Wkanl

Hoe om direct te ontdoen van een puistje (katoenen bal popping methode)

Kreeg een smet? Maak je geen zorgen! Deze how-to zal je leren een eenvoudige, maar effectieve, manier om het opruimen van een puist. Het werkt voor bijna iedereen! Lees hieronder verder voor een aantal tips over hoe om te slaan, te behandelen en te voorkomen dat acne in de eerste plaats.

Stappen

Hoe om direct te ontdoen van een puistje (katoenen bal popping methode). Reinig je gezicht van alle overtollige olie en talg met een goed gezicht te wassen.
Hoe om direct te ontdoen van een puistje (katoenen bal popping methode). Reinig je gezicht van alle overtollige olie en talg met een goed gezicht te wassen.
 1. 1
  Reinig je gezicht van alle overtollige olie en talg met een goed gezicht te wassen. Breng een kleine hoeveelheid van het gezicht te wassen op je hand en was in de huid met water. Spoel af en droog met een handdoek.
 2. 2
  Bevochtig een watje, bal van wc-papier, of een washandje met warm of heet water.
 3. 3
  Druk op op het gebied elke 15 seconden om de intensiteit te duwen het puistje beneden te verhogen. Zorg ervoor dat u dat doet met behulp van bij voorkeur een product dat bestaat uit benzoylperoxide toegepast op het gebied.
 4. 4
  Wanneer de katoenen bal begint te drogen, krijgen nog een en herhaal stap 1.
 5. 5
  Herhaal stap 2-3 keer gedurende 10-20 minuten.
 6. 6
  Stoppen met het toepassen van warm water en ga naar de spiegel en pop het puistje. Probeer te simuleren popping het puistje op een manier zodat je niet naar beneden te duwen. Omhoog te duwen voorkomt dat de infectie zich verder verspreidt.
  • Opmerking: Alleen pop het puistje als je een Whitehead of mee-eter te ontwikkelen nadat je hebt ingedrukt op het met de warme katoenen bal.
  • Opmerking: Plaats geen zo veel druk op de huid of puistje die je krijgt bloed. U wilt geen pus te komen van de porie, maar geen bloed.
 7. 7
  Pellen elke kleine laag van de huid van de puist dat is losgemaakt van de rest van het. Doe dit voorzichtig en niet meer dan dat!
 8. 8
  Onmiddellijk van toepassing Benzaclin, Clearasil, of een combinatie van clindamycine en benzoylperoxide naar het gebied. Doe dit voorzichtig, misschien met een Q-Tip, terwijl nauwelijks aanraken van je huid. Wrijf het in voor een tijdje.
 9. 9
  Laat het drogen voor vijf minuten en je voelt je huid vast. Ga naar de spiegel, en je puist moet worden gegaan. Dit proces duurt slechts 25 minuten. Hier is wat er gebeurde, de benzoylperoxide gedroogd het pus in het puistje en gespoeld de roodheid uit, terwijl de clindamycine voorkomen dat de besmetting van het puistje gaat dieper in de huid (een risico van popping het puistje).
 10. 10
  Houd nu wat ijs (gewikkeld in een doek) om je gezicht om alles te kalmeren. Dit zal je gezicht verzachten. Als u nog wat roodheid vertrokken uit wanneer je je puistje geknald, zal deze weg te nemen. Good Luck!

