Wkanl

Hoe te kraakbeen piercing hobbels te genezen

Kraakbeen piercings op de oren en neuzen zijn gevoelig voor het krijgen "hobbels", kleine littekens rond de uitgang gaten van de piercing. Nieuwe of geïrriteerde piercings kan ook ontstaan ​​abcessen, een pijnlijke zak van pus.

Stappen

Hoe te kraakbeen piercing hobbels te genezen. Gebruik koud citroensap doorweekt dagelijks op hypertrofische littekens.
Hoe te kraakbeen piercing hobbels te genezen. Gebruik koud citroensap doorweekt dagelijks op hypertrofische littekens.
 1. 1
  Gebruik koud citroensap doorweekt dagelijks op hypertrofische littekens. Ongeveer 1/4 theelepel voor elke 8oz water. Omkeren van de kop over de piercing, of gebruik katoenen ballen. Deze littekens zijn meestal hobbels dezelfde kleur hebben als de omliggende huid, en niet verder gaan dan de omtrek van de piercing.
 2. 2
  Gebruik kamille theezakjes als warme kompressen. U kunt deze en zeezout doorweekt afwisselen. Spoel je huid met helder water achteraf.
 3. 3
  Verander je sieraden om iets kleinere, of beter aansluiten. Probeer titanium of glas als het geschikt is voor uw piercing. Doe dit niet zonder raadpleging van een professional.
 4. 4
  Gebruik warme kompressen voor pus gevulde steenpuisten of abcessen. Deze kunnen gewoon water of zeezout doorweekt zijn. Gebruik deze eenmaal of tweemaal dagelijks tot de kook begint te lekken.
 5. 5
  Laat de kook afvoer vrij van pus, houden het schoon en het doen van zeezout doorweekt tot het niet meer korsten.
 6. 6
  Verwijder eventuele korst na weken met een wattenstaafje.
 7. 7
  Voor hardnekkige littekens en terugkerende steenpuisten, probeer dan met behulp van tea tree olie, deppen het gebied met een wattenstaafje een keer per dag voor maximaal 7 dagen.
 8. 8
  Een andere manier om zich te ontdoen van deze hobbels (of het nu een litteken of keloid) als ze koppig is te verpletteren van een ongecoate aspirine tablet in een poeder, voeg wat citroensap toe en meng het tot een pasta en breng de pasta op de bump en de omgeving. Laat het drogen en voorzichtig afwassen. De aspirine zal absorberen door de huid en de bloedvaten te openen, versnellen de genezing en waardoor de hobbels naar beneden te gaan. Je moet dit doen twee of drie keer per dag. Dit is advies gegeven door dermatologen en piercing professionals.
 9. 9
  Als je eenmaal hebt gekregen ontdoen van de bult, moet je naar een piercing plaats of een winkel waar ze verkopen gerelateerde merchandise zoals een piercing winkel en koop een zeezout spray. Het zal helpen sneller te genezen met consequent gebruik en zal helpen herhaling te voorkomen.

Tips

 • Uw zeezout oplossing moet smaken niet zouter dan tranen.
 • Niet aanraken of druk op de bult, kan het nog steeds besmet raken.
 • Wees voorzichtig om niet uw piercings, en gevallen schoon kussen en telefoons bump vaak.
 • Was altijd uw handen en gebruik schone bekers en handdoeken voor doorweekt en drogen. Zo niet, kan dit leiden tot infectie.
 • Was altijd uw handen voordat u uw piercing of het begin van uw behandeling.
 • Maar onthoud dit kan allemaal veilig zijn indien correct gedaan.
 • Vraag je piercer over Emu Oil. Het helpt echt.
 • Gebruik geen onverdunde tea tree olie op je huid.

Waarschuwingen

 • Nooit "pop" een hobbel, zelfs als het pus gevulde. Zachte druk met een wattenstaafje is prima, maar knijpen een hobbel kan bloeduitstorting het weefsel eromheen, niet te vergeten duwen meer bacteriën in de wond.
 • Als je een geïnfecteerd piercing, NIET de sieraden te verwijderen, kan dit de enige weg van drainage en het verwijderen kan het een meer ernstige infectie veroorzaken. Zie een arts, kan antibiotica nodig zijn. Een arts kan een "pit" om de wond open te houden voor de afwatering als ze nodig hebben om de sieraden te verwijderen installeert. Na de infectie is verdwenen is het veilig om de sieraden te verwijderen als u niet langer wilt dat de piercing.
 • Keloïden zijn littekens die groeien buiten de perimeter van de piercing. Ze zijn meestal donkerder dan de omringende huid en kan terugkeren na verwijderd. Mensen met een donkere huid, vooral Afrikaanse Europeanen, de meeste kans om keloids ontwikkelen. Als u denkt dat u een keloid, raadpleeg dan een arts of dermatoloog.

Dingen die je nodig hebt

 • Zeezout, zonder jodium
 • Kamille theezakjes.
 • Tea tree etherische olie
 • Katoenen ballen, wattenstaafjes, en schone kopjes en handdoeken
 • Ongecoat aspirine, citroensap