Wkanl

Hoe om uw eigen behandeling van acne te maken

Met acne die zoveel mensen, iedereen heeft een methode die het beste werkt voor hen, en soms is dat is het maken van uw eigen behandeling. Als u op zoek bent naar iets dat voor u zal werken, probeer dan deze recepten die hebben gewerkt voor anderen. Houd in gedachten dat deze huismiddeltjes zijn niet medisch gevalideerd en kan wel of niet voor u werken!

Stappen

Hoe om uw eigen behandeling van acne te maken. Gebruik tandpasta voor behandelingen spot.
Hoe om uw eigen behandeling van acne te maken. Gebruik tandpasta voor behandelingen spot.

Deel een: huismiddeltjes

 1. 1
  Gebruik tandpasta voor behandelingen spot. Als u een enkele, machtige puistje je wilt 's nachts vernietigd, overwegen gebruik tandpasta om het puistje bedekken met. Tandpasta bevat silica, dat is de stof die je in beef jerky zakken, gebruikt om het vocht buiten te houden van stoffen. Silica zal uitdrogen en verminderen de grootte van het puistje nachts als links op.
  • Probeer het gebruik van een natuurlijke tandpasta - met silica maar zonder natriumlaurylsulfaat. Natriumlaurylsulfaat is een agressieve chemische, dat is ook een irriterend voor sommige mensen. Het is het beste om het te vermijden, en een van de grote, naam-merk tandpasta, om die reden.
 2. 2
  Gebruik koud water. Vul een lege 1 liter kruik met water en zet het in de vriezer voor 2 uur. Giet het water in een kom, dan duik je gezicht in het water gedurende 25 seconden (5 dips gedurende 5 seconden). Herhaal dit een paar keer per dag.
 3. 3
  Maak een soap mengsel. Leg een stuk zeep in een kleine container. Kook een kopje water en giet het over de zeep in de container. Sluit de verpakking en houd hem dicht voor minstens 2-3 uur of totdat de zeep oplost. Was je gezicht normaal en zorg ervoor dat het droog en niet vettig. Verkrijg de mix, dat is in uw container en spreid het rond je gezicht, wees gul, terwijl de toepassing. Laat het drogen. Was daarna je gezicht uit heel zachtjes met een gezicht spons. Doe dit 1 tot 2 keer per dag, maar niet meer dan twee, omdat dan je huid zou kunnen over-droog en schil.
 4. 4
  Maak een gezichtsmasker met behulp van een oplossing van een fijngemalen aspirine tablet per eetlepel koude room. Verspreid over je gezicht, wacht 3-5 minuten, daarna grondig uitspoelen.
 5. 5
  Maak een zuiveringszout pasta masker. Meng zuiveringszout en water tot je een dikke, romige substantie krijgen. Wrijven op je gezicht, nek, en weer in volle gang kringen waarmee de crème te krijgen in je poriën. Laat deze zitten op je gezicht voor ongeveer 10 minuten. Afwassen met een washandje gedrenkt in ijskoud water.
  • Herhaal 1-2 keer per dag, totdat uw zits zijn verdwenen!
  • Dit zal niet werken voor alle acne. Huid kan vette en acne kan verergeren geworden. Als u besluit om deze methode te gebruiken, probeer het op een klein gebied van uw huid eerst.
 6. 6
  Maak een sterke acne oplossing door verdunnen 50% appelazijn met 50% schoon zuiver water. Zodra acne is verbeterd, houd het op afstand met een mildere oplossing van 20% appel cider azijn en 80% water. Gebruik geen goedkope azijn. Appelazijn is ongeveer 5 -4€ voor een grote fles bij elke supermarkt (meer bij reformwinkels). Het zal maanden duren.
 7. 7
  Toepassing aluin om de puistjes. Kaliumaluin kan meestal worden gevonden in de kruiddoorgang in sommige supermarkten. Hoewel veel gebruikt als een natuurlijke deodorant en bloedstelpende (vermindert bloeden na een cut), aluin is een natuurlijke antiseptische en samentrekkende, wat betekent dat het krimpt huidweefsel.
  • Proberen om een ​​groot blok in plaats van in poedervorm te krijgen. Poedervorm aluin kan een beetje te agressief. Veeg de aluin over de getroffen gebieden, dat evenwel niet tot enige puistjes irriteren of ontsteken.
 8. 8
  Gebruik tea tree olie. Tea tree olie is een gerenommeerde anti-schimmel en antibacteriële kruidenmiddel, waardoor het zeer geschikt voor lichte tot matige acne. In een onderzoek waarin de werkzaamheid van tea tree olie en benzoylperoxide, tea tree olie bleek net zo effectief in het bestrijden van acne en vermindering van laesies. Overwegende benzoylperoxide werkt sneller dan tea tree olie, tea tree olie produceert minder bijwerkingen bij patiënten.
 9. 9
  Probeer chili pepers. Dit klinkt misschien raar, maar chilipepers helpen verminderen de zwelling van een puistje vanwege de hoge concentraties van vitamine C en antioxidanten.
  • Was je gezicht grondig met een stuk zeep (totdat je puistjes nauwelijks starten stekende).
  • Crush een chili peper in een kom of een soortgelijke verpakking. Voeg een kleine hoeveelheid warm water.
  • Breng de vloeistof aan je puistje (s). U mag het toe te passen met een q-tip, maar doe dit minstens twee keer per dag. Voorkomen dat je de vloeistof in uw ogen of in de buurt van zweren en wonden als het zal ongetwijfeld leiden tot irritatie.
 10. 10
  Probeer het zwemmen! Het chloor in het water kan droog overeind te helpen acne. Wees voorzichtig, dat wel. Te veel zwembadwater kan je haar beschadigen en droog uw huid te veel. Een keer per week is meestal voldoende.
 11. 11
  Probeer het gebruik van citroensap als een acne verhelpen. Snij een citroen doormidden en voorzichtig de open zijde van de citroen op de acne wrijven. De stekende gevoel betekent dat het werkt.
  • Zorg ervoor dat wis / was het citroensap af, en daarna gebruik zonnebrand. Citroenzuur kan het bleken van de huid en zet het tegen aanzienlijk hogere kans op beschadiging door de zon.
 12. 12
  Snijd een rauwe aardappel en van toepassing op de huid. Snijd een rauwe aardappel doormidden en passen op acne. Rauwe aardappel kan zowel als genezen handelen een anti-inflammatoire. Nogmaals, daarna het residu uit je huid zachtjes met water na gebruik.

