van wat je wilt maken.

Waarschuwingen

 • Wees origineel en onvoorspelbaar, maar rekening te houden met anderen. Probeer niet en boos mensen om je heen omwille van het anders. Bottom line: blijf trouw aan jezelf.
 • Soms zijn mensen bang zijn voor anderen die anders te kleden, dus ga niet over de top. Of als je dat doet, zijn er alle vertrouwen in jezelf en wees aardig. Waarom zou iemand bang voor je als je aardig?
 • Zorg ervoor dat u in een samenleving of een situatie dat dit in de zin dat je niet streng zal worden gestraft voor het zijn een non-conformistische zal accepteren.
 • Vraag altijd een ouder of voogd over het veranderen van dingen zoals je haarkleur.