Wkanl

Hoe dat te doen je make-up pin-up stijl

Hier op Google hebben we allebei "hoe te kleden als een speld op meisje" en "hoe je haar pin omhoog te doen style" dus nu is het tijd om de make-up precies goed te krijgen! De make-up Dita Von Teese draagt ​​is waar we op weg.

Stappen

Hoe dat te doen je make-up pin-up stijl. Stap een hier, is gewoon om ervoor te zorgen dat je gezicht is klaar en staat het dragen van make-up.
Hoe dat te doen je make-up pin-up stijl. Stap een hier, is gewoon om ervoor te zorgen dat je gezicht is klaar en staat het dragen van make-up.
 1. 1
  Stap een hier, is gewoon om ervoor te zorgen dat je gezicht is klaar en staat het dragen van make-up. Als je hebt een gezonde huid en lippen de uiteindelijke look zal komen zo veel beter! Vind het niet erg vlekken en vlekken natuurlijk.
 2. 2
  Neem een camouflagestift en deksel wat moet worden gedekt, zoals vlekken, rode gebieden, moe gebieden, zoals de huid onder je ogen. Na deze zet wat foundation een of twee tinten lichter is dan je toon (U kunt daadwerkelijk gebruik maken van een schaduw, maar pin-up meisjes vaak erg bleek ziet). Deze stap is optioneel, maar het zou vaak geven u een betere afwerking.
 3. 3
  Nu voor de ogen! Vind je snel een goede video tutorials, maar anders wijs:
 4. 4
  Begin met een lichte kleur, bij voorkeur een glitter wit, en verdeel het zachtjes over je hele ooglid tot aan de wenkbrauw
 5. 5
  Meng in een medium bruine kleur in de plooi van het oog.
 6. 6
  Voeg wat zeer donkerbruin of zwart op het uiteinde van de vouw. Je zult veel moeten mengen na deze.
 7. 7
  Met een vloeibare eyeliner, maak een dunne lijn over de wimpers, en maak het af katachtige.
 8. 8
  Er is een ongeschreven regel die zegt dat make-up of je focus op de ogen, of u zich richten op de lippen. Een pinupmeisje blik richt zich op de lippen, dus niet over doen de ogen!
 9. 9
  Donkerder je wenkbrauwen met een bruine eyeliner om een glamourous jeugdige look te creëren. U kunt ook gebruik maken van bruine mascara om dit effect te creëren.
 10. 10
  Met een donker roze of een rode lip liner, trek een lijn op de exacte contouren van je lippen. Na dat het over de vulling! Vul nu in met een rode lippenstift. De schaduw hangt af van welke effect je gaat voor, maar de handtekening schaduw zou een sterk rood zijn. Je kunt maar beter van het gebruik van een borstel om de lippenstift toe te passen dan zetten het op rechtstreeks vanaf de stick zijn.
 11. 11
  Voltooien van glans met enkele bovenop de rode.
 12. 12
  Voila! Je hebt de uitstraling van een Pin up girl!

Waarschuwingen

 • De sterke rode lippen zijn niet zo'n goed idee als je jong bent. Sommigen vinden het misschien goedkoop, of uitnodigend.

Dingen die je nodig hebt

 • Make-up in de gewenste kleuren
 • Tijd
 • Spiegel