Deel twee: algemene tips voor de behandeling van acne

 1. 1
  Probeer niet te halen bij of pop je puistjes. Je gebruikt natuurlijke remedies voor uw acne behandeling - dat is geweldig. Niet weg te vegen al uw winsten door knetterende je puistjes. De korte termijn bevrediging zou kunnen zijn overweldigend, maar het is echt niet goed op de lange termijn.
  • Acne is een bacterie die leeft in je poriën. Popping het puistje geeft de acne een kans om zich te verspreiden over de huid om andere poriën, infecteren ze.
  • Popping puistjes veroorzaakt ontstekingen en kan leiden tot littekens. Dus als je wilt dat je acne minder zichtbaar zijn, weerstaan ​​aan de drang om te knallen. Stoppen voordat je pop.
 2. 2
  Was je gezicht twee keer per dag - niet meer, niet minder. Wassen van je gezicht is goed: probeer eens wassen in de ochtend en een keer 's nachts. Maar over-wassen van je gezicht kan verdere irritatie veroorzaken en onnodig de huid uitdrogen. Wassen van je gezicht over en weer zal niet geven u een betere kans op de behandeling van uw acne.
 3. 3
  Hydrateren. Uw huid is een orgaan in je lichaam, net als uw nieren. Net als uw nieren, het moet worden gevoed met water en vocht om goed te functioneren. Dat is waar hydraterende komt inch Na elke keer dat je je gezicht wassen, hydrateren.
  • Verschillende huidtypes vragen om verschillende moisturizers. Crème gebaseerde moisturizers zijn waarschijnlijk meer effectief voor de droge huid, omdat ze de neiging om te vettig. Gel-gebaseerde moisturizers zijn beter voor de vette huid, omdat ze meer gelijkmatig verspreiden over de huid.
 4. 4
  Gebruik zonnebrandcrème. Bij voorkeur het soort dat je huid niet irriteert, maar beschermt je nog steeds van schade door de zon. Acne kan erger worden door overmatige blootstelling aan de zon en door de zon schade, waardoor dit een eenvoudige stelling. Voor een beter uitziende huid, draag zonnebrandcrème.
 5. 5
  Genoeg rust, lichaamsbeweging, en het verminderen van stress in je leven. Deze dingen kunnen lijken niets te maken met de kwaliteit van uw huid hebben, maar dat ze in feite een zeer betekenisvolle relatie met de kwaliteit van de huid.
  • Artsen weten niet precies waarom, maar spanning verergert acne. Wanneer stress wordt geproduceerd in de mens, de hormonen die talg reguleren, een overmaat van die produceert acne, stoppen met werken als goed. Dus vind gezonde manieren om stress te verminderen in je leven en zie je huid beter!
  • Hoe meer je slaapt, hoe minder belasting je je lichaam door. Je hebt ongeveer 15% meer belasting voor elk uur van de slaap je verliest per nacht. En we net geleerd dat stress acne veroorzaakt. Dus krijgen die ZZZs en zie je acne te verbeteren.
  • De oefening is een gezonde manier om stress een uitlaatklep te geven. Duidelijk en eenvoudig, het is moeilijker te worden benadrukt wanneer we allemaal tuckered. Dus lid worden van een sportschool, spelen een intramurale sport, of begint te lopen op je eigen.

Tips

 • Weet plekken niet aanraken of als je huid vettig is het niet met je vingers wrijven omdat het net verspreidt olie en vet en bacteriën. Was je gezicht en drink veel water.
 • Krabben nooit op een puistje schurft of op een puistje, Het zal een stempel drukken.
 • Met aloë vera sap op je huid. Het is echt goed voor je acne als het afkoelt je huid naar beneden en vermindert de vettigheid en roodheid!
 • Wees niet ontmoedigd als de ene methode niet werkt! Iedereen is anders en we hebben allemaal verschillende manieren om onszelf te helpen!
 • Gebruik sunblock lotion (zonnescherm) met een minimum van SPF 15 om uw huid te beschermen.
 • Gebruik weefsels aan het mengsel toe te passen.

Waarschuwingen

 • Drink veel water om je lichaam gehydrateerd.
 • Zorg ervoor dat je niet krabben of pop je puistjes! Je zult gewoon eindigen met littekens die niet zal je kijkt je uiterste best!
 • Ook, als u blijft aanraken en porren de huid dit kan het gebied pijnlijke of zelfs schilferig en droog te maken, dus als er iets, proberen en raak het zo weinig mogelijk!