Wkanl

Hoe je een 1960 make up look

Als je ooit keek naar het AMC tv-show, 'Mad Men', je weet hoe mooi de vrouwen altijd kijken. De jaren 1960 tijdperk was een tijd van overgang, de heilzame mind-set van de jaren '50 werd vervagen in de opstandige houding van de jaren '70. Vrouwen begonnen te pronken met hun sexy kanten, terwijl nog steeds vast aan de meeste van hun moreel starre idealen.

Dit kenmerk van het tijdperk was duidelijk in kleding en make-up stijl van de tijd. U ziet voorbeelden van de jaren 1960 kijk in het AMC drama, "Mad Men", die plaatsvindt in de jaren '60 New York.

Als u wilt de prachtige en rustig verleidelijke look uit die tijd na te bootsen, probeer dan het doen van uw make-up, zoals de vrouwen op "Mad Men." Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het krijgen van die iconische jaren '60 kijken.

Stappen

Hoe je een 1960 make up look. De eerste stap in het verkrijgen van de "gekke mensen" look is het toepassen van geperst poeder.
Hoe je een 1960 make up look. De eerste stap in het verkrijgen van de "gekke mensen" look is het toepassen van geperst poeder.
 1. 1
  De eerste stap in het verkrijgen van de "gekke mensen" look is het toepassen van geperst poeder. Gebruik een poeder borstel om je gezicht te bedekken in poedervorm, zodat je een mooie matte afwerking.
 2. 2
  Nu moet blozen. De jaren 1960 kijken was alles over perzik wangen, dus borstel een perzikkleurige poeder blush op de appeltjes van je wangen. De beste manier om dit te doen is om te lachen en borstel het over de ronde, verhoogde delen van je wangen. Zorg ervoor om het mengen grondig, zodat je niet alleen maar ronde vlekken van kleur op je wangen, je hoeft niet te kijken als een porseleinen pop!
 3. 3
  De volgende stap is het aanbrengen van oogschaduw. Verzamel een royale hoeveelheid van een parelwitte oogschaduw op een oogschaduw kwast. Vegen het over je ooglid en tot aan je wenkbrauw.
 4. 4
  Vervolgens borstel een baby blauwe of groene oogschaduw op je oogleden. Houd het alleen op de deksels, hoewel, met deze kleur, dekken niet de huid helemaal tot aan de wenkbrauwen.
 5. 5
  Nu voor de belangrijkste detail: eyeliner! De beste soort eyeliner te gebruiken om die 1960 look te krijgen is een zwarte crème liner, met een kwast. Dompel een kleine eyeliner kwast in de pot crème liner. De borstel moet grondig worden gedekt, zodat u een dikke lijn kan creëren. Trek een lijn langs je bovenste wimperlijn. Heeft een staart te gaan aan het eind niet te maken, dat wel. Om de "Mad Men" look te krijgen, gewoon de lijn dikker aan het einde, naar de buitenste rand van het oog.
 6. 6
  Lange, dramatische wimpers zijn een handtekening make-up detail van de jaren '60. Als u niet wilt zetten op valse wimpers, gebruik een wimperkruller. Om uw wimpers echt goed krullen, richt een föhn op een metalen krul tang op hoog vuur. Dit zal de wimperkruller act te maken, zoals een krultang en je wimpers zal komen grondig gekruld.
 7. 7
  Nu gelden zwarte mascara op je bovenste en onderste wimpers. Breng een dikke jas en zorg ervoor om het te krijgen in de wortels, zodat je het maximale bedrag van volume en lengte.
 8. 8
  Een van de laatste stappen in je wenkbrauwen in te vullen. Gebruik een poeder wenkbrauw corrector dat is een tint lichter dan je wenkbrauwen. Maak je wenkbrauwen mooi en dik, accentueren de boog, en breiden ze een beetje aan de uiteinden als je wenkbrauwen zijn wat kort.
 9. 9
  Tenslotte afmaken uw "gekke mensen" kijk door te zetten op lip kleur. Gebruik eerst een licht roze of naakt lip liner om je lippen te sporen rond de natuurlijke randen van je lippen. Gebruik vervolgens een lichtroze lipgloss of lippenstift in je lippen in te vullen.
 10. 10
  Afgewerkt.

Dingen die je nodig hebt

 • Geperst poeder
 • Perzikkleurige poeder blush
 • Parelwitte oogschaduw
 • Baby blue eye shadow
 • Zwart of donkerbruin crème eyeliner
 • Wimperkruller
 • Zwarte mascara
 • Poeder wenkbrauw corrector, 1 tint lichter dan je wenkbrauwen
 • Licht roze of naakt lip liner
 • Lichtroze lipgloss of lipstick
 • Assorti make-up kwasten