Wkanl

Hoe je mee-eters en whiteheads verwijderen met een comedo afzuigkap

Mee-eters worden niet veroorzaakt door vuil, zweet en slechte hygiëne (dit is een mythe dat mensen verspreid), maar wordt veroorzaakt door de vorming van een plug in poriën als gevolg van abnormale huid celgroei die wordt geoxideerd door zonlicht en wordt zwart. Volg deze instructies over hoe je een comedo extractor gebruiken om eindelijk vrij van lelijke, vervelende mee-eters en whiteheads zijn zonder littekens of bloeden.

Stappen

Hoe je mee-eters en whiteheads verwijderen met een comedo afzuigkap. Plaats uw gezicht over de stoom en een handdoek over je hoofd.
Hoe je mee-eters en whiteheads verwijderen met een comedo afzuigkap. Plaats uw gezicht over de stoom en een handdoek over je hoofd.
 1. 1
  Kook water. Alleen kook zo veel als je nodig hebt om wat stoom te creëren.
 2. 2
  Plaats uw gezicht over de stoom en een handdoek over je hoofd. De handdoek zal een tent om de stoom in de buurt van je gezicht te houden te vormen. Houd uw gezicht over de stoom voor 4 tot 8 minuten. In het algemeen, 4 minuten is genoeg om los te komen van alle materie je poriën verstopt raken.
  • Roodheid is normaal tijdens de "stoom fase 'van het verwijderen van uw mee-eters / whiteheads.
 3. 3
  Was uw handen. Houd het extractieproces sanitaire om te voorkomen dat verslechtering van uw huid.
 4. 4
  Week de afzuigkap in isopropylalcohol gedurende 1 minuut. Dit steriliseren. Zorg ervoor dat u een aantal ontsmettingsalcohol handig te houden als je dit proces voort te zetten.
 5. 5
  Plaats de afzuigkap lus over je mee-eter of Whitehead. Het zal helpen om een ​​vergrotende spiegel te gebruiken, als je er geen hebt, zorg ervoor dat je goede verlichting.
 6. 6
  Zachtjes druk. De mee-eter of Whitehead eruit springt door de lus! Als het een Whitehead, rol de lus over de opkomende stof om het volledig te verwijderen. Al het vuil weg te wassen of veeg het op een papieren handdoek.
 7. 7
  Opnieuw steriliseren van de afzuigkap met alcohol, en herhaal. Ga door totdat je succes hebt verwijderd alle mee-eters en whiteheads.
 8. 8
  Breng een kleine hoeveelheid samentrekkende naar de getroffen gebieden. Dit zal uw onlangs geopende poriën vrij van bacteriën te houden. Die make-up na een extractie zonder eerst een samentrekkende toepassing zal make-up om de poriën te voeren

Tips

 • U kunt ook van toepassing een zeer warme handdoek voor het gezicht. Verwijder de handdoek voordat het koud wordt of je kan ervoor zorgen dat de poriën te vernauwen.
 • Een goede tip om te helpen saneren je gezicht voordat u de comedo afzuigkap is om laxeermiddel bladeren (aka senna) in uw pot te zetten tijdens het koken. Ze kunnen gekocht worden bij elke vitamine op te slaan (ze zien eruit als peterselie blaadjes) en zijn vrij goedkoop.
 • Dit zal moeten worden herhaald op een wekelijkse naar maandelijkse basis, afhankelijk van uw huidtype. Het wegwerken van mee-eters is een nooit eindigende taak, dus wees geduldig.

Waarschuwingen

 • Je poriën zal tijdelijk groter lijkt wanneer je mee-eters uit rond je neus te verwijderen, maar dat is alleen omdat de poriën zijn leeg. De samentrekkende zal helpen om ze te sluiten.
 • Veel mensen zijn gevoelig voor samentrekkend. Toepassing spaarzaam tot uw huid gewend raakt aan de formule. Roodheid zal optreden op het eerste als je nog nooit een van beide formule hebt gebruikt op je gezicht voor.
 • Wees voorzichtig bij het vasthouden van je gezicht boven de stoom. Adem langzaam en niet te dichtbij dus ga als u zich niet verbrandt!
 • Wees er zeker nooit te hard op de tool. Niet alleen is het hard op je huid, maar ook laten lelijke "loop" vlekken op je gezicht voor een tijdje. Als je echt overboord gaan, kan het uitzetten uw haarvaten.
 • Voorkomen dat waterstofperoxide op je gezicht. Als een oxidatiemiddel, kan het bijtende effect op je huid hebben.

Dingen die je nodig hebt

 • Pot of water
 • Comedo extractor
 • Ontsmettingsalcohol
 • Wrang (ex. toverhazelaar)
 • Vergrotende / make-up spiegel (optioneel)