Wkanl

Hoe je mee-eters verwijderen

Is het niet je gek? Het maakt niet uit hoeveel we schrobben en ons gezicht te wassen, mee-eters lijken niet te stoppen. Wat kun je eraan doen, vraag je je af? We hebben een aantal ideeën! Artsen adviseren tegen popping puistjes, dus probeer het mee-eter te behandelen met acne wassen en actuele crème als je kunt. Maar wanneer de omstandigheden dwingen je hand en je moet handelen, hier is een over hoe je mee-eters verwijderen.

Stappen

Hoe je mee-eters verwijderen. Was uw handen grondig en geef je gezicht een snelle een keer-over met een reinigingsmiddel of een samentrekkende.
Hoe je mee-eters verwijderen. Was uw handen grondig en geef je gezicht een snelle een keer-over met een reinigingsmiddel of een samentrekkende.

Methode een: de ouderwetse squeeze

 1. 1
  Was uw handen grondig en geef je gezicht een snelle een keer-over met een reinigingsmiddel of een samentrekkende. U wilt dat uw handen zijn helemaal schoon, samen met uw gezicht, zodat u het minimaliseren van de overdracht van bacteriën. Wacht tot uw handen droog zijn.
 2. 2
  Neem een tissue tussen je vingers. U wilt in staat zijn om een ​​beetje wrijving op de mee-eter los gemakkelijker te maken, en handen kan vettig en glad zijn.
 3. 3
  Zoek het midden van de mee-eter. Met het weefsel over de mee-eter, neem je twee wijsvingers en voel rond totdat je de omtrek van je mee-eter hebt gevonden.
 4. 4
  Met behulp zachtjes druk op het eerste, knijp op het puistje. Omdat het een mee-eter, moet de verstopte poriën naar buiten komen gemakkelijk.
  • Als dit niet gebeurt, is het beter om de inspanning te verlaten, zelfs zonder de voldoening te hebben stopte het. Een mee-eter dat is geïrriteerd en rood is erger dan een gewone oude mee-eter.
 5. 5
  Verwijder de pus en reinig het puistje. Neem het weefsel en reinig het pus uit de buurt van het puistje. Was je gezicht met acne wassen om ervoor te zorgen dat de bacterie niet verspreid naar andere delen van uw huid.
  • Eventueel, neem een ​​wattenstaafje of een bal, laten weken in een samentrekkende, en pas het toe op de popped puistje. De samentrekkende moet een beetje tintelen.
  • Breng een bloedstelpende naar het puistje als het blijft bloeden. Een bloedstelpende potlood, bijvoorbeeld, zal helpen het contract van de bloedvaten rond het puistje, het stoppen van de bloeding.

Methode twee: de neus strip

 1. 1
  Was uw handen goed. Wanneer schoon, breng dan een ontsmettingsmiddel om uw handen. Dit zal ervoor zorgen dat je niet toevoegen van kiemen van welke aard om uw snel-to-be-open poriën.
 2. 2
  Prep je neus. Bevochtig je neus met een schone washandje en droog uw handen.
 3. 3
  Breng de strip. Open het pakket dat de neus strip is in, en rip de kleine tabs voor een betere pasvorm op je neus.
  • Zet de kleverige kant op je neus, nat weer en wacht ongeveer tien minuten.
 4. 4
  Zap de zits. Na tien minuten, moet de neus strip net zo hard als papier mache. Verwijder het en die lelijke mee-eters, en gooi.

Methode drie: het verwijderen van gereedschap

 1. 1
  Reinig en desinfecteer je mee-eter verwijderen tool. Met water en zeep schoon te maken, en isopropylalcohol te desinfecteren.
 2. 2
  Stoom je gezicht. Vul een brede kom met heet (maar niet kokend) water.
  • Rust je hoofd boven het water, zodat je gezicht kunnen profiteren van de stoom. Dit zal je poriën te openen en verzachten van de mee-eters voor eenvoudiger verwijderen.
 3. 3
  Verwijder de mee-eters. Na ongeveer 10 minuten stomen, moet je gezicht zacht, soepel en klaar voor actie.
  • Lijn het gereedschap, zodat de snel-to-be-uitgewist mee-eter is tussen de V-inkeping in de tool.
  • Druk naar beneden, het verdrijven van de talg uit de poriën.
  • Herhalen als nodig is.

Methode vier: de scrub

 1. 1
  Was je gezicht en spoel af met water. Niet de moeite om het te drogen.
 2. 2
  Prep de scrub. Neem een ​​kleine munt-en kleinbedrijf hoeveelheid scrub en schuimt door schone handen.
 3. 3
  Exfoliëren. Masseer je gezicht met de scrub om de huid te exfoliëren.
 4. 4
  Spoelen en opnieuw wassen gezicht indien nodig. Herhaal dit een of twee keer per dag.
  • Let op: niet te krachtig scrubben, of je kan jezelf een wrijving branden.