Algemeen advies voor de behandeling van acne

 1. 1
  Probeer te voorkomen dat popping je puistjes. Er zal de tijd komen, natuurlijk, als je voelt dat je nodig hebt om een puistje pop, maar dat de uitzondering op de regel zou moeten zijn. Waarom is popping puistjes niet zo geweldig voor je huid? Popping een puistje zal daadwerkelijk schade aan de omliggende huid, smurrie en bacteriën te introduceren uit je handen, en veroorzaken nog meer ontstekingen en roodheid. Als je kunt, verzetten popping puistjes!
 2. 2
  Was je gezicht consequent, 's morgens en' s avonds. Was je gezicht een keer in de ochtend en een keer 's avonds, voordat je naar bed gaat. Zorg ervoor dat alle make-up die je hebt op je gezicht voordat je gaat slapen te verwijderen.
  • Was je gezicht zachtjes. Geen behoefte om woedend schrobben, alsof je probeert om een ​​vlek te verwijderen uit het tapijt. Zachter is beter.
  • Hydrateren na iedere wasbeurt. Wassen van je gezicht ontdoet de olie van uw huid, dat is zowel goed als slecht. Goed, want dat olie is wat geïnfecteerd raakt en acne veroorzaakt; slecht omdat je huid is een orgaan, en net als elk ander orgaan in je lichaam, vocht nodig.
 3. 3
  Scrubben je huid om zo vaak. Veel mensen vinden dat scrubben de huid een keer per week is een goede manier om puistjes te voorkomen. Scrubben betekent verwijderen van de bovenste laag van de huid (de epidermis), zodat het niet kan verstoppen de poriën, waardoor acne. Probeer niet meer dan twee keer per week scrubben. Er is te veel van het goede.
 4. 4
  Wees niet bang om te gebruiken over de toonbank lokale geneesmiddelen. Veel over de toonbank (dit betekent dat u kunt kopen bij uw vriendelijke, lokale drogisterij) acne medicijnen doen helpen opruimen acne, hoewel ze niet helpen om het te voorkomen. Als je een kleine uitbarsting van acne op je gezicht dat je niet wilt knallen, gebruik wat salicylzuur, benzoylperoxide, of tea tree olie direct op de huid 's nachts.
 5. 5
  Verminder de hoeveelheid stress in je leven. Studies hebben aangetoond dat stress heeft een negatieve invloed op je huid, in het bijzonder het maken acne erger. Vrij veel, wanneer uw lichaam wordt benadrukt, de cellen die de talgproductie te reguleren stoppen met werken. Talg is het spul dat bijdraagt ​​aan acne.
 6. 6
  Doe regelmatige lichaamsbeweging. Regelmatige lichaamsbeweging is nuttig zowel in jump starten van uw immuunsysteem en het kappen van de stress. Probeer ten minste 30 minuten van eenvoudige oefeningen (zoals wandelen) per dag, en meng doen in drie uur durende sessies van intense cardio in de week.
 7. 7
  Zorg voor genoeg slaap. Studies hebben aangetoond dat er een verband tussen slaap en stress: hoe minder slaap je krijgt, hoe meer kans je hebt om te worden benadrukt, en we hebben al geleerd hoe slecht stress is voor acne. Als je nog steeds onder de leeftijd van 18, schieten om tussen negen en tien uur slaap te krijgen elke nacht.
 8. 8
  Was je haar regelmatig en gebruik geen ton product. Gels, schuim, haarspray - dit alles kan leiden tot acne. Wees voorzichtig met wat je in je haar, en hoe vaak u dat doet.
  • Was je haar over om de andere dag. Heb een week niet gaan zonder wassen van je haar. Hoewel schoonheidsspecialisten kunnen zeggen dat het goed voor je haar, kan de ophoping van olie op je hoofdhuid acne veroorzaken rond je haarlijn.
 9. 9
  Let op wat je eet. Wetenschappers beginnen te geloven dat het dieet geen rol spelen bij hoeveel acne je hebt. Eet een uitgebalanceerd dieet van volle granen, fruit en groenten, magere eiwitten, vezels en gezonde omega-3 vetzuren. Blijf uit de buurt van hoge glycemische diëten die veel geraffineerde suikers, eenvoudige koolhydraten en verzadigde vetten te betrekken.
  • Drink niet zoveel melk, indien mogelijk. Studies hebben aangetoond dat mensen die meer melk te drinken last hebben van meer acne dan mensen die niet zo veel drinkt. Wetenschappers geloven dat het hormoon-beladen zuivel produceert meer talg, waardoor acne en maakt het erger.
 10. 10
  Neem orale acne medicatie. Deze zijn aangetoond te verminderen of elimineren acne op verschillende manieren. Praat met uw arts of dermatoloog over welke medicatie het meest effectief is voor u misschien wel.
  • Voor vrouwen, zijn orale anticonceptiva zoals geboorte-controle soms gebruikt om acne te behandelen. De anticonceptie regelt de hormonen die door het lichaam, het kappen van breakouts.
  • Andere orale antibiotica aanval van de bacteriën die acne veroorzaakt. Ze kunnen helpen bij het verminderen van het aantal puistjes, alsmede de bestrijding ontsteking. Patiënten worden meestal een hogere dosering eerder alvorens wordt bewogen om een ​​lagere dosis.
  • Voor ernstige gevallen, isotretinoïne, of Accutane, is beschikbaar via een recept. Isotretinoïne is een vitamine-A-derivaat dat de klieren die talg produceren krimpt. Het wordt geleverd met verschillende risico's en bijwerkingen, die u volledig moet begrijpen alvorens een cursus van de behandeling.

Tips

 • Gebruik zeer heet water, meestal de heetste uw gootsteen zal gaan binnen 10-15 seconden is goed.
 • Om te voorkomen dat het verspillen van papier of katoen, gebruik een washandje.
 • Het is een goed idee om water log je puistje voor een lange tijd.
 • Deze stappen mogen niet gebruikt worden op onder-de-huid puistjes. Op zoek gaan naar de webpagina specifiek voor die om hulp.
 • Toepassing tea tree olie een uur na de puist is verdwenen om uw huid te kalmeren. Zorg ervoor dat u grondig uw handen wassen alvorens dit te doen.

Waarschuwingen

 • Was uw handen voordat u begint!
 • Niet knijpen totdat het bloedt!
 • Zorg ervoor dat u Benzaclin, Clearasil, Neutrogena, of benzoylperoxide beschikbaar voordat u de procedure of anders de puistjes zal gewoon terug en je zal waarschijnlijk duw de infectie dieper!
 • Druk niet op uw zits met te veel macht! Misschien bent u depressief vanwege uw zits, maar als je op ze te hard en zonder stap 1-4, kan uw huid erger worden.

Dingen die je nodig hebt

 • Kleine bal van wc-papier / katoen bal.
 • Warm water.
 • Benzaclin / Duac Topical Gel of een ander mengsel van benzoylperoxide en clindamycine.