Wkanl

Hoe je emo in de zomer jurk

Een groot deel van de cultuur van de mode omvat warm, zoals jeans en lang, of vele dikke lagen. Echter, men kan slechts houder een bepaald door een bepaalde seizoenen. Het dragen van skinny jeans aan het strand of wandelen rond in een donkere hoodie badend in het zweet is onpraktisch - grenzend aan belachelijk. Het hebben van een persoonlijk gedefinieerd is belangrijk, maar zo is het leren hoe het te houden door allerlei weersomstandigheden. Als je van de Emo mode, maar kan niet achterhalen hoe het te dragen uit in de kokende hitte, dan zweet niet meer..

Stappen

Hoe je emo in de zomer jurk. Erachter te komen uw bodems.
Hoe je emo in de zomer jurk. Erachter te komen uw bodems.
 1. 1
  Erachter te komen uw bodems. Skinny jeans zijn populair, maar ze klampen zich vast aan je lichaam en kan je ongelooflijk warm te maken. Leuk vinden of niet, je gaat te hebben om te investeren in iets lichter en praktischer. Meisjes hebben het makkelijker, je kunt proberen. Probeer donker gekleurd met prints je wilt, en je kunt dragen kwart mouw of eronder. Een donker, dat past bij uw smaak werkt goed in de hitte. Als je gaat om een rok of jurk te dragen proberen het dragen van panty's eronder, zoals rood, zwart, grijs, en vooral degenen gestreept., Probeer dan te investeren in een aantal skater korte broek en omvormen. Donkere kleuren zoals zwart of donkerblauw goed werken, evenals controles. Zorg ervoor dat het niet te strak of te kort - knielengte, met genoeg ruimte om te wandelen in, zijn goed. Shorts werken ook prima voor, hoewel de stijl zal uiteraard variëren van jongens. U kunt gaan voor mini shorts in donkere kleuren, of als u niet zo comfortabel, kniehoog in cheques, prints of donkere kleuren.
 2. 2
  Sorteren van uw. Een simpele voorraad van uw favoriete band shirts krijgt u door uw dagelijks gebruik, maar probeer het spelen het op. Jurken zal goed werken voor meisjes, je kunt dragen korte broek eronder en overhemden ook. Jongens kunnen stok met eenvoudige T's. Als het niet ongelooflijk warm, kan je gaan met een driekwart mouw - een strak shirt dat je ellebogen reikt.
 3. 3
  Kleden in lagen. Cheat de door de dressing in vele lagen, zodat u snel stapel op je favoriete hoodie wanneer het ook krijgt. Probeer dit:
  • Band T / eenvoudige T-shirt / jurk
  • Shorts / rok
  • Zip-up hoodie (deze zijn gemakkelijk te nemen aan en uit)
  • U kunt ook dragen een lang hemd onder je T-shirt.
 4. 4
  Accessorize. Probeer uw reguliere beslagen riem, polsbandjes en andere om je eigen te behouden. is ook een geweldige tijd om eventuele pronken met tatoeages die meestal verborgen onder zware kleren.
 5. 5
  Krijg juiste schoeisel. Vermijd het en vul je outfit met een aantal persoonlijke schoeisel. goed werken met vrijwel alles, en zijn bijzonder goed met jurken en rokken. De basis van je gewone schoenen zou moeten zijn prima, maar probeer ervoor te zorgen dat het geschikt is voor uw kleding en zal niet uw voeten voelen zich gevangen en te warm.
 6. 6
  Minimaliseer je make-up. Een veel zweet kan veroorzaken zware make-up te smelten. Als je een hoop te dragen, probeer dan potlood in plaats van, en bagatelliseren het gewoon een beetje. Probeer in plaats daarvan het spelen van je met behulp van een water-en smudge proof mascara, en het houden van uw wenkbrauwen gedefinieerd. Als je die draagt ​​poeder, concealer en dergelijke, te minimaliseren en proberen om het uiterlijk een beetje meer natuurlijk te houden, want als dat soort make-up begint om vlekken het ziet er goedkoop en smakeloos.

Tips

 • Vergeet niet om zonnescherm toe te passen, vooral als je op zoek bleek en willen niet eindigen met een zongebruinde look. Zelfs als je het niet erg een natuurlijke bruine kleur, is de beschadiging van de huid niet waard.
 • Als je bent het vinden van het onderhoud van uw eigen look tijdens de warme maanden moeilijk, probeer dan het spelen van je haren meer, nemen de aandacht weg van je kleren. Dit werkt ook met accessoires.
 • Donkere kleuren absorberen van nature meer zon, dus als je gaat uit gekleed in een veel zwart, vervolgens voor te bereiden op heter dan andere inwoners. Bij het dragen van donkere kleding, proberen ervoor te zorgen dat het niet vastklampen aan je lichaam te veel - en als dat zo is, zorg ervoor dat ten minste het materiaal is licht.
 • Drink water zal ervoor zorgen dat u niet uiteindelijk krijgt uitgedroogd.
 • Proberen om donkere tinten en oogschaduw te vermijden, omdat deze zijn meer voor de hand wanneer vlekkerig.
 • Als je een heleboel accessoires te dragen, kunt u uw blik gemakkelijker te onderhouden in plaats van om je hele garderobe te vernieuwen.
 • Verspil je hele zomer proberen te kijken "Emo". Vergeet niet dat uw en familie weten wie je werkelijk bent, en ook al uw presentatie is belangrijk, het moet niet betekenen eindeloze frustrerende uren in de voorkant van het. Laat uw mode houdt je terug uit op de, tijd doorbrengen in de zon en laat je haar naar beneden. Vergeet niet dat, hoewel de mode is onderdeel van de Emo subcultuur, het allemaal gegenereerd uit muziek, het is meer dan de huid diep.

Waarschuwingen

 • Het dragen van strakke kleding die je lichaam oververhit kan leiden tot warmte uitslag, andere huidaandoeningen en problemen. Als je het gevoel te warm of ongemakkelijk, wees verstandig en verandering.