Wkanl

Hoe te doorboren uw oor zonder een pistool

Dit zijn de stappen die je als je van plan gebruik te doorboren je oren en niet over een oor piercing pistool.

Stappen

Hoe te doorboren uw oor zonder een pistool. Neem de naald, kurk, en sieraden ergens met een autoclaaf en hebben het verwerkt in een eenmalig gebruik steriele zak.
Hoe te doorboren uw oor zonder een pistool. Neem de naald, kurk, en sieraden ergens met een autoclaaf en hebben het verwerkt in een eenmalig gebruik steriele zak.
 1. 1
  Verzamel je items: een doos van schone handschoenen voor eenmalig gebruik. een hygiënische omgeving voor uw set-up, een eenmalig gebruik tandheelkundige bib, een eenmalig gebruik triple afgeschuind injectienaald, antibacteriële zeep, water, een stukje kwaliteit sieraden gemaakt van chirurgisch roestvrij of titanium, een neopreen kurk, een ontvangende buis, en een merk -nieuwe single gebruik niet-zure marker.
 2. 2
  Neem de naald, kurk, en sieraden ergens met een autoclaaf en hebben het verwerkt in een eenmalig gebruik steriele zak. Raak de naald niet aan als je het niet dragen wegwerphandschoenen. Kruisbesmetting is de makkelijkste manier om een ​​infectie te krijgen, op de voet gevolgd door het spelen met de piercing met vuile handen terwijl het genezingsproces.
 3. 3
  Was uw handen en de piercing locatie met anti-microbiële zeep en veeg het residu.
 4. 4
  Trek handschoenen aan.
 5. 5
  Neem de marker en maak een merk waar u wilt dat de sieraden. Als je uiteindelijk wilt uw lobben strekken verder, markeer ze een beetje hoger dan center, en een beetje dichter bij het gezicht dan de buitenkant van je oor. Als u wilt een stud-soort sieraad (zelden gemaakt van degelijke materialen en niet geschikt voor de initiële piercings) markeer deze meer gericht op de kwab dragen. Herhaal dit proces met de andere kant, indien gewenst.
 6. 6
  Open de naald en sieraden pakket.
 7. 7
  Plaats dan de naald op de gemarkeerde plek. Zorg ervoor dat je zal doorboren dwars door en in de ontvangende buis. het hebben van een aantal vaste spiegels om afwisselend hoeken van je hoofd zien kan helpen.
 8. 8
  Druk naar binnen. Doe dit op een medium tempo en stevig zijn. doe niet jab.
 9. 9
  Duw de naald halverwege in de ontvangende buis en plaats voorzichtig de kurk aan het uiteinde.
 10. 10
  Laat uw oor te ontspannen voor een korte tijd, houdt de kurk aan de druk van zijn gewicht te verlichten.
 11. 11
  Langzaam kont de sieraden tegen de naald en duw door in een continue, vloeiende beweging.
 12. 12
  En dat geeft je je eigen oor piercing!
 13. 13
  Indien u graag uw piercing te strekken, wacht tot deze volledig is genezen (MINSTENS 4 maanden). Niet meteen gaan van een 18 of 20 naar een 14. Dit kan weefsel beschadigen en leiden tot uitbarstingen en massale irritatie evenals zwellingen en eventueel migratie. Niet rekken meer dan een maat om de 3 maanden of zo.

Tips

 • Zie een professionele waar mogelijk. Hoewel het is niet gratis, het is altijd veiliger.

Waarschuwingen

 • Heb je piercing niet aanraken met vuile handen. Was ze altijd voordat u het aanpassen van uw sieraden.
 • Wijzig handschoenen vaak. Als je iets vies aanraakt, verandert ze weer.
 • Anticiperen op een beetje bloed. Soms als je gaten maakt in je lichaam het bloedt. Houd sanitaire absorberende handdoeken in de buurt en oefen lichte druk totdat het bloeden stopt indien nodig.
 • Gebruik altijd schone apparatuur en nooit hergebruik naalden of andere hulpmiddelen die niet kan gaan in de autoclaaf. Een oven, snelkookpan, pot met kokend water, kom van bleekwater, of zelfs alcohol en een aansteker zijn allemaal geweldige manieren om te steriliseren.