Methode vijf: stomen

 1. 1
  U kunt vertrouwd zijn met deze manier van behandelen van verkoudheid. Het is echter ook zeer effectief bij de behandeling eters.
 2. 2
  Kook een pot water. Het toevoegen van citroen is een optie, of gebruik aromatherapie om te profiteren van andere gunstige effecten van stoom..
 3. 3
  Stoom jezelf. Het gooien van een handdoek over je hoofd, zodat het dekt de pot en houdt de stoom binnen, mager over de pot en haal diep adem.
  • Doe dit voor vijf minuten, totdat je gezicht is nogal nat van stoom en ook transpiratie. Dit opent je poriën.
 4. 4
  Verliest de mee-eters. Op dit punt, kunt u ervoor kiezen om een ​​katoenen make-up pad lopen over de getroffen gebieden om mee-eters te verjagen, of gebruik een nigingspennetje zoals hierboven beschreven.
  • Voortbordurend op, voeg wat koeler water om de pot, zodat het water blijft heel warm, maar niet kokend-, zodat je het kan toepassen op getroffen gebieden. Doe dit met een natte wattenschijfje, wringen het uit en drukken op mee-eter gebieden met de pad.
  • Zorg ervoor dat de pad blijft warm. Wees ook voorzichtig dat u zich niet verbrandt!
  • Reinig je gezicht normaal na het gebruik van deze methode.

Algemene tips voor het vermijden van mee-eters

 1. 1
  Was je gezicht twee keer per dag en hydrateren. Eenmaal in de ochtend en een keer in de avond is het beste. Probeer niet om uw gezicht irriteren als je te wassen, gebruik je vingers in plaats van een loofah, doek of buff-puff.
  • Toepassing vochtinbrengende crème om uw huid na elke wasbeurt. Moisturizer is essentieel voor een gezonde huid. Huid heeft een goede hydratatie, vooral na een wasbeurt.
 2. 2
  Gebruik moisturizers die niet-comedogeen, wat betekent dat ze niet zal bloggen je poriën. Mee-eters ontstaan ​​wanneer de poriën verstopt zijn, dus het is een goed idee om ervoor te zorgen dat uw moisturizer is ze niet veroorzaakt in de eerste plaats.
  • Scrubben je huid. Scrubben betekent alleen het verwijderen van de dode huidcellen die rust boven op de epidermis (bovenste laag van de huid). Deze huidcellen sterven regelmatig, dus maak je geen zorgen over te maken. Wat je moet zorgen te maken over is die zelfde dode huidcellen blokkeren je poriën en veroorzaken van nieuwe mee-eters.
  • Gebruik een scrub met kleine, fijne korrels de dode huidcellen weg te schrobben. Doe dit drie keer per week. Gebruik de scrub als vervanging voor een gewone anti-bacteriële wash.
  • Breng een masker eenmaal per week. Koop een commercieel-gelicentieerd product uit de winkel, of maak er zelf een.
 3. 3
  Krijgen in de gewoonte van het niet aanraken van je gezicht. We zijn voortdurend aanraken van dingen die zich verspreiden bacteriën: onze telefoons, deurknoppen, vuile vaat, andere volkeren. De lijst gaat nog een. Omdat acne in het algemeen is een bacteriële infectie, je wilt proberen om die overdracht te beperken. Was vaak uw handen en probeer niet te onbewust raken je gezicht.
 4. 4
  Verander uw kussensloop elke week. De lakens en kussenslopen ons specifiek zijn vectoren voor de bacteriën die acne veroorzaakt, en voor vuil, olie en dode huid. Het wijzigen van uw kussensloop elke week bezuinigingen op de bacteriële verspreiding dat je elke keer dat je gaat slapen in gang te zetten.
 5. 5
  Behandel de acne met actuele behandelingen. Probeer het gebruik van actuele acne crèmes of gels met salicylzuur of benzoylperoxide. Deze acne behandelingen zijn effectief acne-busters en moet helpen duidelijk weg mee-eters als en voor ze vormen.
  • Gels worden over het algemeen gebruikt voor de normale tot vette huid. Ze zijn niet zo porie verstopt als crèmes, en via de huid dieper dan crèmes dringen.
  • Crèmes worden meestal gebruikt voor de droge of gevoelige huid. Ze hebben de neiging om een ​​beetje minder irriterend dan gels, maar kan lastig zijn voor mensen met acne-gevoelige huid.

Tips

 • Probeer niet om uw gezicht aan te raken. Het is een harde gewoonte te breken, maar olie en ziektekiemen kunnen krijgen op je gezicht en eventueel uw poriën te blokkeren.
 • Houd de strip op voor 10-15 minuten.
 • Met de stroken niet meer dan twee keer per week.

Waarschuwingen

 • Als je een gevoelige huid hebt, kan de strips irritatie en roodheid tot 24 uur veroorzaken.
 • Wees voorzichtig bij het verwijderen van neus-strips, ze kunnen spataderen te creëren rond de neus, als te hard getrokken.
 • Gebruik geen scrub als u andere slechte acne. Het kan afwrijven het hoofd van de puist en verspreid de acne bacteriën.
 • Het griesmeel methode kan niet direct resultaat zien.