Wkanl

Hoe je je eigen lip Peirce thuis

In de wereld van vandaag, lip ringen zijn populair en iedereen wil een sieren. Sommige mensen liever krijgen ze professioneel doorboord, en sommige hebben niet het geld en de voorkeur aan de piercing te doen op hun eigen. Maar anderen gewoon niet zoals naalden en liever de voorkeur te doorboren zichzelf. Als u wilt doorboren je lippen zelf of zijn berooide om het professioneel te doen, lees dan verder!

Stappen

Hoe je je eigen lip Peirce thuis. De belangrijkste stap om te volgen, terwijl piercing is om nooit doorboren jezelf met een veiligheidsspeld of een naald.
Hoe je je eigen lip Peirce thuis. De belangrijkste stap om te volgen, terwijl piercing is om nooit doorboren jezelf met een veiligheidsspeld of een naald.
 1. 1
  De belangrijkste stap om te volgen, terwijl piercing is om nooit doorboren jezelf met een veiligheidsspeld of een naald. Veiligheidsspelden en naalden alleen uw huid strak te trekken, terwijl holle naalden maken een goede opening. (Een holle naald klinkt meer pijnlijk, maar ze zijn niet.) Je kunt holle naalden kopen in vele plaatsen. U kunt ze kopen bij stands die lichaam sieraden evenals online verkopen. Zorg ervoor dat de holle naald wordt geleverd in een verzegelde verpakking.
 2. 2
  Kook je holle naald en lichaam sieraden in zout water voor ongeveer 10 minuten en laat het zitten in alcohol gedurende ten minste vijf minuten.
 3. 3
  De holle naald moet tussen de 16 gauge tot 14 gauge.
 4. 4
  Nadat de naald is gesteriliseerd, je tanden poetsen en het opzetten van een steriele ruimte om de piercing te doen. Alles moet zo schoon mogelijk om infectie te voorkomen.
 5. 5
  Voordat piercing, voel de binnenkant van je lip voor aderen. Neem nu een doekje met alcohol en wrijf de binnen-en buitenkant van je lip en zorg ervoor dat de plek waar de piercing moet worden op de buitenkant van de lip met een eyeliner en zo goed als aan de binnenkant te markeren, zodat deze recht zal komen en niet scheef.
 6. 6
  Begin piercing je lip van buitenaf met behulp van klemmen. U kunt ook gebruik maken van uw vingers, maar het zal de kans op piercing aderen of de piercing wordt scheef te verhogen.
 7. 7
  Zodra u de naald hebt geduwd door zet de lip ring in zo snel mogelijk. Want het zal sluiten op de naald en het zal pijnlijk zijn om de naald eruit te trekken. Hoe zet je de lip ring is plak het door de ongeslepen kant van de naald... trek de rest van de weg door. De ring moet passen strak in de naald. Zo niet, dat geeft aan dat de naald is te groot of de lip ring is te klein. Als u de verkeerde maat lip ring gekocht... gewoon omgaan met het tot je lip volledig geneest en je kunt gage het. Waarschuwing! Als je je lip peilen terwijl zijn in het genezingsproces its meer kans om besmet te raken!
 8. 8
  Het genezingsproces is eenvoudig.. maar je moet verantwoordelijk zijn! De eerste regel is als je een roker uw mond spoelen met zout water na je elke keer roken! roken is een manier om een ​​infectie te krijgen. Poetsen ook je tanden na elke maaltijd. Tandenpoetsen zal schoon uit de extra voedsel en bacteriën in je mond en wordt voorkomen dat een infectie. Een ander ding dat je nodig hebt om het te doen kopen een helende spuit zoals H20cean of Bactine. Als u cant veroorloven H20cean haar gewoon zoutwater. U kunt H20cean kopen in een hot topic. Of een lokale piercing / tattoo shop. Bactine en worden gekocht in Walmart voor ongeveer 3-4 euro. Bactine werd mij aanbevolen en toen ik het probeerde ik vond de resultaten omdat het verdooft je lip. Nadat u de spray kopen.. (Je moet het hebben gekocht voordat piercing je lip) was uw handen en trek je lip, zodat je de binnen-en buitenkant van de piercing kan spuiten. Als dat gedaan is spuiten een pomerans en omcirkelen het rond de piercing alleen maar om ervoor te zorgen dat je krijgt al de smurrie of vloeistoffen het zou kunnen worden sijpelen. Maak je geen zorgen. Dat is normaal. Ook roodheid na 24 uur is normaal, wat betekent dat je piercing is geïrriteerd.
 9. 9
  Als de piercing geïnfecteerd raakt zorg ervoor om te blijven reinigen het goed ongeveer drie keer per dag. Maar wat je ook doet... NOOIT de piercing NIET nemen wijten aan het feit dat de infectie kan vangen in je lip en problemen veroorzaken. In plaats daarvan stoppen door een lokale piercing winkel en zien of het serieus... als zo een arts.

Tips

 • Hoepels en labrets, zowel wastafel in een beetje als er te klein dus krijg een extra lange labret te gebruiken op het eerste.
 • Reinig het elke dag.
 • Doe het niet veranderen voor 8-10 weken als het tijd om te genezen nodig heeft.
 • Holle naalden zijn de beste manier om te doorboren.

Waarschuwingen

 • Er is een hoog risico op infectie bij het doen van uw eigen piercings.
 • Als er een infectie begint, zie onmiddellijk een arts!
 • Als je minderjarig bent, raadpleeg dan je ouders voordat u begint.

Dingen die je nodig hebt

 • Latex handschoenen
 • Papieren handdoeken
 • Bactine of H20cean
 • Een steriele lip ring
 • Een steriele holle naald in tussen 16 en 14 gauge
 • Klemmen (Optioneel}
 • Eyeliner of Wasbare marker
 • Een steriele plek