Wkanl

Hoe je je ouders te overtuigen om u te laten dragen make-up

Wil je make-up te dragen, maar je ouders toestemming nodig? Probeer na te gaan waar je ouders vandaan komen. Waarom doen ze bezwaar maken draag je make-up? Denken ze dat je bent te jong? Is er een religieuze beperking tegen? U moet eerst hun standpunt respecteren alvorens hen verwachten dat ze jou respecteren. Dit kan lastig zijn, maar het is mogelijk! Vertel je moeder hoe je echt voelt.

Stappen

Hoe je je ouders te overtuigen om u te laten dragen make-up. Vraag aan je moeder om haar te laten zetten een beetje make-up op je, als ze zegt ja.
Hoe je je ouders te overtuigen om u te laten dragen make-up. Vraag aan je moeder om haar te laten zetten een beetje make-up op je, als ze zegt ja.
 1. 1
  Vraag aan je moeder om haar te laten zetten een beetje make-up op je, als ze zegt ja. Vertel haar dat je denkt dat het ziet er mooi en vraag haar of u uw eigen versie van dat soort make-up kunt kopen. Op die manier zult u niet altijd te nemen van haar.
 2. 2
  Pakken bezorgdheid van je ouders in een rustige, volwassen manier. Dringen dat je oud genoeg bent om make-up te dragen terwijl het gooien van een driftbui alleen hun geloof te versterken zijn. Ook als ze zeggen dat er geen vragen waarom en ze zullen hun redenen te geven. Als hun redenen zijn goed excuses proberen te herstellen of te verbeteren hen. Als ze zeggen dat je bent te jong te vragen hoe het komt dat ze zeggen dat je te jong bent. Vertel hem dat je alleen dragen een beetje make-up en kijken of ze van gedachten veranderen.
 3. 3
  Begin met eenvoudige dingen zoals gloss, nagellak, etc. Huidverzorging producten zijn een geweldige manier om te beginnen. Laat je ouders weten dat je wilt dragen gloss op je lippen vochtig te houden, stichting om olie te absorberen, zodat je niet breken, en polish zodat je nagels niet scheuren en zich ontwikkelen tot pijnlijke losse velletjes.
 4. 4
  Je ouders vertellen dat je je mooie functies te verbeteren. We weten allemaal dat je het niet nodig hebt om vrij te zijn, maar het kan geen kwaad als je niet te veel gebruiken.
 5. 5
  Maak een deal. Stel, je bent niet zo goed van een student. Je kan je ouders vragen om een ​​deal met u, zoals te maken, als je tienen door 1 kwartaal van het schooljaar, kan je draagt ​​make-up.
 6. 6
  Vertel je ouders je het gevoel dat make-up is een vorm van kunst, en dat wilt u uw creativiteit te vergroten door het gebruik van make-up. Je moet voorzichtig zijn met dat, hoewel, omdat ze misschien bang voor je zal blijken te maken van jezelf zien als een clown.
 7. 7
  Zeggen dat er een vakantie komen. Vraag of je kunt dragen een beetje make-up te kijken bijzonders voor de feestdagen. Als ze ja zeggen draag het dan voor de vakantie en nadat u kunt blijven dragen en zien of ze merken of u kunt vragen of je het kunt dragen de hele tijd. Dit geeft je ouders een tijd om te zien hoe u uw make-up zou doen als je het draagt.
 8. 8
  Als je ouders nee zeggen, toon je volwassenheid. Aanvaarden hun antwoord als de volwassene die u probeert te worden en kijken als het kan bewijzen hun angsten van je onvolwassenheid verkeerd waren. Ze konden hebben een totale verandering van het hart.
 9. 9
  Als je ouders zeggen: ja, zorg ervoor dat u niets te gek, die zou kunnen maken je ouders te heroverwegen doen! Zorg er altijd voor dat je redelijk uitzien, en onthoud-less is more!
 10. 10
  Vergeet niet-make-up leuk moet zijn. Als je ouders nee zeggen, probeer dan niet en sluipen het rond of alleen dragen op school. Dan je ouders zal alleen verliezen vertrouwen in je als ze erachter komen, want ze wil, en het zal al het plezier uit te halen.

