Wkanl

Hoe de zorg voor een lip piercing

Je hebt een geweldige nieuwe piercing, maar de zorg voor het goed is een ander ding helemaal. Niemand wil een uitpuilende geïnfecteerde lip. Piercings kunnen gemakkelijk besmet raken in de eerste paar weken, dus dit is het moment waarop je moet de meest zorgvuldig over uw reiniging. Voor meer informatie over de beste praktijken uit te vinden, lees dan dit artikel.

Stappen

Hoe de zorg voor een lip piercing. Weten dat de meeste piercing plaatsen u zal voorzien (voor sommige kosten) een soort van kiemdodende actuele oplossing te passen op uw nieuwe piercing.
Hoe de zorg voor een lip piercing. Weten dat de meeste piercing plaatsen u zal voorzien (voor sommige kosten) een soort van kiemdodende actuele oplossing te passen op uw nieuwe piercing.
 1. 1
  Weten dat de meeste piercing plaatsen u zal voorzien (voor sommige kosten) een soort van kiemdodende actuele oplossing te passen op uw nieuwe piercing. Deze oplossingen zijn eenvoudig te verkrijgen bij uw piercer en zal u veel baat hebben.
 2. 2
  Begrijp dat een combinatie van de volgende zal je piercing helpen om sneller en met minder risico op infectie te genezen.
 3. 3
  Gebruik een germicide aan de voorkant van je lip en de ring te reinigen. Plaats een kleine hoeveelheid zeep op de ring en het door draaien. Spoelen met water.
 4. 4
  Reinig de binnenkant van je mond door het gebruik van een niet-alcohol mondwater zoals Biotene of crest ProHealth (gebruik geen listerene, het bevat alcohol die genezing zal remmen) of een mengsel van 1/4e theelepel zout op een 8 ounce glas water. Swish en spit!
 5. 5
  Neosporin mag niet worden toegepast op je piercing op elk moment zoals het niet bedoeld is voor steekwonden, dat is wat een piercing is.
 6. 6
  U kunt een gedestilleerd zout water oplossing te gebruiken, echter aan de buitenkant en de binnenkant schoon te maken. Voeg 1/4e theelepel niet-gejodeerd zeezout tot een half kopje warm water, dompel een Q-tip in het en wattenstaafje de buitenkant van je piercing schoon te maken.
 7. 7
  Gebruik geen alcohol of peroxide-oplossing, op je nieuwe piercing. In tegenstelling tot eerdere berichten heeft de Nationale Piercing Association bleek dat het gebruik van die producten zal uitdrogen piercings en genezen ze onjuist en kan schade aan uw lichaam.
 8. 8
  Probeer niet om je lip sieraden te veranderen voordat het genezen is. Vraag een professionele piercer om het te veranderen of gewoon wachten tot de 3 weken van genezing zijn, omdat het nemen van de ring uit zou kunnen veroorzaken de piercing te sluiten.

Tips

 • Veel plezier! Body piercing kan een leuke manier om jezelf te uiten.
 • Kijk rond de piercing kamer en een goed gevoel voor de netheid. Indien de plaats kijkt niet aan uw normen, te verlaten. Vergeet niet dat iemand op het punt staat een wond in je lichaam en alles wat je wilt dat ze achterlaten is sieraden, geen infectie te creëren.
 • Doe je huiswerk! Voordat je een piercing, praat met de piercer of iemand die je kent die eerder heeft gekregen een piercing van hen.
 • Was altijd uw handen voordat het aanraken van de piercing.
 • Poets je tanden!
 • Gebruik geen Q-tips of katoenen ballen rond een nieuwe piercing - losse vezels kunnen in de verse wond te krijgen en een infectie veroorzaken. Gebruik liever een shot glas en genieten van de buitenkant van uw nieuwe piercing met warm zout water voor niet minder dan 10 minuten.

Waarschuwingen

 • Als het besmet raken, neem dan niet uit de piercing. Anders kan helen en verzegelen van de infectie in je. In plaats daarvan, onmiddellijk een arts raadplegen.
 • Let op: deze instructies zijn voor iemand met een nieuwe piercing die niet besmet is!

Dingen die je nodig hebt

 • Geurvrije kiemdodende zeep
 • Uniodized zout en warm water
 • Mondwater / water mengsel (non alcohol)
 • Wattenstaafjes, of Q-tips