Wkanl

Hoe je je wenkbrauwen te rijgen

Moe van onhandig epileren met een pincet of beschadiging van de kwetsbare huid rond je ogen met wax? Het alternatief is draadsnijden, een zeer oude vaardigheid die gaat met behulp van een stuk draad om het haar van je wenkbrauwen of elders te verwijderen. Hoewel het duurt een beetje oefening, alles wat je nodig hebt om te beginnen is een lengte van de draad!

Stappen

Hoe je je wenkbrauwen te rijgen. Verzamel de in de dingen die je hieronder moeten genoemde materialen.
Hoe je je wenkbrauwen te rijgen. Verzamel de in de dingen die je hieronder moeten genoemde materialen.
 1. 1
  Verzamel de in de dingen die je hieronder moeten genoemde materialen. Alles wat je echt nodig hebt is een stuk draad, maar u kunt wensen om te tekenen in de gewenste wenkbrauw vorm met een potlood of gevoelloos het gebied met wat ijs of koud water.
 2. 2
  Bind de uiteinden van de draad aan elkaar, zodat vormen ze een. Knip eventuele extra draad verder dan de knoop in de draad.
 3. 3
  Houd het gedeelte van de draad met de knoop in de ene hand, en houdt u de tegenoverliggende sectie met uw andere hand.
 4. 4
  Draai de hand, zonder de knoop vijf of zes keer, terwijl het andere deel van de draad strak (dit is om te voorkomen dat het in het midden van de draad). U moet beschikken over een oneindig of zandloper vorm.
 5. 5
  Practice opening enerzijds het sluiten van de andere tegelijkertijd. De garendraaien in het midden is wat wordt het haar te verwijderen. Het beoefenen van de beweging zal je later helpen.
 6. 6
  Houd je handen zodat je vingers worden geconfronteerd weg van je gezicht, en plaats ze dan een wenkbrauw.
 7. 7
  Plaats de driehoek van de draad, zodat het haar dat u wilt is binnen de draad. Je moet rijgen tegen de richting waarin het haar groeit, dus je moet de punt van de driehoek tegenover de richting waarin het haar groeit te verplaatsen.
 8. 8
  Sluit de kant regelen van de driehoek rond het haar, als je de andere kant te openen. Zorg ervoor dat de draad is nog steeds het aanraken van de huid, en snel te maken de tegenovergestelde beweging (schaar). Het haar moet worden uitgetrokken!
 9. 9
  Blijf oefenen bij threading. Het duurt een beetje oefening om te kunnen om het te doen ook.

Tips

 • Threading kan op bovenlip haren ook. Maar zorg ervoor dat de huid strak te trekken door je lip in je mond of steekt je duim onder dat gebied van de huid.
 • U kunt deze zelfde techniek gebruiken om andermans wenkbrauwen rijgen. Laat ze de huid strak rond hun wenkbrauwen met hun handen te trekken, zodat je niet per ongeluk de huid (ouch) rijgen.
 • Ook, zorg ervoor dat je kunt zien wat je doet, want als je niet kunt u per ongeluk de vorm van de wenkbrauw vervormen als je wilt.
 • Gezicht wassen voordat u begint.

Waarschuwingen

 • Threading kan nemen uit een veel haar zeer snel. Wees voorzichtig dat je niet een heel deel van je wenkbrauw te verwijderen.
 • Wees voorzichtig om alleen de haren te rijgen. Als u per ongeluk de huid te vangen kan het nogal pijnlijk.

Dingen die je nodig hebt

 • Ongeveer 14 inch (35cm) van de draad
 • Iets om de wenkbrauw markeren met bijvoorbeeld poeder of potlood (optioneel)
 • Wenkbrauw gel (optioneel)
 • Ice (optioneel)