Tips

 • Zorg ervoor dat de kleuren die u kiest goed gaan met je huidskleur. Wat kan er goed aan een vriend kijken kan niet goed uitzien op je.
 • En vergeet niet om langzaam te beginnen, zodat, ineens, de mensen niet denken dat je 'probeert te passen inch' Vergeet niet, het is verondersteld om te kijken als je het niet dragen van een, om uw functies te verbeteren, niet voor hen.
 • Soms bij warenhuizen, hebben ze make-up specials waar ze geven je make-overs of u vertellen over uw huid toon en wat ermee gepaard gaat, deze helpen een hoop.
 • Heb tinten zoals bruin, naakt, puur roze, etc.
 • Bruine mascara's en eyeliners gaan goed samen met de meeste mensen, echter, zwart is dramatischer.
 • Vermijd felle rode lippenstift en rode blos, of iets te vet.
 • Afhankelijk van wat make-up die je draagt ​​het zal je ouder of younger.For bijvoorbeeld kijk, als je draagt ​​rode lippenstift en een aantal gitzwarte mascara, het zal je kijkt alsof je bent 30 jaar of een clown.So zorg ervoor dat je draagt ​​leeftijd passende make-up.
 • Er zijn veel goede tutorials voor het aanbrengen van make-up online, en video's zijn waarschijnlijk de beste. Oefening baart kunst, maar tutorials zal u helpen voorkomen dat cruciale of gewoon gênant fouten.
 • Sommige ouders zijn vooral bang voor zwarte eyeliner, waardoor je je eruit als een "wasbeer". Beginnen met een bruine of donkere blauwe kleur.
 • Bij het aanbrengen van eyeliner, soms kan je eyeliner krijgen met een klein sponsje aan het uiteinde. Een wattenstaafje werkt goed ook. Smudge je eyeliner om een ​​smokier look.
 • Als de lippen kan neigen meer rood dan normaal te zijn, dep wat foundation op je vinger en breng zachtjes als lipgloss. Zorg ervoor dat het niet te zwaar. Dan schar wat uit en breng een paar klopjes van compact. Follow-up van uw gewone lipgloss routine. Het effect is een heel natuurlijk toch aantrekkelijke look.
 • Sommige mensen geloven dat een goede leeftijd om te beginnen met het dragen van make-up is 13 of 14, maar veel mensen tegenwoordig niet mee eens. Ook al heb je misschien het gevoel dat het dragen van make-up op deze leeftijd maakt je meer volwassen, wil je misschien wachten tot je minstens 15 of 16. U zult blij zijn u deed. Immers, zult u voor het kijken uw leeftijd worden gerespecteerd!
 • Probeer producten zoals geo meisje (www.geogirl.com) en ELF producten van Wal-Mart, Target, of K-Mart.

Waarschuwingen

 • Al dan niet uw ouders vermurwen is sterk afhankelijk van uw houding, dus hou het recht omhoog met hen, ga niet weg met vrienden, gebruiken make-up zonder hun toestemming, en laat hen weten te komen, of je kan 18 voordat ze bereid zijn om te heroverwegen.
 • Als zij nee zeggen, niet geef ze een houding. Gewoon chill en vraag hen opnieuw in twee weken.

Dingen die je nodig hebt

 • Foundation (moet een precies hetzelfde als je huidskleur, niet donkerder worden. Gebruik zon poeder als je wilt bruinen kijken, maar overdrijf het niet. Houd het natuurlijke kijken!)
 • Poeder
 • Eyeliner
 • Lip gloss
 • Blozen dat goed gaat met huidskleur
 • Moisturizer
 • Oogschaduw
 • Mascara
 • Een onschuldig gezicht
 • Concealer (om vlekken en kringen onder de ogen te dekken)